Hakem hatas? efsane... iniesta bariz k?rm?z? g?rmeliydi, p6y? da vermedi Barcan?n. Hani bazen diyorum abart?yor muyuz bizim ligde olanlar? ama yok yok bizde 1i 2si de?il ki b?t?n hakemler andaval bunun gibi
Yaln?z hakem k?yt?r?k bi hakem olsa neyse derim de bu adam 2014 d?nya kupas? finalini y?neten hakem. FIFA 'da d?nyan?n en iyi hakemleri aras?nda 1. s?rada. Bu hakem bile b?yle hatalar yap?yorsa art?k.
Yar? final e?le?meleri benim tahminim
Real Madrid - Manchester City
Bayern M?nih - Atletico Madrid
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Hakem hatas? efsane... iniesta bariz k?rm?z? g?rmeliydi, p6y? da vermedi Barcan?n. Hani bazen diyorum abart?yor muyuz bizim ligde olanlar? ama yok yok bizde 1i 2si de?il ki b?t?n hakemler andaval bunun gibi
?lk ma?ta Atletico'yu yakm??lard? bu ma?ta da penalt? ile Barca gitti. Bu i?e ??z?m bulunmas? ?art art?k. Tenis gibi itiraz getirsinler bariz ?eylerde.
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Yaln?z hakem k?yt?r?k bi hakem olsa neyse derim de bu adam 2014 d?nya kupas? finalini y?neten hakem. FIFA 'da d?nyan?n en iyi hakemleri aras?nda 1. s?rada. Bu hakem bile b?yle hatalar yap?yorsa art?k.
?eklinde olur
Bu tahminlerimde tuttu.Bunda da ev sahibi tak?mlar? farkl? ??kt?
Mesajı göster
Mesajı göster
?eklinde olur
Bu tahminlerimde tuttu.Bunda da ev sahibi tak?mlar? farkl? ??kt?
Bende ev sahibi bile dogru cikti
Son 1 haftadir dogru tahminlerim:
Konya fb 2-1 bitecek
Yigit incedemir bizim macta cezali olacak
Gs rize macinda dk 88 de gs 1-0 yapmasina ragmen puan kaybedecek
Vodafone arena acilis macinda ilk gol gomezden
Gs fb macinda gs gol yemeyecek
Gs fb macinda gs yenilmeyecek
Gs fb maci 1-0 bitecek, poldinin golu haksiz iptal
Atletico barcayi eleyecek
Ve son olarak atletico - bayern ve city - real eslesmeleri
Yorum Yap