Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

NBA 2017-2018 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Atilla Acar
    yanıtladı
    Lebron tak?mdan zaten ayr?lacak yaz?n. lebron un bu ayr?l?klarda pay? oldu?unu d???nm?yorum. zaten aras? ?ok iyi de?il ?u anda y?netimle.
    Cavaliers da bi gecede hem elindeki t?m ??plerden kurtuldu hemde salary cap i bo?altt?. ke?ke ayn?s?n? futbolda biz yapabilseydik

paul george bu yaz lakersa giderse lebronda cavs tan ayr?larak oraya gidebilir . onun d???ndaki t?m tak?mlar s?rpriz olur.
    En son düzenleyen Atilla Acar; 09-02-2018, 11:15.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    D? la balon tak?m? da??tt?rm??. Anlad? ?ampiyonluk gitti, bari tak?m kalmas?n da "e bi Kevin Love ile ben ne yapabilirim" diyebilsin.
    Sand???mdan daha ak?ll?ym??

Not: Daha ak?ll? olmas?n?n sebebi bu de?il; GSW kadrosuna yanc? olarak girmek ad?na ?imdiden gizli gizli ?al??malara ba?lam?? olmas?

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    NBA?de James Harden ge?ti?imiz y?l ka??rd??? MVP (En De?erli Oyuncu) ?d?l?ne ad?m ad?m yakla??yor. Tak?m?n?n Orlando Magic?i 114-107 yendi?i ma?ta 60 say? atan Harden istatistiklerini 10 ribaunt 11 asist 4 top ?alma ve 1 blokla s?sleyerek iki ilki birden ger?ekle?tirdi. Harden, NBA tarihinde bir ma?ta 60 say?l?k triple-double?a imza atan ilk oyuncu oldu.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    ?ok b?y?ks?n KRAL.

Yan?na yakla?abilen bile yok.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Abovv ben daha yeni g?rd?m. Yav Le Balon'a 34 say? takm??lar d?n ak?am [emoji38]

Neymi? yan?ndakiler kazmaym??. A??n bak?n bakal?m GSW haricinde hangi tak?mda daha ?ok All Star var. ?lk d?nemi neyse de bu d?nem kadrodan vurmak kadar komik bir ?ey yok.
    Hoca meselesine gelince, b?yle dandik, ?ahin g?r?n?ml? do?an misali hoca g?r?n?ml? kukla isteyen sizin o yere g??e s??d?ramad???n?z Balon'dan ba?kas? de?il.
    Oralardan hi? gelmeyin yani..
    Abi g?z?n? seveyim yeter ya LeBron'a balon diyorsun daha ne diyim ben sana. Hadi benim dedi?im gibi tarihin en iyisi olmas?n tamam o da senin g?zel hatr?na tamam de?il diyeyim yahu en k?t? ama en k?t? ilk 3 veya 5 tedir. Nas?l bu adama balon diyorsun?

Onu ge?tim all star var yan?nda diyorsun kim o all starlar? Love mu? JR m?? Tristan m?? Bunlar m? ?nemli oyuncu. G?z?n? seveyim ya. G?z var nizam var.
    Ben istedi?imi ald?m [emoji38]
    Senin hatr?na dedim
    Ben anlamam, tarih bunu yaz?yor art?k

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Abovv ben daha yeni g?rd?m. Yav Le Balon'a 34 say? takm??lar d?n ak?am [emoji38]

Neymi? yan?ndakiler kazmaym??. A??n bak?n bakal?m GSW haricinde hangi tak?mda daha ?ok All Star var. ?lk d?nemi neyse de bu d?nem kadrodan vurmak kadar komik bir ?ey yok.
    Hoca meselesine gelince, b?yle dandik, ?ahin g?r?n?ml? do?an misali hoca g?r?n?ml? kukla isteyen sizin o yere g??e s??d?ramad???n?z Balon'dan ba?kas? de?il.
    Abi g?z?n? seveyim yeter ya LeBron'a balon diyorsun daha ne diyim ben sana. Hadi benim dedi?im gibi tarihin en iyisi olmas?n tamam o da senin g?zel hatr?na tamam de?il diyeyim yahu en k?t? ama en k?t? ilk 3 veya 5 tedir. Nas?l bu adama balon diyorsun?

