Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Trabzon kendi ayag?na s?kt?
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Neresinden bakarsam bakay?m Trabzon-Bursa ma?? normal gelmiyor. Daha iki hafta ?nce ?ampiyonlu?a oynayan Ba?ak?ehir'e 60 dk. k?k s?kt?ren, F.Bah?e'ye deplasmanda ofsayttan yedi?i golle puan veren bir tak?m bu kadar silik bu kadar isteksiz oynayamaz. Ha, deseniz Bursaspor ?ok iyiydi. Kesinlikle de?ildi. Hatta stresten elleri ayaklar? tutmuyordu. Eminim, ma??n sonucuna kendileri bile ?a??rm??lard?r. Art?k Trabzon'un bu durumu temizlemesi ?ok zor. Futbol kamuoyunda sempatilerini kaybettiler.
Bir yorum yaz:
-
Seneye Bursa'dan Trabzon'a kim transfer olur acaba? Batalla?
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Art?k kupam?z? verin diye a?layacak y?zleri kalmam??t?r herhalde.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
iy 1 ms 2 bitireceklerdi bence ama baya g?ndem olunca yemedi san?rm
Bir yorum yaz:
-
Trabzon ge?en sene 7 ki?i kald??? gs ma??ndan sonraki d?nemde millette bir sempati yaratm??t?. Bir ma?ta ??pe att?lar. Ger?ekten sat?lm??s?n?z.
Bir yorum yaz:
-
Trabzon'un s?per ligde olmas? kadar gereksiz bir durum yok. ?n?allah d??erler bir an ?nce.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Fener ?ike yapm??t?r lakin bu saaten sonra trabzon a?lamas? o Zaman icin..
15. ?AMP?YONLU?UMUZ KUTLU OLSUN!
Bir yorum yaz:
-
Bursayi zerre sevmem ama ligde kalmasini istedigim taraf bursaydi.rize bosuna aglamasin.gecen hafta osmanliyi yenerken de sike mi vardi yada ilk 27 haftada aldiklari galibiyeti nerdeyse son 6 haftada alirken sikemi yaptilar.umarim amatore kadar gider rize
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ya bu kadar abartmay?n bursasporu, ya ?.rize ya bursa d??ecekti, ?.rize d??t?, bursa ligte kald? bu kadar. Ben bursasporu d??man olarak bile g?rm?yorum, biz onlar? tiye ald?k?a onlarda kendilerini bir o kadar ?nemli sanyor. Taraftar? olan kl?p kalmas?n? tercih ederdim ligte o kadar, bunda anlam?ycak bi?ey yok, esas ben bursasporu bu kadar ciddiye alanlar? anlam?yorum
Bir yorum yaz:
-
Trabzon, yatacak, yatar, verir ma?? diyenler hakl? ??kt?. Yaz?klar olsun sana Trabzonspor!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa'n?n d??mesini istemeyen Be?ikta?'l?lar? anlamakta g??l?k ?ekiyorum. Adamlar her Bursa deplasman?nda yapmad??? pisli?i b?rakm?yor! D??memelerine ?ok ?z?ld?m.
Bir c?mlede Ts camias?na ; Be?ikta? ma??nda k?pek gibi top oynad?n?z, sezonun 2. yar?s?n?n en iyi tak?m? z?rvalar? vs. G?rd?k bu ma?ta.
2010-2011 sezonu ?ampiyon bu saatten sonra Fenerbah?e'dir. Ts de?il. ?ikeci ibneler.
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: