Oh be in?allah rize d??er.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Utanmadan birde milleti su?luyorlar kendilerine bakmazlarAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterY?llard?r ?ike diye a?layan tak?ma bak be
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Benim bursa d??s?n istemem tamamen maddi. ?ampiyon olan tak?mlar belli oranda daha fazla para al?yorlar tffden. Belki c?zi bi miktar ama bursa d??erse bu paray? alamaz di?er ?ampiyonlar payla??r bu paray? diye d???n?yorum. Bizim de bi miktar d??erAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOh be in?allah rize d??er.
Yorum Yap
-
Otob?s? durdurup futbolcular? h?rpalay?p d?ven taraftar m? olur yaAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursasporu sevmem ama d??melerinide istemem, taraftar? olan tak?m kals?n s?per ligte.
Yorum Yap
-
Biz o paray? Bursay? yenip ??kart?r?z, ama rize konya ve ibb bize ters gelen tak?mlar, 3? birden d??se arkama bakmamAslı Bedri A?baba tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim bursa d??s?n istemem tamamen maddi. ?ampiyon olan tak?mlar belli oranda daha fazla para al?yorlar tffden. Belki c?zi bi miktar ama bursa d??erse bu paray? alamaz di?er ?ampiyonlar payla??r bu paray? diye d???n?yorum. Bizim de bi miktar d??erAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOh be in?allah rize d??er.
Yorum Yap
-
Ad?m gibi biliyordum 2 gol yiyecekleriniAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-0 ?ne ge?ip ma? vermekte moda oldu.
Yorum Yap
-
aynen. baya h?zl? oldu amaAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAd?m gibi biliyordum 2 gol yiyecekleriniAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-0 ?ne ge?ip ma? vermekte moda oldu.
Yorum Yap
Yorum Yap