Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

NBA 2017-2018 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Anla??lan o ki bu y?l a?lama sezonu ?ok erken a??lacak, garbage is coming [emoji38]
    Curry, Klay, Green, Durant, DMC

5 lisine bir de o benchi ekleyince buna a?lamak de?il ger?ekleri g?rmek ve yazmak denir.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Anla??lan o ki bu y?l a?lama sezonu ?ok erken a??lacak, garbage is coming

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Cousins'? Gsw ald? all star kadro kurdular. Uzak ara yine ?ampiyon olurlar. Resmen haks?z rekabet yahu. 5.3 milyon dolara gitmi? bir de. Ne kadar uzun s?redir sakat da olsa b?yle bi oyuncu i?in bedava resmen.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Rondo, Stephonson, LeBron, Kawhai, Cousins

?u an ismi ge?enlerden bi 5.

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Rajon Rondo - Lakers

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Le Bron'u can? g?n?lden tebrik ediyorum, ben kesinlikle do?uda kal?r diyordum; fakat b?y?k bir meydan okuma ile Lakers'a gitti. Sonunda ak koyun kara koyun ortaya ??kacak.
    Do?uda Boston'un a??r basaca?? bir d?nemde Lakers'?n bat? ?ampiyonu olup; tarihin en b?y?k iki rakibini bir veya daha fazla kez daha finalde izleyebilmek harika olurdu; ama tek ba??na Kawhi hamlesi konferans finaline bile yetmez.. Paul George'un kalma karar? de?i?mezse tabi..

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    O le? sar? mor formay? desteklemek de varm?? kaderimizde, vay be. Nettin kral sen koyu renkli formalardan sonra[emoji3]
    S?z verdi?i ?zere do?du?u b?y?d??? topraklar?n tak?m?n? ?ampiyon yapt? ve ?imdi tarihin en b?y?k frinchise?na sahip ancak tarihinin belki de en k?t? g?nlerini ge?iren bi tak?ma gitti. Yine b?y?k bi meydan okuma. Bakal?m yan?na kim veya kimler gelecek. ??nk? muhakkak s?z alm??t?r, Leonard bekleniyor iyi de olurlar 2,3 ? payla?arak. Di?er par?alara da bi iki adam ak?ll? oyuncu koydu mu yine Haziran'lar? g?r?r kral.

Senciyiz senci KRAL.
    En son düzenleyen Halil Umut Eyaz; 02-07-2018, 09:13.

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Bat?ya gidiyorsun madem bari Rockets'a gitseydin ya, tam anlam?yla bir sava? olurdu o zaman ma?lar, LA ile Clevland aras?nda ?yle aman aman bir fark yok bence seviye olarak.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Aslı Talha Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    LeBron 4 y?ll???na Lakers?da.

Kral?n bat?ya gidi?ine en ?ok Arda abinin yorumunu bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
    En gitmemesi gereken tak?ma gitti.

?imdi gelip ne diyecek ben de ?ok merak ediyorum [emoji3]

Bir yorum yaz:

• Talha Taşkın
    yanıtladı
    LeBron 4 y?ll???na Lakers?da.

Kral?n bat?ya gidi?ine en ?ok Arda abinin yorumunu bekliyorum.

En son düzenleyen Talha Taşkın; 02-07-2018, 05:09.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kesin k?r?kt?r eli.
    Eli k?r?k olan adam elini k?p?rdatamaz. ?ok k?r?ld? oradan biliyorum. Adam sa?la 10 metreden 1 kiloluk top sall?yor, sma? bas?p, blok vuruyor; ama ??karken eli ac?yor da sol elle tokala??yor, hay?rl? i?ler .Ma? i?inde skor bulmakla ma? sonunu oynamak aras?ndaki fark ince de?il. Bunu video ile ba?kalar?n?n yapt??? yorumlar ile de netle?tirdi?imizi san?yordum; ama yine yan?lm???m. Demek sorun bende de?il.
    Heh i?te b?t?n mesele o kadrolar zaten, o kadrolar?n hepsi bat?da. Bat? ile Do?u aras?ndaki fark ABD ile Nijerya aras?ndaki fark gibi bir ?ey. Adam kendi s?yledi?i ile beni teyit ediyor, sonra ramazan diyor

Dip Not : Ben kimseye Allah yak??t?rmas? yapmam, Tanr? derim; zira ikisi ayn? ?eyler de?il..
    Manuel Fernandes zaman?nda kaval kemi?inde k?r?k ile 75 dakika oynam?? taa ertesi g?n sa?l?k kontrol?nde kaval kemi?inde k?r?k oldu?unu ve sezonu kapatt???n? ??renmi?ti

Hatta bizim G?khan G?n?l'?n k?r?k kaburga ile oynam??l??? var, B?lent Korkmaz da ??k?k omuz ile
    Ma?? tamamlars?n o s?cakl?kla. Ben de hal? sahada hocam?n ayak parma??n? k?rd?m; adam ma?? tamamlad?. 2 g?n sonra al??yla geldi derse
    Ama o d?zeyde k?r?k elle sen 2'?er 3'er g?n arayla nereye sahaya ??k?yorsun da o basket topunu al?yorsun eline. Neymi? ??karken bile sol elle tokala?m??, e ondan 2.5 dakika sonra soyunma odas?na giderken taraftarlarla e?iyle dostuyla sa? eliyle nanik high five yap?yor.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Kesin k?r?kt?r eli.
    Eli k?r?k olan adam elini k?p?rdatamaz. ?ok k?r?ld? oradan biliyorum. Adam sa?la 10 metreden 1 kiloluk top sall?yor, sma? bas?p, blok vuruyor; ama ??karken eli ac?yor da sol elle tokala??yor, hay?rl? i?ler .Ma? i?inde skor bulmakla ma? sonunu oynamak aras?ndaki fark ince de?il. Bunu video ile ba?kalar?n?n yapt??? yorumlar ile de netle?tirdi?imizi san?yordum; ama yine yan?lm???m. Demek sorun bende de?il.
    Heh i?te b?t?n mesele o kadrolar zaten, o kadrolar?n hepsi bat?da. Bat? ile Do?u aras?ndaki fark ABD ile Nijerya aras?ndaki fark gibi bir ?ey. Adam kendi s?yledi?i ile beni teyit ediyor, sonra ramazan diyor

Dip Not : Ben kimseye Allah yak??t?rmas? yapmam, Tanr? derim; zira ikisi ayn? ?eyler de?il..
    Manuel Fernandes zaman?nda kaval kemi?inde k?r?k ile 75 dakika oynam?? taa ertesi g?n sa?l?k kontrol?nde kaval kemi?inde k?r?k oldu?unu ve sezonu kapatt???n? ??renmi?ti

Hatta bizim G?khan G?n?l'?n k?r?k kaburga ile oynam??l??? var, B?lent Korkmaz da ??k?k omuz ile

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Gene ilk ?eyrek bitmeden 34 say? oldu bile, lanet gelsin b?yle basketbola ya, herkes sall?yor sokuyor...

Gsw y?z?nden Nba'in estetik g?zelli?i gitti. 3 l?k ve uzaktan ?ut oyununa d?nd?. Curry ve Durant gibi basket?ilerin Nba'den uzakla?mas?, Lebron - Kobe - T - Mac - Iverson tarz? basket?ilerin Nba'e gelmesi dile?iyle iyi ak?amlar

Bir yorum yaz:

• Ismail Gorkem Saydam
    yanıtladı
    Tarihin en iyisi s?p?r?ld??????

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Kesin k?r?kt?r eli.

En son düzenleyen Arda Çelikmaden; 09-06-2018, 16:15.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X