Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Fatih Bas
    yanıtladı
    Bursa'n?n d??mesini istemeyen Be?ikta?'l?lar? anlamakta g??l?k ?ekiyorum. Adamlar her Bursa deplasman?nda yapmad??? pisli?i b?rakm?yor! D??memelerine ?ok ?z?ld?m.

Bir c?mlede Ts camias?na ; Be?ikta? ma??nda k?pek gibi top oynad?n?z, sezonun 2. yar?s?n?n en iyi tak?m? z?rvalar? vs. G?rd?k bu ma?ta.

2010-2011 sezonu ?ampiyon bu saatten sonra Fenerbah?e'dir. Ts de?il.
    En son düzenleyen Fatih Bas; 04-06-2017, 03:42.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Yasar Goynuk
    yanıtladı
    Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu bursa Ba?kan'? ne havl?yor b?yle.. ?t iti ?s?rmaz biliyorum ama aziz haddini bilsin filan yaziklar olsun diye deme? veriyor .. Ne oldu ki?

15. ?AMP?YONLU?UMUZ KUTLU OLSUN!
    009-2010 sezonunun son ma??nda Trabzonspor'la 1-1 berabere kald?ktan sonra ?ampiyonlu?u Bursaspor'a kaybettiklerini hat?rlatan Y?ld?r?m, s?zlerini ??yle tamamlad?:
    "?unu kimse d???nmesin, 'Aziz Y?ld?r?m amat?rlere s???n?yor.' demesinler. Fenerbah?e Kul?b?, spor kul?b?d?r. Orada daha ?ok ba?ar?l? olduk, futbolda olmam?? olabiliriz, do?rudur. 2018 May?s ay?nda kongre var, o kongrede aday olacaklara sesleniyorum; muhakkak projelerinizi haz?rlay?n ve onlarla gelin. Fenerbah?e'ye bir ?eyler katacaksan?z aday olun, yoksa olmay?n. Fenerbah?e tarihiyle ilgili oturdum ?al??t?m. Verece?iniz fikirlere g?re y?netim olarak hareket edece?iz. Fenerbah?e'de t?m bran?larda buraya ba?ar?l? olarak gelmek i?in her ?al??may? yapaca??z. Buraya geldi?imizde 19-20 y?l?n hesab?n? verirken, gururla verece?ime inan?yorum. 2001'de kendi r?zamla b?rakt???m zaman Fenerbah?eliler soka?a d?k?ld?ler, geri geldim. 2006'da yine b?rakmad?lar, geri geldik. 2011'de de hapishaneye gittik. 2009-2010 sezonunda g?le oynaya ?ampiyon olacakken, FET?'n?n operasyonlar?yla ?ampiyon olamad?k. Biz ak?am a?larken, stat yanarken, Trabzonspor'un baz? oyuncular? televizyona ??k?p 'O karde?imle ABD'ye gidece?iz, bana ?u hediyeyi verecek, bu hediyeyi verecek.' diyorlard?. Onlar bug?n Bursaspor'a ne hediye verecek, g?rece?iz."

Bir yorum yaz:

• Ali Can Çakır
    yanıtladı
    Trabzona niye kiziyorsunuz ki? Adamlarin bir iddiasi yok birseyi yok, kaldi ki son 5 6 haftadir ts de cok kotu oynuyordu.

Ayrica bizim acimizdan bakarsak, Fbnin beles 6 puani kume dustu, bizim beles 6 puanimiz kumede kaldi 😀. Iyi oldu bence.

SM-J700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Bu bursa Ba?kan'? ne havl?yor b?yle.. ?t iti ?s?rmaz biliyorum ama aziz haddini bilsin filan yaziklar olsun diye deme? veriyor .. Ne oldu ki?

