Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Arda'ya g?re oynuyoruz da ?ok sa?ma buluyorum, ??nk? kariyerinden dolay? bu b?yle. Yoksa Arda bi Messi, Sergen veya Alex gibi skora katk?s? y?ksek olan bir oyuncu de?il ki. Arda'n?n skora katk?s? asist olsun gol olsun daima vasat olmu?tur. ?ok sa?ma, bu tak?nt?yla devam edersek gruptan ??kamay?z.
-
Ozan tufan da ne torpil varm?? ya.adan sinek 2 li oldu fb de hala milli tak?m?n de?i?mezi.
Bir yorum yaz:
-
Tam sinsi.Zaten futbol aleminin tam i?inden olup da birbirini tan?mayan bir ka? insandan Sel?uk hakk?nda birbirini do?rulayan ?ok k?t? ?eyler duydum da kimsenin g?nah?n? almayay?m ?imdi.Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk o frikik gol?nden sonra bu turnuvada t?m ma?larda 11 ba?lar.Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??i g?c? yana geriye pas ba?ka bir numaras? yok hakan da duran toplar? kullan?nca hi? bir vasf? kalm?yorAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
?u Ozan'a deli oluyorum ben ne i?i var o balonun 11'de ya.
Hi? sevmiyorum ya. ?u milli tak?mda sevmedi?im ?ok top?u var, sel?uk ilk 3'de. ?ok sinsi buluyorum. K?l k?l hareketler.
Bir yorum yaz:
-
Tamamen ardaya gore oynuyor takim. Bir pas alisverisi falan hicbisey yok. Bu futbolla grupta sonuncu oluruz
Bir yorum yaz:
-
Bunu yazmak i?in girmi?tim. Hakan'? ka??rd???m?za hala i?im yanar :/Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAh Ba?kan be ?u Hakan bizdeydi ?imdi biraz Alt?nsay'? dinlemi? olsayd?n.gif)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk o frikik gol?nden sonra bu turnuvada t?m ma?larda 11 ba?lar.Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??i g?c? yana geriye pas ba?ka bir numaras? yok hakan da duran toplar? kullan?nca hi? bir vasf? kalm?yorAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
Hi? sevmiyorum ya. ?u milli tak?mda sevmedi?im ?ok top?u var, sel?uk ilk 3'de. ?ok sinsi buluyorum. K?l k?l hareketler.
Bir yorum yaz:
-
Sel?uk o frikik gol?nden sonra bu turnuvada t?m ma?larda 11 ba?lar.Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??i g?c? yana geriye pas ba?ka bir numaras? yok hakan da duran toplar? kullan?nca hi? bir vasf? kalm?yorAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
Bir yorum yaz:
-
Sel?uk son turnuvas? bundan sonra ozyy oraya kaydirir..Aslı Ahmet Timu?in tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteroguzhan yerini bulamamis gibi milli takimda. bizde ozanin oldugu yerde oynuyo, burda forvet arkasi.
SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Kesin CikartirAslı Mehmet Giray Guvercin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTakim bu sekilde oynamaya devam edecekse ozi ciksin bize lazim.
Bir yorum yaz:
-
??i g?c? yana geriye pas ba?ka bir numaras? yok hakan da duran toplar? kullan?nca hi? bir vasf? kalm?yorAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
Bir yorum yaz:
-
Takim bu sekilde oynamaya devam edecekse ozi ciksin bize lazim.
Bir yorum yaz:
-
oguzhan yerini bulamamis gibi milli takimda. bizde ozanin oldugu yerde oynuyo, burda forvet arkasi.
SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Oguzhani cikarir ikinci yari yuksek ihtimal volkan seni alir
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: