Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
EuroBasket 2017 - ?ampiyon Slovenya
??k?ş
X
-
?ok kritik ma? kazan?rsak 3.olup ilerleriz kaybedersek 4.olup turnuvan?n favorisi ?spanya ile oyanay?p b?y?k ihtimal eleniriz
-
Bug?n turnuvada bana en heyecan veren tak?mla -Letonya'yla- oynayaca??z. Bertans karde?leri zor ?uta itip, Portzingis'e kar?? da ?zellikle boyal? b?lgede iyi durmal?y?z. Timma ve Strelnieks de ?ok tehlikeli ve tak?m? ate?leyebilen oyuncular. Timma'n?n ?utu Strelnieks'in oyun zekas? b?y?k tehtid.
Bizimkiler var?n? yo?unu ortaya koysa da kazanamayabilirler ak?ll? olmazlarsa. Foul problemine girmemeli, ak?lc? ve tempolu oynamal?y?z. A??k alan bize yarar.
Bir yorum yaz:
-
kenan - furkan - cedi yanlar?na adepte olabilecek iki kaliteli uzunla ilerleyen turnuvalarda ?ok acayip i?ler yapabiliriz
Bir yorum yaz:
-
Letonya aksine komple bi tak?m. Yani 4-5 oyuncudan direk ma?a katk? alabiliyo.
Bug?n Bertans karde?ler b?l?m b?l?m etkiliydi. Porzingis savunmada s?k?nt?l? ba?lad? ve hakemlerin de sa?ma kararlar?yla faul s?k?nt?s?na girdi oyundan d??t?.
Timma ??kt? y?ld?zla?t? mesela.
?ok zor ma? olacak.
Bir yorum yaz:
-
Evet sa?ma oldu?unun fark?nday?m ama iddial?y?m. T?rkiye'de oynanan ?ampiyonalarda tak?m ciddi ivme yakal?yor. D?nya ?ampiyonas?nda 20li 30 lu farklar hat?rl?yorum mesela. Bu turnuvada da kapasitemizin ?st?nde oynuyoruz. Letonya gibi bireysel performanslara dayal?, turnuva tecr?besi parlak olmayan tak?mlar? trib?n bask?s?, sertlik vs ile bir ?ekilde y?ld?rabiliriz. H?rvatistan'? da bu s?n?fa al?yorum. O y?zden yar?n kazan?p 3. Oluruz H?rvatlar? da ge?eriz diyorum. Bakal?m hay?rl?s?Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLetonya'y? izlemedim deyip de bizi yenemez demek ?ok sa?ma olmu?Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLetonya'y? hi? izlememi?siniz ve bizi yenemez diyorsunuz. Neye dayanarak hangi verilere hangi k?stasa?Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLetonya'y? hi? izlemedim ama bizi yenemezler. S?rbistan, ?spanya, Fransa d???nda hepsiyle kafa kafaya oynar?z.gif)
Letonya'n?n basketbolunu ?lkenin futboluyla kar??t?rmas?n izlemeyen arkada?lar. Yenemeyiz bence Letonya'y?. Porzingis tek ba??na tak?m zaten ve turnuvan?n y?ld?z aday?.
Bir yorum yaz:
-
Helal olsun be Melih!
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?a??rt?c? olan ge?en sene fener'de do?ru d?zg?n ?ans bulamayan bir adam olmas?Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTakip etmiyorum valla fenerde olup bu kadar efendi olmas? ?a??rt?c?Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok seviyorum onu. Fenerli falan ama ?ok efendi adam. ?ok da ba?ar?l?. Ke?ke bize gelse ama ?yle bir ihtimal yok tabi iyi Fenerli ??nk?.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelih mahmuto?lu iyi oynuyor bence g?ze ho? geliyor.gif)
.gif)
.gif)
Soloukas Bogdanovic gibi adamlar?n aras?nda haliyle yer bulam?yordu kendisine. Bu a??dan bak?nca adamlar?n Euroleague kupas?n? almas? ?ok normal.
Bir yorum yaz:
-
Furkan Korkmaz harika bir oyuncu. Nba de is yapar insallah
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Kate UptonAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ?u totemci k?z?n ad? neydi bize 4 kupay? getiren..
Bir yorum yaz:
-
Baskette rakip oyuncuya uyuz olmam ?ok nadirdir. Rasim Ba?ak gibi basketin ruhuna ayk?r? adamlar olmad?k?a genelde severim.
Sahadaki ?ocuklar ellerinden geleni yap?yor. ?lerleme kaydettiler turnuva ba??ndan bu yana. Son topa kadar oynuyorlar.
Letonya bizi yener demek kolay de?il. Biz her tak?ma ters gelen bir tak?m?z. Bir anda inan?lmaz bir tempo yapabiliyor tak?m. Bundan Rusya ve S?rbistan tecr?besi ile zor ??kt?.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ufuk SaricaAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?m ate? ediyo resmen bu kadar iyimiydik biz ya ma?allah nazar de?mesin
Insallah birgun NBA'de de gormek nasip olur Ufuk hocayi
Bir yorum yaz:
-
Takip etmiyorum valla fenerde olup bu kadar efendi olmas? ?a??rt?c?Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok seviyorum onu. Fenerli falan ama ?ok efendi adam. ?ok da ba?ar?l?. Ke?ke bize gelse ama ?yle bir ihtimal yok tabi iyi Fenerli ??nk?.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelih mahmuto?lu iyi oynuyor bence g?ze ho? geliyor.gif)
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: