?mer Toprak yaz?p durmay?n rica ediyorum ya, e?e?in ?nde gideni ?mer Toprak.NTVSpor'un kapat?lma laf?n? ben de duydum.Cehennemin dibine kadar youl var Fener TV 2'nin.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m ?sve? & Avusturya Ma?lar? Kadrosu
??k?ş
X
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Evet Tosun Pa?a ?ok iyi forvet, ama bir iki haftad?r Gomez formsuz diye abartm??s?n?z siz de... D?nya ?zerinde tek vuru?u Gomez'den iyi olan ??-d?rt tane adam vard?r d?nyada...
Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse..
Ben cevap olarak Gomez'den, tapt?klar? Schweinsteiger'in k?z arkada??yla yatt??? i?in nefret ettiklerini s?yl?yorum ama kabul ettiremiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
Yorum Yap
-
Lig maclarinin ozetlerini vermeyen,
Guntekin Onay gibi bir futbol duayeninin Ridvan karsisinda ezik gosterildigi, Fb tv'nin diger yuzu...
Fb'nin diger destekcisi Aspor aldigi mac ozetleriyle bitirdi heralde Ntv'yi.
Murat Kosova ile Guntekin'i cikar kanalda adam yok. Ercan Taner de yaslandi, bazen agir sacmaliyor.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Evet Tosun Pa?a ?ok iyi forvet, ama bir iki haftad?r Gomez formsuz diye abartm??s?n?z siz de... D?nya ?zerinde tek vuru?u Gomez'den iyi olan ??-d?rt tane adam vard?r d?nyada...
Ya?ad???m yer Bayern, Gomez'i ve Almanlar?n Gomez hakk?nda d???nd?klerini de iyi biliyorum, neyse..
Ben cevap olarak Gomez'den, tapt?klar? Schweinsteiger'in k?z arkada??yla yatt??? i?in nefret ettiklerini s?yl?yorum ama kabul ettiremiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
Yorum Yap
-
2-3 Bayern'li taraftar soyledi diye genelleme mi yapal?m ?imdi. Nedir yani, adam M?nih'te kirmad??? rekor kalmad?. Hala gol ka??riyor diyorlarm??. Almanlar bize benzemis Ya da Bayern taraftar? diye Taha'nin cevresindeki Turkler yorum yapm??t?r kesin. Yoksa bana inan?lmaz sacma geldi konu?malar...
Yorum Yap
-
Aslı ?zg?r ?al?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTVSpor kapanacak diye uzun s?redir dedikodu var. Bu g?ne kadar k???lme ile yola devam ettiler. En son 30 ki?i daha i?ten ??kar?lm?? bunlardan birisi de ?zg?r buzba? deniyor
Yorum Yap
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2-3 Bayern'li taraftar soyledi diye genelleme mi yapal?m ?imdi. Nedir yani, adam M?nih'te kirmad??? rekor kalmad?. Hala gol ka??riyor diyorlarm??. Almanlar bize benzemis Ya da Bayern taraftar? diye Taha'nin cevresindeki Turkler yorum yapm??t?r kesin. Yoksa bana inan?lmaz sacma geldi konu?malar...
Ronaldo'nun Real'de ?sl?klanmas? ?a??rtm?yor, ama Lewandowski'yi izleyen Bayern taraftar?n?n hantal Gomez'i be?enmemesi ?a??rt?yor?! Gomez gelmeden ?nce de burada ?ok kez konu?uldu, videolar? y?klendi. Guiza kadar olmasa da ka??rd?klar?n? s?rekli konu?uyor Almanlar, ?zellikle Avusturya ma??n?.
Neyse, inan?p inanmaman?z sizi ba?lar, umrumda da de?il a??kcas?, ama Fiorentina'ya gidip san?r?m 20-30 ma?ta 2 gol at?p oradan Katar ?ncesi son durak ooan T?rkiye'ye gelen eski forvetlerinin arkas?ndan a?lamayacaklar herhalde, ?stelik Lewandowski'yi izlerken.
Yorum Yap
Yorum Yap