+5 derken?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Keko gibi 92 dk su maci izledimAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHep ayn? senaryolar ya bende hata daha neyini takip ediyorsam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ya birakin Allah askina su anadolu takimlarina sallamayi. Antep macinda yuzde yuzluk 10 tane gol pozisyonuna girip atamiyoruz sonra Antep bize karsi niye boyle oynadi.Aslı Hasim Cinki tarafından GönderilmişHi? ?a??rmad?m bu g?ven denen g?t , ben anlam?yom bu rakipler bize niye b?yle top kapt?rm?yor hi?????
Adama sorarlar once siz FB maclarinda ne yaptiniz diye! 2 macta 0 puan aldik heriflerden halen gelmis Mersin'den medet umuyoruz. Bu yonetim ve futbolcu kitlesi ile sampiyonluk zor.
Yorum Yap
-
Halen umutlanabilenlerimiz var maalesef. Olaylar her ?ey ?ok a??k. Ma? bitt... derken bile illa 0-1 olacak yani. Bizim ma?tada ayn?s? olacak. 1-0 ya da 2-0 bitecek. ??te son b?t?n 10 haftad?r ma?lar?n? 1-0 al?yorlar. Hepsi ?ike. Halen bekleyip umutlanmay?n bence. 3.y?z. 4. olmad???m?za ??krediyorum ben hi? de?ilse uefaya gideriz. Elindeki ?ampiyonlu?u verip b?yle uefaya sevinirsin i?te.
Yorum Yap
Yorum Yap