Onu ge?tim all star var yan?nda diyorsun kim o all starlar? Love mu? JR m?? Tristan m?? Bunlar m? ?nemli oyuncu. G?z?n? seveyim ya. G?z var nizam var.
    Ben istedi?imi ald?m [emoji38]
    Senin hatr?na dedim

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı

Ben istedi?imi ald?m

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Abovv ben daha yeni g?rd?m. Yav Le Balon'a 34 say? takm??lar d?n ak?am

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Bu adamda ne sab?r var da birini d?vm?yor valla helal olsun. Yan?ndaki 62992 tane kazmaya + stajyer ko?a ?st ?ste finaller oynatt? ?ampiyon yapt? bu kazmalar? yine de sa?ma sapan kadrolar kuruluyor, birka? tane iyi oyuncu da berbat ma?lar ??kar?nca sonu? h?sran oluyor. LeBron'u ??kar ?u tak?m iddia ediyorum play-off yapamaz. Bu kadar k?t? savunma yapan bu kadar dengesiz, ?uursuz ve laubali 3-4 tak?m card?r maksimum Nba'da.
    Peygamber sabr? var resmen!

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Bu adamda ne sab?r var da birini d?vm?yor valla helal olsun. Yan?ndaki 62992 tane kazmaya + stajyer ko?a ?st ?ste finaller oynatt? ?ampiyon yapt? bu kazmalar? yine de sa?ma sapan kadrolar kuruluyor, birka? tane iyi oyuncu da berbat ma?lar ??kar?nca sonu? h?sran oluyor. LeBron'u ??kar ?u tak?m iddia ediyorum play-off yapamaz. Bu kadar k?t? savunma yapan bu kadar dengesiz, ?uursuz ve laubali 3-4 tak?m card?r maksimum Nba'da.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Balon bu sene erken a?lamaya ba?lam??

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    resmen dayak yedi cavs, minnesota ve toronto ma?lar?nda

tyron lue nunda suyu ?s?nm??t?r bu g?r?nt?lerden sonra.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Curry olmasa da GSW raad kazan?r dendi. Okurken g?zlerime inanamam??t?m.

5 ak?am ?nce Curry var-Durant yok GSW deplasmanda 15 say? takt? Clippers'a
    D?n ak?am Curry yok-Durant var GSW evinde 20 say? fark yedi Clippers'tan..
    Bunun o yok bu varla alakas? yok ma?a verilen ?nemle alakas? var. Curry'nin olmad??? ne ma?lar? kazand? Gsw. Clippers'a m? o olmad? diye yenildi?

Hakl?s?n karde?im 5 ak?am ?nce ?ampiyonluk ma??yd?, d?n ak?amki haz?rl?k [emoji38]
    Abi nba tak?mlar? normal sezon ma?lar?n?n baz?lar?n? g?zden ??kar?yorlar biliyorsun sen de, senin verdi?in ?rne?in antitezini Curry sakatken ald??? ma?larla g?sterdi zaten Gsw.

Curry varken tabi ki daha iyi olacak Gsw ama benim g?r???m Curry yokken bile ?ampiyon olabilecek bi tak?m Gsw. Anlatmak istedi?im bu.
    ??te o g?zden ??kar?lacak ma? de?ildi karde?im.
    Back to back olur bunlardan biri "g?vde g?sterisi" ma?? olur, dedi?in do?ru. Misal 2 g?n sonra var ?yle bir periyotlar?.
    Curry olmadan GSW biraz zor ?ampiyon olur.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Curry olmasa da GSW raad kazan?r dendi. Okurken g?zlerime inanamam??t?m.

5 ak?am ?nce Curry var-Durant yok GSW deplasmanda 15 say? takt? Clippers'a
    D?n ak?am Curry yok-Durant var GSW evinde 20 say? fark yedi Clippers'tan..
    Bunun o yok bu varla alakas? yok ma?a verilen ?nemle alakas? var. Curry'nin olmad??? ne ma?lar? kazand? Gsw. Clippers'a m? o olmad? diye yenildi?

Hakl?s?n karde?im 5 ak?am ?nce ?ampiyonluk ma??yd?, d?n ak?amki haz?rl?k [emoji38]
    Abi nba tak?mlar? normal sezon ma?lar?n?n baz?lar?n? g?zden ??kar?yorlar biliyorsun sen de, senin verdi?in ?rne?in antitezini Curry sakatken ald??? ma?larla g?sterdi zaten Gsw.

Curry varken tabi ki daha iyi olacak Gsw ama benim g?r???m Curry yokken bile ?ampiyon olabilecek bi tak?m Gsw. Anlatmak istedi?im bu.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X