Her?ey ?ok g?zel gidiyo ya...
Bu haftasonuda trabzon kaybetmez rize de alanyay? yenerse s?per ?eyler olacak...
Toto?lar k?meye... Ankaraku?u ile karde? karde? tak?ls?nlar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bursa d??m??t?r ve bundan dolay? da ?ok ho?nutum!!!
Trabzonu nas?l yensin bu toplar?!
15. ?AMP?YONLU?UMUZ KUTLU OLSUN!
Bir yorum yaz:
-
Bir konu ?zerine biraz d???nelim; Seyircisi olan bir tak?m olarak, her sene bizi zorlay?p yine de yendi?imiz bir tak?m olarak d??meli miAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe diyorsunuz, el ele d???relim mi Bursa'y? son ba?l?kta ? ????????????
yoksa bize her t?rl? pisli?i yapan taraftar?na ra?men, y?netimine ra?men kalmal? m??
Duygusal olarak bak?yorum ben. D??s?nler.
Bir yorum yaz:
-
Ne diyorsunuz, el ele d???relim mi Bursa'y? son ba?l?kta ? 😀😀😀
Bir yorum yaz:
-
bursa ile oynad???m?z ma?ta ya?ananlar?, o atmosferi, at?lan yabanc? maddeleri unutmam?z m?mk?n de?il. ?n?allah d??er bursaspor! Haydi yallah, a.ku?u'nun yan?na!!!
Bir yorum yaz:
-
Son hafta trabzon bursay? k?meye yollas?n alt ligde biraz tak?ls?nlar
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ha haa g?zel soru digit?rk ? iptal ettirme sebebim oldu 5 tak?m dediniz 4 tak?m var bu pakette adamm? doland?r?yorsunuz diye bide ?stte ??kar?m 😂Aslı Hicret Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO de?il de, bu bursa d??erse ligtv s?zde 5 b?y?k paketi ne olacak
Bir yorum yaz:
-
O de?il de, bu bursa d??erse ligtv s?zde 5 b?y?k paketi ne olacak
Bir yorum yaz:
-
Bursa d??s?n 2 sene oynasin sonra ak?llan?p geri gelsin ama 2 sene oynasinlar alt ligde.
Trabzon nas?l oynayacak bakal?m Bursa'ya kar??. Normal ?artlarda yenmesi lazim.
Bir yorum yaz:
-
Rize stad?nda ki kamera a??s? harbiden rizenin d??mesini isteme nedeni
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bursa ?ok k?t? bir tak?m.
Rize daha kaliteli.
Bir yorum yaz:
-
Hocalar?na ben de ?z?ld?m ne yalan s?yleyeyim
SM-A710F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Adama yaz?k vallahi Mutlu ortada b?rakt? bunlar? bu da ??kt? ben b?t?n sorumlulu?u al?yorum dediAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa hocasi ?ok lazim istifa edicem diyor ama kabul etmezler buyuk ihtimal.
Bir yorum yaz:
-
Osmanl? 1-2 ma?lup oldu ama gaza gelmeyin tek kale top oynad?lar 23 ?ut ?ektiler fark olacak ma?? kazand? Rize. Osmanl? ma??na kalmamal? i?imiz.
Bir yorum yaz:
-
Bursa hocas? g?zleri dolu dolu konu?uyor,?ok laz?m bunun i?in istifa edicem diyor,Ts ma??na ??kmayacakm??..
Her Daim Be?ikta?!!!
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: