Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

EuroBasket 2017 - ?ampiyon Slovenya

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Ufuk hoca yapabilece?i her?eyi yapm?? bu potansiyeli olduk?a k?t tak?ma, m?cadele m?thi? ama i?te yetecek mi sadece o g?rece?iz. ?u an ba?a ba? gidiyor Rusya'yla. Bizim Erkan, Kenan falan milli tak?m?n baya baya s?re alan oyuncular? olmu? durumda Serta? foul problemine erken girmese o da oyunda olacakt? Semih ile de?i?meli.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Yasar Goynuk
    yanıtladı
    Ufuk Hoca ?ok b?y?k hoca. Bu kadroyla yap?labilecek her ?eyi deniyor. M?cadeleye ?apka ??kar?l?r ama kadro yetersiz fazla gidemeyiz maalesef.

Bir yorum yaz:

• Adnan Mumini
    yanıtladı
    Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Son yillardaki en vasat turnuvalardan biri olacak maaleaef
    Cocuklugumuzun yildizlari birer birer veda ediyor. Bu turnuva birazda gecis turnuvasi olacak.Artik sahne genclerde . Bakalim neler olacak. Cedi ,kenan ve furkandan bi patlama bekliyorum.umarim yaniltmazlar.
    Katiliyorum, son yillarda ki en gucsuz kadromuzla katiliyoruz turnuvaya.
    Ufuk hocanin sansina iste =(
    Ersan'da affini istedi, Omer'in ne durumda oldugunu bilmiyorum - en son bi hastalikla ugrasiyordu ve cok kilo vermisti, Dixon'un da olmamasi buyuk bir handikap.
    Turnuva boyunca Cedi ve Furkan'in eline bakacagiz maalesef.

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    Son yillardaki en vasat turnuvalardan biri olacak maaleaef
    Cocuklugumuzun yildizlari birer birer veda ediyor. Bu turnuva birazda gecis turnuvasi olacak.Artik sahne genclerde . Bakalim neler olacak. Cedi ,kenan ve furkandan bi patlama bekliyorum.umarim yaniltmazlar.

Bir yorum yaz:

• Erdi Köprülüoğlu
    yanıtladı
    ?o?u y?ld?z bu turnuvada olmayacak.Son olarak tak?m?n en tecr?belilerinden Dixon'da sakatl??? y?z?nden kadrodan ??kart?ld?.Cedi Sinan Semih ?zerine kurucaz tak?m?.Rusya'y? mutlaka yenmemiz gerekiyo 2. Olabilmemiz i?in.Kadro olarak fazla bir ?midim yok fakat di?er tak?mlar?n kadrosunu g?rd?kten sonra biraz olsun ilerleyebilece?imizi d???n?yorum.

Bir yorum yaz:

• Berke Tiftik
    bir konu başlattı EuroBasket 2017 - ?ampiyon Slovenya

EuroBasket 2017 - ?ampiyon Slovenya

Turnuva yar?n ba?l?yor fakat ba?l?k g?remedim, bu ?erefe ben nail olay?m dedim. Milli tak?m?m?z?n ve di?er tak?mlar?n durumu hakk?nda bilgili olanlar vard?r illa ki, onlar?n da de?erlendirmeleri ?ok ?nemli benim i?in. Bu arada gruplar ?u ?ekilde:

A Grubu: Polonya, Yunanistan, Fransa, Finlandiya, ?zlanda, Slovenya

B Grubu: Ukrayna, ?srail, Litvanya, G?rcistan, ?talya, Almanya

C Grubu: H?rvatistan, ?ekya, ?spanya, Karada?, Romanya, Macaristan

D Grubu: B?y?k Britanya, Rusya, S?rbistan, Letonya, T?rkiye, Bel?ika
Hazırlanıyor...
X