Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
NTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
Beter olsunlar
Febe? tv ile birle?sinler farklar? yok zaten
Isin ilginc yani fenerlilerde seviniyorlar gs yalakasiydi zaten falan diyorlar. Bunlar cok acayip kafa yasiyorlar ya
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Evet Tosun Pa?a ?ok iyi forvet, ama bir iki haftad?r Gomez formsuz diye abartm??s?n?z siz de... D?nya ?zerinde tek vuru?u Gomez'den iyi olan ??-d?rt tane adam vard?r d?nyada...
"Bazen" dedim ve tek vuru?tan bahsetmedim.
Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse..
gomez hakk?nda ne d???n?yor almanlar? merak ettim
?o?unluk, Bayern taraftarlar? olmalar?na ra?men, nefret ediyor ve hi? be?enmiyor. Sa?ma sapan goller ka??rd???n? s?yleyip duruyorlar ve tek ?zelli?i sadece durmas? gereken yeri iyi bilmesiymi?.
Ben cevap olarak Gomez'den, tapt?klar? Schweinsteiger'in k?z arkada??yla yatt??? i?in nefret ettiklerini s?yl?yorum ama kabul ettiremiyorum.
G?ren de son 10 y?lda Gomezden ba?ka bir s?r? santrafor ??karm??lar sanacak...
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
NTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
NTV Spor kapan?rsa iyi olur bizim i?in.Kendileri LigTV'den 10 kat daha etkili bir silaht?r koyunlar? g?tmek,Fener lehine kamuoyu olu?turmak i?in.Sokaktaki adam?n LigTV izleyebildi?i yok zaten.B?t?n taksi duraklar?nda,kahvelerde cartta curtta NTV Spor a??k ama.
?mer Toprak yaz?p durmay?n rica ediyorum ya, e?e?in ?nde gideni ?mer Toprak.NTVSpor'un kapat?lma laf?n? ben de duydum.Cehennemin dibine kadar youl var Fener TV 2'nin.
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Evet Tosun Pa?a ?ok iyi forvet, ama bir iki haftad?r Gomez formsuz diye abartm??s?n?z siz de... D?nya ?zerinde tek vuru?u Gomez'den iyi olan ??-d?rt tane adam vard?r d?nyada...
Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse..
gomez hakk?nda ne d???n?yor almanlar? merak ettim
?o?unluk, Bayern taraftarlar? olmalar?na ra?men, nefret ediyor ve hi? be?enmiyor. Sa?ma sapan goller ka??rd???n? s?yleyip duruyorlar ve tek ?zelli?i sadece durmas? gereken yeri iyi bilmesiymi?.
Ben cevap olarak Gomez'den, tapt?klar? Schweinsteiger'in k?z arkada??yla yatt??? i?in nefret ettiklerini s?yl?yorum ama kabul ettiremiyorum.
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Helal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin
Bazen Gomez'den iyi oldu?unu d???n?yorum.
Bir yorum yaz: