Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
EuroBasket 2017 - ?ampiyon Slovenya
??k?ş
X
-
New York'da ve ola?an?st? potansiyel olarak gitti 2 y?l ?nce Nba'ya (1995 li biri) ve 2 y?lda m?kemmel i?ler ve istatistikler yapt?. 2.20 olmas?na ra?men hareketli ve ?utu ?st seviye olan bi adam. Gelece?in Nowitzki'si deniyor ama onun i?in erken tabi.
-
New York Knicks'te oynuyor abi, inan?lmaz atlet ve eli ?ok yumu?ak bir oyuncu. Kyrie Irvingle bile takaslamad?lar adam?.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Porzings mi ne hangi kl?pte oynuyor uzun zamandir b?yle pivot seyretmedim
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Bu Porzings mi ne hangi kl?pte oynuyor uzun zamandir b?yle pivot seyretmedim
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Oyundan kopmuyoruz skoru kopartm?yoruz helal olsun m?cadele ve istek ola?an?st?. Alk??? sonuna kadar hak ediyorlar
Bir yorum yaz:
-
3. ?eyre?in sonu iyi i? ??kard? tak?m. Rakip de sindi. B?yle devam eder herhalde.
Bir yorum yaz:
-
cedi Osmannn helal olsun adama be ...ayn? ?ekilde melihede... ?zlemi?iz ??yle milli tak?m ma?? izlemeyi ...
Bir yorum yaz:
-
Su turnuvada b? gecen yen?ld?g?m?z mac? b?de bu mac? ?zl?yorum.b?z?m m?ll? tak?m?m?z bu mu ? Bu sahadak?ler yetemeks?z?n onde g?den?. Mucadele h?rs var fakat yeteenek s?f?r. Tak?mda 3 lul atab?len serbest at?s atab?len oy?ncu yok ya. Eger b?z?m en yetenekl? topcular?m?z bunlarsa baskette de b?tm?s?z b?z
Bir yorum yaz:
-
Basketboldan ?ok anlamam ama birisi diskalifiye olmay? g?ze al?p blums mudur nedir ona sert faul yapsa da ortal?k gerilip konsantrasyonlar?n? bozsak.Bir de burda ?ok?a bahsedilen bir oyuncu vard? 2.20 metrelik o da baya iyi ??l?k at?yor.Bize ?ok ters tak?m hem sertlik var hem yetenek.
Bir yorum yaz:
-
?hsan bay?lken denen beyinsizin yorumcu gram basketten anlamayan bir adam ma??n ba??nda bl?ms ??l?k ka??rd???nda diyoki b?rak?n ats?n o ulan beyinsiz adam?n hayat? ??l?k ?izgisinin d???ndan ?ut atarak ge?mi? hi? mi izlemedim bu adam? pana da falan
Bir yorum yaz:
-
Bunlar neymis boyle arkadas. Herif 3 metre 8 tane ucluk soktu
Bir yorum yaz:
-
Maalesef di? ge?iremiyoruz. ?ok daha iyiler bizden. ?kinci devre ola?an?st? bi oyun laz?m bize.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: