Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

NBA 2017-2018 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha Taşkın
    yanıtladı
    Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Talha Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    irving'in sakatl?ktan dolay? play-offlar? da ka??raca?? a??kland?. beklenenin ?ok ?st?nde bir sezon ge?irmi?ti, celtics'in final hayalleri de suya d??t? b?ylece.
    Sene ba??nda Hayward, ?imdi Uncle Drew k?t? oldu. Cavs gene rahat bir ?ekilde finale ??kar, Toronto?nun psikolojik olarak ezilece?ini d???n?yorum play-offta. As?l bat? taraf? g?zel olacak bu play-offlarda.
    bat? cidden ?ok g?zel, ?eki?meli olacak gibi. birde okc 7.s?raya d??erse ilk turda curry'nin olmad??? bir gsw-okc e?le?mesi ?ok efsane olur okc'nin de ciddi bir eleme ?ans? var e?le?irlerse.

Bir yorum yaz:

• Berke Tiftik
    yanıtladı
    irving'in sakatl?ktan dolay? play-offlar? da ka??raca?? a??kland?. beklenenin ?ok ?st?nde bir sezon ge?irmi?ti, celtics'in final hayalleri de suya d??t? b?ylece.
    Sene ba??nda Hayward, ?imdi Uncle Drew k?t? oldu. Cavs gene rahat bir ?ekilde finale ??kar, Toronto?nun psikolojik olarak ezilece?ini d???n?yorum play-offta. As?l bat? taraf? g?zel olacak bu play-offlarda.

Bir yorum yaz:

• Talha Taşkın
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    asist olarak efsaneler aras?na girerde o savunma ne ?yle. lise tak?m?n? getirsen daha iyi savunma yaparlar lebron bi bak?? att? 3 adam birden ?aya gitti.

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?nsan m?s?n sen KRAL ?

G?rd???m en iyi 5 asistten biri, yapmas? ?ok zor de?il ama yaparkenki coolluk var ya, i?te o bamba?ka bir seviye...

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    ?nsan m?s?n sen KRAL ?

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Y?ce kral LeBron'un tak?m? ma?? kazand? bu sabah ki all starda. Baya zevkli ma? oldu ve MVP ?d?l?n? KRAL ald?.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Y?ce kral bug?n de OKC'yi yeni yanc?lar?yla beraber deplasmanda yendi. T-D yi ka??rd? k?l pay?. Y?ce kral?n sadece basketbolu de?il oyun, oyuncu bilgisi de tarihin zirvesinde. Keza baz? oyuncular var basketbolu b?rakt?ktan sonra tak?m sat?n al?p ligin en k?t? se?imlerini yap?p o tak?m? ligin en k?t? tak?m? yap?yorlar. ??k?r ki y?ce kral?m?z bamba?ka seviyede

Bir yorum yaz:

• Çetin Karademiroğlu
    yanıtladı
    Cavs yeni transferleriyle sahadan sildi celticsi. Cedi bo? bi sma? ka??rd? ve faulleri hala k?t?. Savunmas? iyi ama yetmez daha fazlas?n? yapmak zorunda.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    takasa laf ediliyordu ama ?uan boston ma??nda g?r?l?yor ki cavs ?ok iyi i? yapm??. 23 say? fark att? cavs kar??s?nda ki tak?mda sezonun do?u konferans?nda ki net en iyi tak?m?. kral da takaslardan sonra kendine gelmi? gibi ?st ?ste 3.triple double'a do?ru ilerliyor.
    Laf eden ki?i a??r LeBron d??man? bi a?abeyimdir de ondan

Y?ce kral LeBron yine g?sterdi neden kral ?nvan?na lay?k g?r?ld???n?. Tak?mdaki b?t?n y?ld?z diye tan?t?lan ??pleri ?utlay?p yan?na s?radan yanc?lar ald?. Ben ilk CAVS d?neminde k?rler topallarla final yapt?m bunlara da oynat?r?m dedi herhalde keza Do?u'nun en iyi tak?m?n? kendi sahas?nda parkeye g?md? 3 periyotta, tabi ki son saniyeye kadar basketbolda ?ok ?ey de?i?ebiliyor ama g?r?yoruz ki kral yine yapt? yapaca??n?.

Tarihin en b?y??? demiyorum bo?a. ?ok b?y?ks?n y?ce kral LeBron

Bir yorum yaz:

• Talha Taşkın
    yanıtladı
    takasa laf ediliyordu ama ?uan boston ma??nda g?r?l?yor ki cavs ?ok iyi i? yapm??. 23 say? fark att? cavs kar??s?nda ki tak?mda sezonun do?u konferans?nda ki net en iyi tak?m?. kral da takaslardan sonra kendine gelmi? gibi ?st ?ste 3.triple double'a do?ru ilerliyor.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Aslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
    San Antonio yanl?? bir ?rnek oldu asl?nda.
    Adamlar NBA'de en uzun s?re "?st seviye" kalabilmi? tak?mlardan biri. Hala da yukar?dalar.
    Eski y?llar?na d?necek diyince biraz fazla uzun mesafeli konu?mu? gibi olmu?um ama son 2-3 seneden bahsetmek istemi?tim asl?nda. Ben ?izgilerini d???k g?r?yorum. 3 y?ld?r final oynayam?yorlar, bu y?l da yine oynayabilecek gibi durmuyorlar. Vermek istedi?im ?rne?e uygun asl?nda, sormak istedi?im uzun y?llar ?st seviye olan bi tak?m neden k?t? ge?en y?llara ra?men daha sa?lam bi kadro kurmakta agresif davranam?yor bunu merak ediyorum.

Golden state?in o kadar g?lgesinde kald?lar ki 2-3 y?l daha bu i? b?yle gidecek sanki. Ger?i ge?en y?l ilk ma? Kawhi sakatlanmasa her ?ey farkl? olabilirdi ama yine de bu sadece bi ihtimal, tarihse 4-0 yenilgiyi yazd? [emoji4]
    ?ok basit cevab? : NBA'de i?ler ?yle y?r?m?yor ??nk?
    Normal ?artlarda bir tak?m?n NBA sisteminde zirvede (?ampiyonluk ya da o hedefe oynamak) kalabilece?i s?re max 6-7 sene.
    Spurs 15 seneden daha uzun bir s?re o ?izgide kald?.
    Son 20 y?l?n ABD t?m spor dallar?nda en y?ksek galibiyet y?zdesine sahip tak?m? olmas? laz?m.
    Ligin en ?ld?r?c? defans tak?m?yken de kazand?; bundan vazge?ip h?cuma d?nd???nde de.
    Bunun bir e?i benzeri daha yok.
    O y?zden Spurs do?ru bir ?rnek de?il karde?im.

Bir yorum yaz:

• Oğuzhan Aykan
    yanıtladı
    NBA 2017-2018 Sezonu

Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
    Adamlar NBA'de en uzun s?re "?st seviye" kalabilmi? tak?mlardan biri. Hala da yukar?dalar.
    Eski y?llar?na d?necek diyince biraz fazla uzun mesafeli konu?mu? gibi olmu?um ama son 2-3 seneden bahsetmek istemi?tim asl?nda. Ben ?izgilerini d???k g?r?yorum. 3 y?ld?r final oynayam?yorlar, bu y?l da yine oynayabilecek gibi durmuyorlar. Vermek istedi?im ?rne?e uygun asl?nda, sormak istedi?im uzun y?llar ?st seviye olan bi tak?m neden k?t? ge?en y?llara ra?men daha sa?lam bi kadro kurmakta agresif davranam?yor bunu merak ediyorum.

Golden state?in o kadar g?lgesinde kald?lar ki 2-3 y?l daha bu i? b?yle gidecek sanki. Ger?i ge?en y?l ilk ma? Kawhi sakatlanmasa her ?ey farkl? olabilirdi ama yine de bu sadece bi ihtimal, tarihse 4-0 yenilgiyi yazd? [emoji4]

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Oğuzhan Aykan
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X