Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Tv de o kadar bo? spor yorumcusu varken U?ur Melekeyi izleyememek ?ok ilgin?.sezon ba??nda u?ur meleke i?in telegol izliyordum oradan da ayr?ld?.art?k spor program? izlemiyorum denk gelirsem Ali Ece ile Mehmet demirkola bak?yorum
-
O cussesiyle gayet h?zli, toplu ya da topsuz olarak pivot santraforlara gore gayet h?zl?. Vucut yapisina gore hantal diyorsun ama o kadar da hantal de?jl. Senin dedigin kadar hi? de?il.Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen bilirsin de, Gomez bildi?in tank. Sana g?re p?rp?r m? yoksa? Ben de seviyorum Gomez'i, ama Gomez EURO2016 a?k?na oynuyor ve seneye tak?mda tutma hatas? yaparsak, pi?man oluruz.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHantal Gomez mi, senin art?k hi?bir yazd???na deger vermem Taha. Kendine iyi bak, sagl?cakla kal...Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFark?ndaysan "Almanlardan" bahsettim ve iki milleti ay?rt edebiliyorum. "Gomez iyi olsa Bayern'de kal?rd?" diyorlar. Schweinsteiger olay? y?z?nden g?nderildi dememi kabul etmiyorlar. Milli tak?mda istemiyorlar.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2-3 Bayern'li taraftar soyledi diye genelleme mi yapal?m ?imdi. Nedir yani, adam M?nih'te kirmad??? rekor kalmad?. Hala gol ka??riyor diyorlarm??. Almanlar bize benzemis
Ya da Bayern taraftar? diye Taha'nin cevresindeki Turkler yorum yapm??t?r kesin. Yoksa bana inan?lmaz sacma geldi konu?malar...
Ronaldo'nun Real'de ?sl?klanmas? ?a??rtm?yor, ama Lewandowski'yi izleyen Bayern taraftar?n?n hantal Gomez'i be?enmemesi ?a??rt?yor?! Gomez gelmeden ?nce de burada ?ok kez konu?uldu, videolar? y?klendi. Guiza kadar olmasa da ka??rd?klar?n? s?rekli konu?uyor Almanlar, ?zellikle Avusturya ma??n?.
Neyse, inan?p inanmaman?z sizi ba?lar, umrumda da de?il a??kcas?, ama Fiorentina'ya gidip san?r?m 20-30 ma?ta 2 gol at?p oradan Katar ?ncesi son durak ooan T?rkiye'ye gelen eski forvetlerinin arkas?ndan a?lamayacaklar herhalde, ?stelik Lewandowski'yi izlerken.
Bu zamana kadar Besiktas'a Gomez gibi forvet mi geldi de seneye gitsin diyorsunuz. Yok Euro 2016 askina oynuyor diyorsunuz. Boyle seyler beni acaip hiddetlendiriyor. Ne biliyorsun Taha, m?necc?m misin ? Adam gelmi? t?m g?c?nle oynuyor, Be?iktas ile dokusu uyu?tu. Hala senaryo ?retiyorsunuz. Yok Katar'dan once son durakm??, Fiorentina a ki gunlerine bile sallam???n. Adam sakatt? yaa, bunu bile bile o y?llar?n istatisti?ini vermi?in. Gomez'i seviyorum diyorsun her laf?nda adami g?m?yorsun. Bu nas?l sevgi ?
Bu kadar ac?masiz ve ici bombo? s?zlere cevap veriyorum. Asl?nda hi? tarz?m de?ildir, ??nk? ger?ekleri g?remeyip kendini kuran insanlara hicbir ?eyi anlatamaz, g?steremezsin. Saglicakla kal Taha...
Bir yorum yaz:
-
Sen bilirsin de, Gomez bildi?in tank. Sana g?re p?rp?r m? yoksa? Ben de seviyorum Gomez'i, ama Gomez EURO2016 a?k?na oynuyor ve seneye tak?mda tutma hatas? yaparsak, pi?man oluruz.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHantal Gomez mi, senin art?k hi?bir yazd???na deger vermem Taha. Kendine iyi bak, sagl?cakla kal...Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFark?ndaysan "Almanlardan" bahsettim ve iki milleti ay?rt edebiliyorum. "Gomez iyi olsa Bayern'de kal?rd?" diyorlar. Schweinsteiger olay? y?z?nden g?nderildi dememi kabul etmiyorlar. Milli tak?mda istemiyorlar.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2-3 Bayern'li taraftar soyledi diye genelleme mi yapal?m ?imdi. Nedir yani, adam M?nih'te kirmad??? rekor kalmad?. Hala gol ka??riyor diyorlarm??. Almanlar bize benzemis
Ya da Bayern taraftar? diye Taha'nin cevresindeki Turkler yorum yapm??t?r kesin. Yoksa bana inan?lmaz sacma geldi konu?malar...
Ronaldo'nun Real'de ?sl?klanmas? ?a??rtm?yor, ama Lewandowski'yi izleyen Bayern taraftar?n?n hantal Gomez'i be?enmemesi ?a??rt?yor?! Gomez gelmeden ?nce de burada ?ok kez konu?uldu, videolar? y?klendi. Guiza kadar olmasa da ka??rd?klar?n? s?rekli konu?uyor Almanlar, ?zellikle Avusturya ma??n?.
Neyse, inan?p inanmaman?z sizi ba?lar, umrumda da de?il a??kcas?, ama Fiorentina'ya gidip san?r?m 20-30 ma?ta 2 gol at?p oradan Katar ?ncesi son durak ooan T?rkiye'ye gelen eski forvetlerinin arkas?ndan a?lamayacaklar herhalde, ?stelik Lewandowski'yi izlerken.
Bir yorum yaz:
-
Eskiden Maraton izlenirdi Erman sayesinde. Futbol program? olarak de?il tabi, makara e?lence program? olarak. Daha sonra Serhat Ulueren ve ekibi ilgin? konular? ve Requiem for a dream m?zi?iyle izlenebilir oldu. Sonra beyaz tv ?aklabanlar? izleniliyordu.
Ama art?k spor programlar?(!) eski tad? vermiyor, beyaz tv ?ok abartt? i?in show k?sm?n?, serhat ulueren yeni yap?lanma ile baya sakinle?ti ve yorumcular?n?n izlenebilitesi d???k, cazibe 0.
Tv i?inin kurdu Acun nas?l bir yap?lanmaya girer acaba?!
Ekibinde R?dvan'?n olaca??n? d???n?yorum.. Sergen olabilir. 1-2 eski futbolcu daha kat?l?r, ama y?r?r m?, bilmiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Hantal Gomez mi, senin art?k hi?bir yazd???na deger vermem Taha. Kendine iyi bak, sagl?cakla kal...Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFark?ndaysan "Almanlardan" bahsettim ve iki milleti ay?rt edebiliyorum. "Gomez iyi olsa Bayern'de kal?rd?" diyorlar. Schweinsteiger olay? y?z?nden g?nderildi dememi kabul etmiyorlar. Milli tak?mda istemiyorlar.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2-3 Bayern'li taraftar soyledi diye genelleme mi yapal?m ?imdi. Nedir yani, adam M?nih'te kirmad??? rekor kalmad?. Hala gol ka??riyor diyorlarm??. Almanlar bize benzemis
Bir yorum yaz:
-
Do?u? gurubu spor medyas?ndan tamamen ??kmay? d???n?yor, ali ece ?rmak kazuk ve ?zg?r buzba? i?ten ??kar?ld??? s?ylenenler
Bir yorum yaz:
-
Fark?ndaysan "Almanlardan" bahsettim ve iki milleti ay?rt edebiliyorum. "Gomez iyi olsa Bayern'de kal?rd?" diyorlar. Schweinsteiger olay? y?z?nden g?nderildi dememi kabul etmiyorlar. Milli tak?mda istemiyorlar.Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2-3 Bayern'li taraftar soyledi diye genelleme mi yapal?m ?imdi. Nedir yani, adam M?nih'te kirmad??? rekor kalmad?. Hala gol ka??riyor diyorlarm??. Almanlar bize benzemis
Bir yorum yaz:
-
Ntvspor kapansa Tv8 var fenerin medya g?c? bitmez. ?ok fazla yar??ma program? var ama Ntvspor kapan?rsa Acun bunu mutlaka f?rsata ?evirecektir. Bir ?nemi de yok asl?nda hepsi ayn? renkli yalay?c?s? izlememek en iyisi.
Bir yorum yaz:
-
Gelsin hemen bizim kanalaAslı ?zg?r ?al?? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zg?r buzba? haber m?d?r? galiba onu ??karmazlar bence ama Ali Ece ??kar?ld? dedikodusu varAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
Bir yorum yaz:
-
2-3 Bayern'li taraftar soyledi diye genelleme mi yapal?m ?imdi. Nedir yani, adam M?nih'te kirmad??? rekor kalmad?. Hala gol ka??riyor diyorlarm??. Almanlar bize benzemis
Bir yorum yaz:
-
?zg?r buzba? haber m?d?r? galiba onu ??karmazlar bence ama Ali Ece ??kar?ld? dedikodusu varAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
Bir yorum yaz:
-
Bir suru gol atti adam bayernde yaranamamis demekkiAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?o?unluk, Bayern taraftarlar? olmalar?na ra?men, nefret ediyor ve hi? be?enmiyor. Sa?ma sapan goller ka??rd???n? s?yleyip duruyorlar ve tek ?zelli?i sadece durmas? gereken yeri iyi bilmesiymi?.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergomez hakk?nda ne d???n?yor almanlar? merak ettimAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster"Bazen" dedim ve tek vuru?tan bahsetmedim.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Evet Tosun Pa?a ?ok iyi forvet, ama bir iki haftad?r Gomez formsuz diye abartm??s?n?z siz de... D?nya ?zerinde tek vuru?u Gomez'den iyi olan ??-d?rt tane adam vard?r d?nyada...
Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse...gif)
Ben cevap olarak Gomez'den, tapt?klar? Schweinsteiger'in k?z arkada??yla yatt??? i?in nefret ettiklerini s?yl?yorum ama kabul ettiremiyorum.
gercekten baya gol kaciriyor ya ama yinede adam kalite
Bir yorum yaz:
-
Lig maclarinin ozetlerini vermeyen,
Guntekin Onay gibi bir futbol duayeninin Ridvan karsisinda ezik gosterildigi, Fb tv'nin diger yuzu...
Fb'nin diger destekcisi Aspor aldigi mac ozetleriyle bitirdi heralde Ntv'yi.
Murat Kosova ile Guntekin'i cikar kanalda adam yok. Ercan Taner de yaslandi, bazen agir sacmaliyor.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: