Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Abovv ben daha yeni g?rd?m. Yav Le Balon'a 34 say? takm??lar d?n ak?am
Neymi? yan?ndakiler kazmaym??. A??n bak?n bakal?m GSW haricinde hangi tak?mda daha ?ok All Star var. ?lk d?nemi neyse de bu d?nem kadrodan vurmak kadar komik bir ?ey yok.
Hoca meselesine gelince, b?yle dandik, ?ahin g?r?n?ml? do?an misali hoca g?r?n?ml? kukla isteyen sizin o yere g??e s??d?ramad???n?z Balon'dan ba?kas? de?il.
Oralardan hi? gelmeyin yani..
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbovv ben daha yeni g?rd?m. Yav Le Balon'a 34 say? takm??lar d?n ak?am [emoji38]
Neymi? yan?ndakiler kazmaym??. A??n bak?n bakal?m GSW haricinde hangi tak?mda daha ?ok All Star var. ?lk d?nemi neyse de bu d?nem kadrodan vurmak kadar komik bir ?ey yok.
Hoca meselesine gelince, b?yle dandik, ?ahin g?r?n?ml? do?an misali hoca g?r?n?ml? kukla isteyen sizin o yere g??e s??d?ramad???n?z Balon'dan ba?kas? de?il.
Onu ge?tim all star var yan?nda diyorsun kim o all starlar? Love mu? JR m?? Tristan m?? Bunlar m? ?nemli oyuncu. G?z?n? seveyim ya. G?z var nizam var.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbovv ben daha yeni g?rd?m. Yav Le Balon'a 34 say? takm??lar d?n ak?am [emoji38]
Onu ge?tim all star var yan?nda diyorsun kim o all starlar? Love mu? JR m?? Tristan m?? Bunlar m? ?nemli oyuncu. G?z?n? seveyim ya. G?z var nizam var.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbovv ben daha yeni g?rd?m. Yav Le Balon'a 34 say? takm??lar d?n ak?am [emoji38]
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbovv ben daha yeni g?rd?m. Yav Le Balon'a 34 say? takm??lar d?n ak?am [emoji38]
Yorum Yap
-
NBA?de James Harden ge?ti?imiz y?l ka??rd??? MVP (En De?erli Oyuncu) ?d?l?ne ad?m ad?m yakla??yor. Tak?m?n?n Orlando Magic?i 114-107 yendi?i ma?ta 60 say? atan Harden istatistiklerini 10 ribaunt 11 asist 4 top ?alma ve 1 blokla s?sleyerek iki ilki birden ger?ekle?tirdi. Harden, NBA tarihinde bir ma?ta 60 say?l?k triple-double?a imza atan ilk oyuncu oldu.
Yorum Yap
-
D? la balon tak?m? da??tt?rm??. Anlad? ?ampiyonluk gitti, bari tak?m kalmas?n da "e bi Kevin Love ile ben ne yapabilirim" diyebilsin.
Sand???mdan daha ak?ll?ym??
Not: Daha ak?ll? olmas?n?n sebebi bu de?il; GSW kadrosuna yanc? olarak girmek ad?na ?imdiden gizli gizli ?al??malara ba?lam?? olmas?
Yorum Yap
-
Lebron tak?mdan zaten ayr?lacak yaz?n. lebron un bu ayr?l?klarda pay? oldu?unu d???nm?yorum. zaten aras? ?ok iyi de?il ?u anda y?netimle.
Cavaliers da bi gecede hem elindeki t?m ??plerden kurtuldu hemde salary cap i bo?altt?. ke?ke ayn?s?n? futbolda biz yapabilseydik
paul george bu yaz lakersa giderse lebronda cavs tan ayr?larak oraya gidebilir . onun d???ndaki t?m tak?mlar s?rpriz olur.En son düzenleyen Atilla Acar; 09-02-2018, 11:15.
Yorum Yap
-
Bu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
Yorum Yap
-
Aslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
Adamlar NBA'de en uzun s?re "?st seviye" kalabilmi? tak?mlardan biri. Hala da yukar?dalar.
Yorum Yap
-
NBA 2017-2018 Sezonu
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
Adamlar NBA'de en uzun s?re "?st seviye" kalabilmi? tak?mlardan biri. Hala da yukar?dalar.
Golden state?in o kadar g?lgesinde kald?lar ki 2-3 y?l daha bu i? b?yle gidecek sanki. Ger?i ge?en y?l ilk ma? Kawhi sakatlanmasa her ?ey farkl? olabilirdi ama yine de bu sadece bi ihtimal, tarihse 4-0 yenilgiyi yazd? [emoji4]
Yorum Yap
-
Aslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu nbade tak?m kurma olaylar? nas?l d?n?yor senelerdir anlayabilmi? de?ilim. Misal bu san antonio ne zaman sa?lam bi kadro kurup eski g?nlerine d?necek, lakers keza ayn? ?ekilde. At?l?m yapamama sebepleri ne bunlar?n ben art?k san antonio tekrar final oynayabilir hale gelsin istiyorum yak?n gelecekte var m? b?yle bi ihtimal?
Golden state?in o kadar g?lgesinde kald?lar ki 2-3 y?l daha bu i? b?yle gidecek sanki. Ger?i ge?en y?l ilk ma? Kawhi sakatlanmasa her ?ey farkl? olabilirdi ama yine de bu sadece bi ihtimal, tarihse 4-0 yenilgiyi yazd? [emoji4]
Normal ?artlarda bir tak?m?n NBA sisteminde zirvede (?ampiyonluk ya da o hedefe oynamak) kalabilece?i s?re max 6-7 sene.
Spurs 15 seneden daha uzun bir s?re o ?izgide kald?.
Son 20 y?l?n ABD t?m spor dallar?nda en y?ksek galibiyet y?zdesine sahip tak?m? olmas? laz?m.
Ligin en ?ld?r?c? defans tak?m?yken de kazand?; bundan vazge?ip h?cuma d?nd???nde de.
Bunun bir e?i benzeri daha yok.
O y?zden Spurs do?ru bir ?rnek de?il karde?im.
Yorum Yap
Yorum Yap