Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
EuroBasket 2017 - ?ampiyon Slovenya
??k?ş
X
-
?ok seviyorum onu. Fenerli falan ama ?ok efendi adam. ?ok da ba?ar?l?. Ke?ke bize gelse ama ?yle bir ihtimal yok tabi iyi Fenerli ??nk?.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelih mahmuto?lu iyi oynuyor bence g?ze ho? geliyor.gif)
Bir yorum yaz:
-
Letonya'y? izlemedim deyip de bizi yenemez demek ?ok sa?ma olmu?Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLetonya'y? hi? izlememi?siniz ve bizi yenemez diyorsunuz. Neye dayanarak hangi verilere hangi k?stasa?Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLetonya'y? hi? izlemedim ama bizi yenemezler. S?rbistan, ?spanya, Fransa d???nda hepsiyle kafa kafaya oynar?z.gif)
Letonya'n?n basketbolunu ?lkenin futboluyla kar??t?rmas?n izlemeyen arkada?lar. Yenemeyiz bence Letonya'y?. Porzingis tek ba??na tak?m zaten ve turnuvan?n y?ld?z aday?.
Bir yorum yaz:
-
Letonya'y? hi? izlememi?siniz ve bizi yenemez diyorsunuz. Neye dayanarak hangi verilere hangi k?stasa?Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLetonya'y? hi? izlemedim ama bizi yenemezler. S?rbistan, ?spanya, Fransa d???nda hepsiyle kafa kafaya oynar?z
Bir yorum yaz:
-
Sirbistan ile de kafa kafaya oynadik sayilir..Sanirim en zorlu takim su an Ispanya..Aslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLetonya'y? hi? izlemedim ama bizi yenemezler. S?rbistan, ?spanya, Fransa d???nda hepsiyle kafa kafaya oynar?z
Bir ceyrek veya yari final bizim icin super olacaktir bu turnuvada..
Bir yorum yaz:
-
Letonya'y? hi? izlemedim ama bizi yenemezler. S?rbistan, ?spanya, Fransa d???nda hepsiyle kafa kafaya oynar?z
Bir yorum yaz:
-
k?salarda ?ok b?y?k fark yaratamazlar ama porzingis bizim uzunlar? suya g?t?r?r susuz getirir b?yle oynarlarsa.
tek ba??na semihle turnuva y?r?mez. ne serta? ne bar?? nede furkan aldemirden hi? katk? alamad?k ?u ana kadar. k?salar?n eme?ine yaz?k olacak 4.bitirirsek
Bir yorum yaz:
-
Rusya 13 say?dan ma?? verdi, Letonya ikinci yar? m?kemmel oynad? ?zellikle Timma. Portzingis 4 faulle devre ge?irdi. Letonya'ya helal olsun, yaln?z bunlar bizi de yenerler ben diyim.
Bir yorum yaz:
-
Rusya ilk yar?y? ?nde kapatt? Letonya kar??s?nda, son ma?lar? B?y?k Britanya ile zaten, full yap?p lider olacaklar muhtemelen.
Biz son 2 ma??m?z? kazan?p, S?rbistan son 2 ma??ndan 1'ini kaybederse hatta zor ama 2'sini de kaybederse 2.bile ??kabiliriz ki bu gelecek tur i?in epey avantaj olur. En ?ok i?imize yarayacak durum bu.
Bir yorum yaz:
-
Aynen 3. olup diger gruptan Hirvatistan ile eslesmek lazim..Hirvatistan, Sirbistan kadar guclu bir takim degil..
Bir yorum yaz:
-
Son iki ma?? al?p 3. olmaya bakmak laz?m aksi takdirde ?spanya ile e?lesece?iz.
Bir yorum yaz:
-
Milli tak?m dedi?in... Gelecek vaat ediyor tak?m, helal olsun m?cadelelerine!
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: