T?rk Telekom Arena'da Galatasaray'a 1-0 yenilen Gen?lerbirli?i'nde teknik direkt?r Mesut Bakkal, L?G TV'ye a??klamalarda bulundu.Galatasaray'a 1-0 ma?lup olan Gen?lerbirli?i'nde teknik direkt?r Mesut Bakkal, ma? sonras?nda de?erlendirmelerde bulundu.S?zlerine ma??n hakemi Halis ?zkahya'y? tebrik ederek ba?layan Mesut Bakkal, "Hakemi tebrik ediyorum. ?ok g?zel bir ma? y?netti. Uzun s?redir b?yle avantajl? oynatan ve g?rd???n? ?alan bir hakem g?rmemi?tim" dedi.Ma??n son dakikas?nda Stancu'nun pozisyonuna ?ok ?z?ld???n? s?yEn ?z?ld???m pozisyon son dakikadaki stancunun pozisyonuydu. Aya??n? uzatamad?. O gol? atsayd? santras? bile yap?lmayacakt?. Biz bug?n ?ok iyi oynad?k. Aya?a pas yaparak ?ok iyi organize olduk. Rakibimize de pozisyon vermedik. Sadece Umut'un bir pozisyonu var. Sneijder'in gol?nde de ribaundu alamad?k ve o da gol? yapt?. Oynad???m?z oyunun kar??l???n? almam?z gerekiyordu" ?eklinde konu?tu.
?nan?l? biri olarak bu sahtekarlar?n bu ?ekilde kazanmalar?n? ?u ?ekilde yorumlamak isterim, Allah bunlar? hak ettikleri cezay? vermek i?in, daha fazla ?z?lmeleri i?in sonuna kadar getirdi, ?imdi son iki ma?? kaybedip hak ettikleri kadar ?z?lecekler...
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?nan?l? biri olarak bu sahtekarlar?n bu ?ekilde kazanmalar?n? ?u ?ekilde yorumlamak isterim, Allah bunlar? hak ettikleri cezay? vermek i?in, daha fazla ?z?lmeleri i?in sonuna kadar getirdi, ?imdi son iki ma?? kaybedip hak ettikleri kadar ?z?lecekler...
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Karde? 25 senedir bekliyoruz Allah bunlara verecek diye ama seni bilmem benim g?c?m kalmad? bekleyecek.
Aslı Alpturk Budak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Saha d???nda bitmi? bir ligi saha i?inde kazanmak nas?l m?mk?n olacak biri bunu a??klas?n.
Bal?kesir'e,Akhisar'a,Gaziantep'e puan vermemi? olsayd?k biz d??ar?daki oyunu da bozard?k. Su?luyu uzakta aram?yorum ?ahsen.
Adamlar atanla tutan? ba?l?yo siz hala tutturmu?sunuz antep akhisar diye. Sen 15 puan? hakem hatalar?na kurban ettin.
Bak g?zel kardesim c?mlenin sonuna '?ahsen' yazd?m,bu benim fikrim oldu?unu belirtir. Ikinci olarak siz kim, biz kim?
Bir tane derbi kazanama,son hafta Akhisar ma??n?n ilk yar?s?nda ?l? gibi sahada dola?,Balikesirde puan b?rak vs.. sonra burda do?al olarak Gen?lerin mal kalecisi konu olur.
Ben ?ike yok, ya da hakemler yavsak de?il demiyorum. Bir oyun varsa biz bunu bozard?k, a??zlar?n?n i?ine vura vura bozard?k.
Yorum Yap