Bir yorum yaz:

• Ertu?rul K?l??
    yanıtladı
    Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bursasporu sevmem ama d??melerinide istemem, taraftar? olan tak?m kals?n s?per ligte.
    Otob?s? durdurup futbolcular? h?rpalay?p d?ven taraftar m? olur ya
    ?yi o zaman fenerde k?me d??s?n Ben bursasporun bu kadar tiye al?nmas?n?da anlam?yorum, bug?n semtte bursa k?meye falan diye ba??r?ld?, adamlar?n bir yerlerini kald?r?yoruz sadece. Ben sadece futbol ?ehri oldu?u ve taraftar? oldu?u i?in kalmas?n? istiyorum..
    valla bursada ki taraftar?n son zamanlarda yarardan ?ok zarar? var k?yaslama yapmaya gerek yok yanl?? her yerde yanl??t?r o ayr? bir?ey futbol ?ehri kalmas?n? bende isterim ama bu oyunla bu kafayla de?il d?zelmeleri laz?m

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Ulan Ts yatacak yerin yok resmen ?ike yapt?n.

Bir yorum yaz:

• Ali Bodak
    yanıtladı
    Olcay'la okay sakatm?yd? acaba,18 e bile almam??lar,2011 sezonu i?in a?lay?p durdular,sonu? g?zel yat?? olmu?.
    En son düzenleyen Ali Bodak; 03-06-2017, 20:50.

Bir yorum yaz:

• Erkan Ünsalan
    yanıtladı
    Aslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bursasporu sevmem ama d??melerinide istemem, taraftar? olan tak?m kals?n s?per ligte.
    Otob?s? durdurup futbolcular? h?rpalay?p d?ven taraftar m? olur ya
    ?yi o zaman fenerde k?me d??s?n Ben bursasporun bu kadar tiye al?nmas?n?da anlam?yorum, bug?n semtte bursa k?meye falan diye ba??r?ld?, adamlar?n bir yerlerini kald?r?yoruz sadece. Ben sadece futbol ?ehri oldu?u ve taraftar? oldu?u i?in kalmas?n? istiyorum..

Bir yorum yaz:

• Mehmet Yasar Goynuk
    yanıtladı
    Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Rize d??s?n gitsin.Bursa gibi taraftar? olan tak?mlar laz?m bu lige.Fenerliler ge?en sene i?in hala Bursa ma??na a?l?yorlar.Rize stad?ndaki kamera a??s? bile d??meleri i?in yeterli.

SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    Bursa gibi taraftar? olan tak?mlar hi? yak??m?yor bu lige. 90 dakika k?f?r ettiler, her t?rl? yabanc? maddeyi att?lar. Kafalar?na g?re kompleks y?z?nden d??man bellediler, b?yle taraftar? olan tak?m duraca??na bo? trib?nlere oynayal?m ben raz?y?m

Bir yorum yaz:

• Cuneyt Urulu
    yanıtladı
    Bursa veya Rize kim kalsa bizi ilgilendirmez. Fakat Rize nin bu ah? Ts den bir g?n ??kar.

Bir yorum yaz:

• Ihsan.Ozturk
    yanıtladı
    Hic olmazsa 6 puan cepte seneye..
    Bursay? icerde di?ar?da yeniyoruz

Bir yorum yaz:

• Halil Ozyildirim
    yanıtladı
    Rize d??s?n gitsin.Bursa gibi taraftar? olan tak?mlar laz?m bu lige.Fenerliler ge?en sene i?in hala Bursa ma??na a?l?yorlar.Rize stad?ndaki kamera a??s? bile d??meleri i?in yeterli.

SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Rize trabzonla kanl? b??akl? olsa hakl?d?r .. De git ordan tribzinspir !!!!! Neyse ne halleri varsa g?rs?nler...

Bir yorum yaz:

• Cüneyt Türkoğlu
    yanıtladı
    Aziz ??k?p sallas?n Trabzon'a. Kimse g?k?n? ??karamaz Trabzon'dan.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Bug?n itibari ile trabzonspor 2010-2011 sezonu sampiyonunu fenerbahce olarak tescillemistir.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X