Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    NTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
    Beter olsunlar
    Febe? tv ile birle?sinler farklar? yok zaten
    Isin ilginc yani fenerlilerde seviniyorlar gs yalakasiydi zaten falan diyorlar. Bunlar cok acayip kafa yasiyorlar ya

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Evet Tosun Pa?a ?ok iyi forvet, ama bir iki haftad?r Gomez formsuz diye abartm??s?n?z siz de... D?nya ?zerinde tek vuru?u Gomez'den iyi olan ??-d?rt tane adam vard?r d?nyada...
    "Bazen" dedim ve tek vuru?tan bahsetmedim.

Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse..
    gomez hakk?nda ne d???n?yor almanlar? merak ettim
    ?o?unluk, Bayern taraftarlar? olmalar?na ra?men, nefret ediyor ve hi? be?enmiyor. Sa?ma sapan goller ka??rd???n? s?yleyip duruyorlar ve tek ?zelli?i sadece durmas? gereken yeri iyi bilmesiymi?.

Ben cevap olarak Gomez'den, tapt?klar? Schweinsteiger'in k?z arkada??yla yatt??? i?in nefret ettiklerini s?yl?yorum ama kabul ettiremiyorum.
    G?ren de son 10 y?lda Gomezden ba?ka bir s?r? santrafor ??karm??lar sanacak...

Bir yorum yaz:

• Engin Cetinalp
    yanıtladı
    Ntvspor niye kapan?yormu? ? Sebebini bilen var mi ? Kapanaca??na ihtimal vermiyorum. Do?u? grubu sonu?ta, hic olmazsa kanal? satarlar.

Bir yorum yaz:

• Ozan Omrak
    yanıtladı
    Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    NTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
    Beter olsunlar
    Febe? tv ile birle?sinler farklar? yok zaten

Bir yorum yaz:

• Esref Cankut Erkilet
    yanıtladı
    NTV Spor kapan?rsa iyi olur bizim i?in.Kendileri LigTV'den 10 kat daha etkili bir silaht?r koyunlar? g?tmek,Fener lehine kamuoyu olu?turmak i?in.Sokaktaki adam?n LigTV izleyebildi?i yok zaten.B?t?n taksi duraklar?nda,kahvelerde cartta curtta NTV Spor a??k ama.

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Boyko oynad?m? bug?n??

Quaresma7Amokachi14Nouma21

Bir yorum yaz:

• Esref Cankut Erkilet
    yanıtladı
    ?mer Toprak yaz?p durmay?n rica ediyorum ya, e?e?in ?nde gideni ?mer Toprak.NTVSpor'un kapat?lma laf?n? ben de duydum.Cehennemin dibine kadar youl var Fener TV 2'nin.

Bir yorum yaz:

• Taha Dorttepe
    yanıtladı
    R?dvan tv8'e mi transfer oluyor yoksa

Bir yorum yaz:

• Noyan Hacıpaşaoğlu
    yanıtladı
    Beter olsunlar

Bir yorum yaz:

• Soner Gokturk
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Taha Dorttepe
    yanıtladı

Evet Tosun Pa?a ?ok iyi forvet, ama bir iki haftad?r Gomez formsuz diye abartm??s?n?z siz de... D?nya ?zerinde tek vuru?u Gomez'den iyi olan ??-d?rt tane adam vard?r d?nyada...

Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse..
    ?o?unluk, Bayern taraftarlar? olmalar?na ra?men, nefret ediyor ve hi? be?enmiyor. Sa?ma sapan goller ka??rd???n? s?yleyip duruyorlar ve tek ?zelli?i sadece durmas? gereken yeri iyi bilmesiymi?.

Ben cevap olarak Gomez'den, tapt?klar? Schweinsteiger'in k?z arkada??yla yatt??? i?in nefret ettiklerini s?yl?yorum ama kabul ettiremiyorum.

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    Ma?la ilgili de?il ama, ntvspor kapan?yor muymu???

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Helal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin
    Bazen Gomez'den iyi oldu?unu d???n?yorum.

Bir yorum yaz:

• Barış Aydın
    yanıtladı
    Cenk Tosun

Arda ?alhano?lu

Ozzy Sel?uk

Topal

Caner S.Aziz ?.Toprak G.G?n?l

V.Babacan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Helal be Cenk. Her t?rl? burak yilmazdan iyisin. Hatta suan ulkemizdeko en iyi yerli forvetsin
    Bazen Gomez'den iyi oldu?unu d???n?yorum.
    Gomez, d?nyanin say?l? forvetlerinden. Cenk ondan ?ok sey ??reniyor.
    Gomez ?ok b?y?k golc? ama bu aralar biraz gariple?ti bu adam? de?erlendirmek laz?m o kadar ?al???yor ve hep haz?r.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X