Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Hayward'?n poziyonunun tekrar?n? izleyemedim :/ Orada ki herkes gibi ?ok oldum ya...
-
hayward'?n may?s ay?nda d?nmesi bekleniyormu?. sezonu kapatt? yani. a??r? ?anss?zl?k ya ilk ma??nda aya??n?n k?r?lmas?.
Bir yorum yaz:
-
O pozisyona 1 saniye bakabildim. Y?re?im a?z?ma geldi. Hem Boston ?ok ?nemli bi oyuncusunu kaybetti hem de Hayward belki de m?thi? ge?irece?i bi sezonu. ?ok ge?mi? olsun.
Ma?lara gelecek olursak Aral?k'a kadar Thomas olmayacak CAVS'da ve Rose ?u tak?m?n 1. guard?. Ma?? ?ok rahat g?t?r?rken CAVS ?zellikle Jaylon Brown'un insan ?st? i?leri ma?a ortak etti Boston'? ama kral fi?i ?ekti yine 29 say? 16 ribaund 9 asistle de T-D yi ka??rd?.
Gsw-Houston'u izleyemedim ama o da harika ma? olmu? san?r?m, Houston deplasmanda 122-121 kazanm?? son periyoduna 101-88 geride girdi?i ma??.
Bir yorum yaz:
-
offff ?ok tats?z ba?lad? sezon, ?ok k?t? sakatland? umar?m en k?sa s?rede geri d?ner hayward
Bir yorum yaz:
-
Nba sezonu sanssiz bir olayla basladi. Boston lu Gordon hayward in ayak bilegi kirildi
Bir yorum yaz:
-
M?thi? olaca??n? umdu?um sezon bu gece ba?l?yor hem de iki harika ma?la.
03.00 | Cleveland - Boston
05.30 | Golden State - Houston
Ve ?ok iyi olan bi nokta daha var, iki ma? da S Sport'dan canl? yay?nlanacak.
Son sezonlarda oldu?u gibi play-ofllar? beklemeye gerek kalmad? do?ru d?zg?n canl? yay?n i?in.
Bir yorum yaz:
-
Bu sene ba?ka olacak gibi. Cavs Wade'i de ald? Rose'dan sonra. Cedi az buz s?re bulursa ne ala. Benim tak?m?m kesinlikle Minnesota olacak bu y?l. Zaten 3-4 y?l i?inde en iddial? tak?m olacaklar yeni nesil Warriors gibi. Philadelphia'da ?ok deh?et bir tak?m oldu. Epey heyecanl?y?m a??k?as? bir an evvel ba?lasa ke?ke.
Bir yorum yaz:
-
efsane bir yaz sezonu oldu, carmelo ve pg13'?n okc'ye gelmesi irving-isaiah thomas,crowder,zizic takas? ?st?ne cavs'?n birde wade ve rose'? almas?. cp3'?n rockets'a gitmesi jimmy butler?n timberwolves'a gitmesi hayward'?n boston'a gitmesi, her ?eyiyle harika bir yaz sezonu oldu. do?uda yine lebronu olan kazan?r gelenek bozulmaz. bat?da ise a??k net favori yine gsw ne kadar kadrolar? g??l? olsa da spurs'ta okc'de rockets'de kafa tutamaz. sezonun ba?lamas?na 20 g?n kald? kral'?n kazand??? bir sezon olmas?n? diliyorum.
bu arada sezon cavs-celtics gibi m?thi? bir ma?la a??l?yor.
Bir yorum yaz:
-
Doguda cavs banko rakip olacak takim bile yok su anda karsisinda.
Batida warriors a rakip olacak 2 -3 takim var en azindan. Thunder takim kimyasi saglanirsa konferans finali yapabilir. Houston ve san antonio belli seviyenin uzerinde tehlikeli takimlar her zamanki gibi
Bir yorum yaz:
-
NBA 2017-2018 Sezonu
Bu sene baya baya g?zel bi lig olacak.
OKC Westbrook'un yan?na Carmelo ve George'yi getirdi.
CAVS Irving'i (Lebron'un g?lgesinde kalmaktan s?k?ld??? i?in Irving'in iste?iyle ) Issiah Thomas'la takaslad? (Crowder ve birka? rotasyon oyuncusuyla beraber) Rose'yi, Calderon'u getirdi ek olarak (Thomas Ocak'a kadar sakat kal?as?ndan) bunlarla beraber '' KRAL'' ile Wade tekrardan bulu?tular. Wade FA haldeydi ve 2.3 milyon dolardan 1 y?ll?k s?zle?me imzalad? CAVS ile.
Di?er yandan Boston'da Irving,Hayward ve Horford'la do?uda iddial? olacakt?r.
Son ?ampiyon Gsw kadrosunu korudu, Houston s?perstar? Harden'?n yan?na ligin en iyi PG'lerinden Paul'? getirdi. Spurs yine ?ok iddial?.
G?zel bi sezon olsun beklendi?i gibi.Etiketler: hiçbiri
Bir yorum yaz: