Aslı muhammed dilek tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir kez daha hak etmeyenler, k?t?ler ?erefizler kazand?
Yaz?klar olsun b?yle futbol ?ans?na...
Bir adet Mandanda talep ediyorum
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterZidane ilk hocaligi
27 mac- 21G 4B 2M
1 sampiyonlar ligi kupasi. Ama zidane a sallayanlar var seneye ucurur reali
Adam zaten en b?y?k 2 tak?mdan birinde hoca. Ligde o istatistikleri yapmaZsa kabahat. ?. Liginde de abuk sabuk tak?mlar? yenip finale geldiler. Orda da atletico daha iyi oynamas?na ra?men penalt?larda 50-50 den ma? ald?lar. Zidane Hoca falan de?il. Seneye madrid mahkemesinin kahpece a?m?? oldu?u iftira dolu davalar ??z?me kavu?ursa +10 puan Bar?a raad al?r...
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterZidane ilk hocaligi
27 mac- 21G 4B 2M
Adam zaten en b?y?k 2 tak?mdan birinde hoca. Ligde o istatistikleri yapmaZsa kabahat. ?. Liginde de abuk sabuk tak?mlar? yenip finale geldiler. Orda da atletico daha iyi oynamas?na ra?men penalt?larda 50-50 den ma? ald?lar. Zidane Hoca falan de?il. Seneye madrid mahkemesinin kahpece a?m?? oldu?u iftira dolu davalar ??z?me kavu?ursa +10 puan Bar?a raad al?r...
Bir adet Mandanda talep ediyorumEn son düzenleyen Talha Karanfiler; 29-05-2016, 14:38.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterZidane ilk hocaligi
27 mac- 21G 4B 2M
Olay bu da de?il. Real- Bar?a kim olsa teknik adam bu kadrolarla 90+puan zor de?il. ?ampiyonlar Ligi'nde de biraz kura ?ans? biraz da g?n?nde oldular m? bu iki tak?m hep tepede zaten. Zidane kals?n realde ben rahat?m ?ahsen
Yorum Yap
Yorum Yap