Cidden turkiyedeki futbol artik mide bulandiriyor bu pislikler temizlenmeden takip etmeyecegim gibi. ?ngilteredeki fc united of manchester takimini takip etmek daha zevkli olucak gibi kapitalizme karsi kurulmus bir takin 6.ligteler ama son 2 sezon ust uste 2 lig atladilar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Net bir ?ekilde ?ike vard?r.
https://vine.co/v/eKYDJThqVmz
https://vine.co/v/eKY0guA6WIx
https://twitter.com/fenerinmacivar/s...49764087595009
Gol pozisyonun farkl? a??lar?. Kaleci elini bilerek ?ekmedi diyebilecek bir ki?i bile yok. Kald? ki tan?d???m bir ka? gsli bile "Fenerliler siz ne hakla konu?uyosunuz?" "Hep fenere mi yap?lacak" gibi ?eyler s?yledi twitterda.
Futbolunuz bats?n.
Yorum Yap
-
Demin gs li bi arkadas arad?. Lafa s?yle ba?lad?.
Bu nas?l ?lke b?yle futbolcu olur dedi.
?a??rd?m tabi , ne oldu hay?rd?r dedim.
Yav dedi kaleci elini topa uzatmak, stancu son dk gol atmaz.
Bi gs li olarak utand?m dedi.
Bende herhalde benimle dalga ge?iyor dedim.yemin bilah etti ?ok ciddiydi. .defalarca bi gs lu olarak utand?m dedi.
Hafta i?i konustugumuzda Cavcav bize ma?? verir dedi?inde inanmamis tim.
Bana Cavcav ma?? bize verecek demedim mi dedi..
Bi gs li bile g?r?yorsa bunlar? yuh art?k yuuuuuuh
Yorum Yap
-
cavcav :ben samp?yon olamazsam gs olsun
arkadaslar mactak? pozsyonlar umrumda deg?l ama herkes?n bu kadar emeg? varken b?r klup baskan? c?k?pta b?yle konusamaz KONUSMAMALI .
everton baskan? c?k?pta manchester olsun ,valencia baskan? c?k?p madrid olsun demez .
i?te maalesef ?lkemizde futbolun geldigi inan?lmaz spor zevkimizi kac?racak ve saka gibi mactada hersey? o sozlere endeksl? bakmam?za sebeb olan berbat bir spor dal? haline geldi.
Be?iktas olmasa art?k bu ?lkede degil futbol SPOR zerre umrumda deg?l .
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbizi azizin agzina baktiranlar utansin
Yorum Yap
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGen?lerin kalecisinin yedi?i gol tam komedi la adam resmen elini uzatmad?
Birisi benim mailimi mi ?ald? acaba?
Ben asla kelimelerimin sonuna la filan eklemem
Yorum Yap
-
?u tak?mda demba ba ve t?re d???nda rakiplerde banko oynayacak 1 tane bile adam yok
t?re gsde ba fbde banko oynar di?erlerini ?st?ne para versek almazlar
?u tak?ma ?st d?zey 1 kaleci 1 stoper 1 bek 1 ?nlibero transferi bile s?n?f atlat?r
gsnin 9. oldu?u seneki stratejiyi uygulamad?k?a ?ans?m?z yok
yolla b?t?n i?e yaramaz adamlar?
onlardan kurtuldu?un k?lfetle 3 4 tane iyi adam al ?u tak?ma
olan be?ikta?a oluyor
k???lmekle k???k d???nmekle ba?ar? gelmiyor
bat?yoruz para yok falan hikaye
batsa gs batard? bug?ne kadar
adamlar 9. olduktan sonra 25 milyon Euro harcay?p bu tak?m?n iskeletini kurdu
4 y?lda 3 ?ampiyonluk geldi o paray? fazlas?yla ??kard?lar
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Ozbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercavcav :ben samp?yon olamazsam gs olsun
arkadaslar mactak? pozsyonlar umrumda deg?l ama herkes?n bu kadar emeg? varken b?r klup baskan? c?k?pta b?yle konusamaz KONUSMAMALI .
everton baskan? c?k?pta manchester olsun ,valencia baskan? c?k?p madrid olsun demez .
i?te maalesef ?lkemizde futbolun geldigi inan?lmaz spor zevkimizi kac?racak ve saka gibi mactada hersey? o sozlere endeksl? bakmam?za sebeb olan berbat bir spor dal? haline geldi.
Be?iktas olmasa art?k bu ?lkede degil futbol SPOR zerre umrumda deg?l .
Biktik usandik artik yeter ya !
Ve bu olan biteni sanki biz kendimiz uyduruyomusuz da sizofreniz gibi davraniyolar ya, dokunuyo bana artik YETER ! Allah icin bi cikin konusun, en etkin taraftarav e taraftar grubuna sahipsin, bi cik konus baskan YETER !
Yorum Yap
Yorum Yap