"BE??KTA? k?t?yse o sezon ?ampiyon olma ?ans? yoktur ve o sezon yar??tan erken kopar. Fb vd gs k?t?yse o sezon pekala ?ampiyon olabilirler ve asla yar??tan erken kopmazlar (kopart?lmazlar)"
"BE??KTA? k?t?yse o sezon ?ampiyon olma ?ans? yoktur ve o sezon yar??tan erken kopar. Fb vd gs k?t?yse o sezon pekala ?ampiyon olabilirler ve asla yar??tan erken kopmazlar (kopart?lmazlar)"
yok yahu unutmam???z yazd?k g?zel t?rk hakemlerimizin rol?n?
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Fatih Serdar Selman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Fener elense sevinirim yalan yok ama ?lke puan?m?z ac?s?ndan durum cok vahim bi tur bari ge?seler diyorum.
Birak abi. Yemisim ulke puanini. Biz zaten en zoru cekiyoruz.
Bunlar yatirim yapmisken coksunler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu sene i?in benim de iste?im o y?nde beter olsunlar diyorum ama bir yandan olurda ya 2.olursak(in?allah ?ampiyon oluruz) bu sefer bizim ge?en sene ya?ad???m?z tabloyla ayn?s?n? ya?ayaca??z.
?kinci olan?n ?ampiyonlar liginde gruplara girmesi hayal olacak bu gidi?le ?ampiyon bile eleme oynayacak.Yazarken bi daha d???nd?m de yok yok yenilsin Fener beter olsun.
Mesajı göster
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Fener elense sevinirim yalan yok ama ?lke puan?m?z ac?s?ndan durum cok vahim bi tur bari ge?seler diyorum.
Birak abi. Yemisim ulke puanini. Biz zaten en zoru cekiyoruz.
Bunlar yatirim yapmisken coksunler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu sene i?in benim de iste?im o y?nde beter olsunlar diyorum ama bir yandan olurda ya 2.olursak(in?allah ?ampiyon oluruz) bu sefer bizim ge?en sene ya?ad???m?z tabloyla ayn?s?n? ya?ayaca??z.
?kinci olan?n ?ampiyonlar liginde gruplara girmesi hayal olacak bu gidi?le ?ampiyon bile eleme oynayacak.Yazarken bi daha d???nd?m de yok yok yenilsin Fener beter olsun.
Birak abi bosver. Zaten burdan cikicak takima en yuksek puanliyi verecekler.
Shaktarida istemezler.
Cl de 2 turk takimi istemio herifler.
2. Olup gitmeyi falan unut yani.
Yorum Yap