Bi Be?ikta?l? olarak gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum yazd?m facede b?t?n geseliler begeniyo
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi Be?ikta?l? olarak gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum yazd?m facede b?t?n geseliler begeniyo
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi Be?ikta?l? olarak gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum yazd?m facede b?t?n geseliler begeniyo
Yorum Yap
-
Aslı Ahu Yalcin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMac yayini hangi kanal?
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahu Yalcin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMac yayini hangi kanal?
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Murat Dugencioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi Be?ikta?l? olarak gsye ?ampiyonlar liginde basarlar diyorum yazd?m facede b?t?n geseliler begeniyo
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera, Sabri, Semih, Denayer, Carole, Sel?uk, Hakan Balta, Emre ?olak, Sneijder, Burak, Podolski
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera, Sabri, Semih, Denayer, Carole, Sel?uk, Hakan Balta, Emre ?olak, Sneijder, Burak, Podolski
Yorum Yap
Yorum Yap