Bursay? tamamen konu d??? b?rak?yorum, ?ikeye maruz kalm?? bir tak?m?n ma?? satmas? nedir ya?
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Trabzon'u severdim. bug?n g?sterdikleri performans ben hayal k?r?kl???na u?ratt?, ?ok yaz?k...
Bir yorum yaz:
-
T?rk futbol tarihinin en b?y?k sat??lar?ndan birisi oldu. Bu kadar bariz yapmasayd?n?z bari.
Bir yorum yaz:
-
Bursal?lar k?mede kald?klar? i?in ??lg?nca seviniyorlar. Neyse ?ampiyonlar paketi al?yoruz her sene [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
ts'de herkesin aya?? kay?yor. zorAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTs uzatmalarda at?yormu? bide
Bir yorum yaz:
-
aynen. baya h?zl? oldu amaAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAd?m gibi biliyordum 2 gol yiyecekleriniAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-0 ?ne ge?ip ma? vermekte moda oldu.
Bir yorum yaz:
-
Ad?m gibi biliyordum 2 gol yiyecekleriniAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-0 ?ne ge?ip ma? vermekte moda oldu.
Bir yorum yaz:
-
Bunlar bu kafayla 50 sene daha ?ampiyonluk g?remez Allah bu big?n d??erler Rize nin eline
Bir yorum yaz:
-
Trabzon mac?n? a?t?m da resmen oynamiyorlar. ??k?p da art?k ?ikeden bahsedecek y?z? kalmaz Trabzon'un. Keske seneye Trabzon d??se.
Bir yorum yaz:
-
Biz o paray? Bursay? yenip ??kart?r?z, ama rize konya ve ibb bize ters gelen tak?mlar, 3? birden d??se arkama bakmamAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim bursa d??s?n istemem tamamen maddi. ?ampiyon olan tak?mlar belli oranda daha fazla para al?yorlar tffden. Belki c?zi bi miktar ama bursa d??erse bu paray? alamaz di?er ?ampiyonlar payla??r bu paray? diye d???n?yorum. Bizim de bi miktar d??erAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOh be in?allah rize d??er.
Bir yorum yaz:
-
Otob?s? durdurup futbolcular? h?rpalay?p d?ven taraftar m? olur yaAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursasporu sevmem ama d??melerinide istemem, taraftar? olan tak?m kals?n s?per ligte.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: