Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

EuroBasket 2017 - ?ampiyon Slovenya

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Cem Mert Aydın
    yanıtladı
    Tak?m ate? ediyo resmen bu kadar iyimiydik biz ya ma?allah nazar de?mesin

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Melih mahmuto?lu iyi oynuyor bence g?ze ho? geliyor
    ?ok seviyorum onu. Fenerli falan ama ?ok efendi adam. ?ok da ba?ar?l?. Ke?ke bize gelse ama ?yle bir ihtimal yok tabi iyi Fenerli ??nk?.

Bir yorum yaz:

• Cem Mert Aydın
    yanıtladı
    Melih mahmuto?lu iyi oynuyor bence g?ze ho? geliyor

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Letonya'y? hi? izlemedim ama bizi yenemezler. S?rbistan, ?spanya, Fransa d???nda hepsiyle kafa kafaya oynar?z
    Letonya'y? hi? izlememi?siniz ve bizi yenemez diyorsunuz. Neye dayanarak hangi verilere hangi k?stasa?
    Letonya'y? izlemedim deyip de bizi yenemez demek ?ok sa?ma olmu?
    Letonya'n?n basketbolunu ?lkenin futboluyla kar??t?rmas?n izlemeyen arkada?lar. Yenemeyiz bence Letonya'y?. Porzingis tek ba??na tak?m zaten ve turnuvan?n y?ld?z aday?.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Letonya'y? hi? izlemedim ama bizi yenemezler. S?rbistan, ?spanya, Fransa d???nda hepsiyle kafa kafaya oynar?z
    Letonya'y? hi? izlememi?siniz ve bizi yenemez diyorsunuz. Neye dayanarak hangi verilere hangi k?stasa?

Bir yorum yaz:

• Çağdaş Ulaş
    yanıtladı
    Sirbistan ile de kafa kafaya oynadik sayilir..Sanirim en zorlu takim su an Ispanya..

Bir ceyrek veya yari final bizim icin super olacaktir bu turnuvada..

Bir yorum yaz:

• Mahmut Zabit Kara
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Atilla Acar
    yanıtladı
    k?salarda ?ok b?y?k fark yaratamazlar ama porzingis bizim uzunlar? suya g?t?r?r susuz getirir b?yle oynarlarsa.
    tek ba??na semihle turnuva y?r?mez. ne serta? ne bar?? nede furkan aldemirden hi? katk? alamad?k ?u ana kadar. k?salar?n eme?ine yaz?k olacak 4.bitirirsek

Bir yorum yaz:

• Umut Çelik
    yanıtladı
    Bizi fena yenerler timma cok fena porzingis de fena

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Rusya 13 say?dan ma?? verdi, Letonya ikinci yar? m?kemmel oynad? ?zellikle Timma. Portzingis 4 faulle devre ge?irdi. Letonya'ya helal olsun, yaln?z bunlar bizi de yenerler ben diyim.

Bir yorum yaz:

• Bahad?r Co?kun
    yanıtladı
    Rusya ilk yar?y? ?nde kapatt? Letonya kar??s?nda, son ma?lar? B?y?k Britanya ile zaten, full yap?p lider olacaklar muhtemelen.
    Biz son 2 ma??m?z? kazan?p, S?rbistan son 2 ma??ndan 1'ini kaybederse hatta zor ama 2'sini de kaybederse 2.bile ??kabiliriz ki bu gelecek tur i?in epey avantaj olur. En ?ok i?imize yarayacak durum bu.

Bir yorum yaz:

• Çağdaş Ulaş
    yanıtladı
    Aynen 3. olup diger gruptan Hirvatistan ile eslesmek lazim..Hirvatistan, Sirbistan kadar guclu bir takim degil..

Bir yorum yaz:

• Mert Gulec
    yanıtladı
    Son iki ma?? al?p 3. olmaya bakmak laz?m aksi takdirde ?spanya ile e?lesece?iz.

Bir yorum yaz:

• Berke Tiftik
    yanıtladı
    Milli tak?m dedi?in... Gelecek vaat ediyor tak?m, helal olsun m?cadelelerine!

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Kemal Sert
    yanıtladı
    i?te benim milli tak?m?m! malubiyet umrumda de?il

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X