Fb zaten cac?kta, ben shaktar? da pek be?enemedim a??k?as? ?zellikle savunmas? ve kalecisi hi? g?ven vermiyor.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Josef midir nedir ?ok mu arad?lar acaba
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb zaten cac?kta, ben shaktar? da pek be?enemedim a??k?as? ?zellikle savunmas? ve kalecisi hi? g?ven vermiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener atarsa 1-1i yakalar
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbug?nk? ma??n sonucundan ba??ms?z s?yl?yorum e?er fener sistemi oturuncaya kadar g?zel T?rk hakemlerimiz iteklemezse fener ?ampiyonluktan erken kopabilir
"BE??KTA? k?t?yse o sezon ?ampiyon olma ?ans? yoktur ve o sezon yar??tan erken kopar. Fb vd gs k?t?yse o sezon pekala ?ampiyon olabilirler ve asla yar??tan erken kopmazlar (kopart?lmazlar)"
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbug?nk? ma??n sonucundan ba??ms?z s?yl?yorum e?er fener sistemi oturuncaya kadar g?zel T?rk hakemlerimiz iteklemezse fener ?ampiyonluktan erken kopabilir
"BE??KTA? k?t?yse o sezon ?ampiyon olma ?ans? yoktur ve o sezon yar??tan erken kopar. Fb vd gs k?t?yse o sezon pekala ?ampiyon olabilirler ve asla yar??tan erken kopmazlar (kopart?lmazlar)"
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Serdar Selman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener elense sevinirim yalan yok ama ?lke puan?m?z ac?s?ndan durum cok vahim bi tur bari ge?seler diyorum.
Bunlar yatirim yapmisken coksunler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
?kinci olan?n ?ampiyonlar liginde gruplara girmesi hayal olacak bu gidi?le ?ampiyon bile eleme oynayacak.Yazarken bi daha d???nd?m de yok yok yenilsin Fener beter olsun.
Yorum Yap
-
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryanl?z orta saha ?ok ?nemli ya kesinlikle saglam birini almaliyiz orta sahaya..
Atmis luce 3-4 cift yonlu.
Febe toplayken 3-6-1 yada yardimlasmali 4-5-1.
45 metre de oyna
Karsila- bog - kap - saldir.
Yorum Yap
-
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016
Aslı Fatih Serdar Selman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Serdar Selman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener elense sevinirim yalan yok ama ?lke puan?m?z ac?s?ndan durum cok vahim bi tur bari ge?seler diyorum.
Bunlar yatirim yapmisken coksunler.
?kinci olan?n ?ampiyonlar liginde gruplara girmesi hayal olacak bu gidi?le ?ampiyon bile eleme oynayacak.Yazarken bi daha d???nd?m de yok yok yenilsin Fener beter olsun.
Shaktarida istemezler.
Cl de 2 turk takimi istemio herifler.
2. Olup gitmeyi falan unut yani.
Yorum Yap
Yorum Yap