Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
-
Aslı Talha Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterirving'in sakatl?ktan dolay? play-offlar? da ka??raca?? a??kland?. beklenenin ?ok ?st?nde bir sezon ge?irmi?ti, celtics'in final hayalleri de suya d??t? b?ylece.
Bir yorum yaz:
-
irving'in sakatl?ktan dolay? play-offlar? da ka??raca?? a??kland?. beklenenin ?ok ?st?nde bir sezon ge?irmi?ti, celtics'in final hayalleri de suya d??t? b?ylece.
Bir yorum yaz:
-
asist olarak efsaneler aras?na girerde o savunma ne ?yle. lise tak?m?n? getirsen daha iyi savunma yaparlarlebron bi bak?? att? 3 adam birden ?aya gitti.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Y?ce kral LeBron'un tak?m? ma?? kazand? bu sabah ki all starda. Baya zevkli ma? oldu ve MVP ?d?l?n? KRAL ald?.
Bir yorum yaz:
-
Y?ce kral bug?n de OKC'yi yeni yanc?lar?yla beraber deplasmanda yendi. T-D yi ka??rd? k?l pay?. Y?ce kral?n sadece basketbolu de?il oyun, oyuncu bilgisi de tarihin zirvesinde. Keza baz? oyuncular var basketbolu b?rakt?ktan sonra tak?m sat?n al?p ligin en k?t? se?imlerini yap?p o tak?m? ligin en k?t? tak?m? yap?yorlar. ??k?r ki y?ce kral?m?z bamba?ka seviyede
Bir yorum yaz:
-
Cavs yeni transferleriyle sahadan sildi celticsi. Cedi bo? bi sma? ka??rd? ve faulleri hala k?t?. Savunmas? iyi ama yetmez daha fazlas?n? yapmak zorunda.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertakasa laf ediliyordu ama ?uan boston ma??nda g?r?l?yor ki cavs ?ok iyi i? yapm??. 23 say? fark att? cavs kar??s?nda ki tak?mda sezonun do?u konferans?nda ki net en iyi tak?m?. kral da takaslardan sonra kendine gelmi? gibi ?st ?ste 3.triple double'a do?ru ilerliyor.
Y?ce kral LeBron yine g?sterdi neden kral ?nvan?na lay?k g?r?ld???n?. Tak?mdaki b?t?n y?ld?z diye tan?t?lan ??pleri ?utlay?p yan?na s?radan yanc?lar ald?. Ben ilk CAVS d?neminde k?rler topallarla final yapt?m bunlara da oynat?r?m dedi herhalde keza Do?u'nun en iyi tak?m?n? kendi sahas?nda parkeye g?md? 3 periyotta, tabi ki son saniyeye kadar basketbolda ?ok ?ey de?i?ebiliyor ama g?r?yoruz ki kral yine yapt? yapaca??n?.
Tarihin en b?y??? demiyorum bo?a. ?ok b?y?ks?n y?ce kral LeBron
Bir yorum yaz:
-
takasa laf ediliyordu ama ?uan boston ma??nda g?r?l?yor ki cavs ?ok iyi i? yapm??. 23 say? fark att? cavs kar??s?nda ki tak?mda sezonun do?u konferans?nda ki net en iyi tak?m?. kral da takaslardan sonra kendine gelmi? gibi ?st ?ste 3.triple double'a do?ru ilerliyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
Adamlar NBA'de en uzun s?re "?st seviye" kalabilmi? tak?mlardan biri. Hala da yukar?dalar.
Golden state?in o kadar g?lgesinde kald?lar ki 2-3 y?l daha bu i? b?yle gidecek sanki. Ger?i ge?en y?l ilk ma? Kawhi sakatlanmasa her ?ey farkl? olabilirdi ama yine de bu sadece bi ihtimal, tarihse 4-0 yenilgiyi yazd? [emoji4]
Normal ?artlarda bir tak?m?n NBA sisteminde zirvede (?ampiyonluk ya da o hedefe oynamak) kalabilece?i s?re max 6-7 sene.
Spurs 15 seneden daha uzun bir s?re o ?izgide kald?.
Son 20 y?l?n ABD t?m spor dallar?nda en y?ksek galibiyet y?zdesine sahip tak?m? olmas? laz?m.
Ligin en ?ld?r?c? defans tak?m?yken de kazand?; bundan vazge?ip h?cuma d?nd???nde de.
Bunun bir e?i benzeri daha yok.
O y?zden Spurs do?ru bir ?rnek de?il karde?im.
Bir yorum yaz:
-
NBA 2017-2018 Sezonu
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
Adamlar NBA'de en uzun s?re "?st seviye" kalabilmi? tak?mlardan biri. Hala da yukar?dalar.
Golden state?in o kadar g?lgesinde kald?lar ki 2-3 y?l daha bu i? b?yle gidecek sanki. Ger?i ge?en y?l ilk ma? Kawhi sakatlanmasa her ?ey farkl? olabilirdi ama yine de bu sadece bi ihtimal, tarihse 4-0 yenilgiyi yazd? [emoji4]
Bir yorum yaz:
-
Aslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
Bir yorum yaz:
-
Bu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: