Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
-
Ozan tufan da ne torpil varm?? ya.adan sinek 2 li oldu fb de hala milli tak?m?n de?i?mezi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
?u Ozan'a deli oluyorum ben ne i?i var o balonun 11'de ya.
Hi? sevmiyorum ya. ?u milli tak?mda sevmedi?im ?ok top?u var, sel?uk ilk 3'de. ?ok sinsi buluyorum. K?l k?l hareketler.
Bir yorum yaz:
-
Tamamen ardaya gore oynuyor takim. Bir pas alisverisi falan hicbisey yok. Bu futbolla grupta sonuncu oluruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAh Ba?kan be ?u Hakan bizdeydi ?imdi biraz Alt?nsay'? dinlemi? olsayd?n
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
Hi? sevmiyorum ya. ?u milli tak?mda sevmedi?im ?ok top?u var, sel?uk ilk 3'de. ?ok sinsi buluyorum. K?l k?l hareketler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Timu?in tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteroguzhan yerini bulamamis gibi milli takimda. bizde ozanin oldugu yerde oynuyo, burda forvet arkasi.
SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Giray Guvercin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTakim bu sekilde oynamaya devam edecekse ozi ciksin bize lazim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSel?uk oynuyor mu ya? Ad?n? dahi duymad?m hen?z.
Bir yorum yaz:
-
Takim bu sekilde oynamaya devam edecekse ozi ciksin bize lazim.
Bir yorum yaz:
-
oguzhan yerini bulamamis gibi milli takimda. bizde ozanin oldugu yerde oynuyo, burda forvet arkasi.
SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Oguzhani cikarir ikinci yari yuksek ihtimal volkan seni alir
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: