Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla 8 puan gerideykeyde bu tak?m ?ampiyon olacak dedim..Konya ma??ndan sonrda diyorudum yine diyorum Allah'in izniyle bu tak?m ?ampiyon olacak. .
Son iki ?ampiyonlukta da g?vendi?im baz? his mi diyeyim r?ya mi diyeyim her neyse kafan?z? kar??t?rmayayim ama bizim ?ampiyon olaca??m?z y?n?nde i?aretler var.. (Medyum falan de?ilim fala falanda inananmam ?yle bi?ey de?il yani)
Neyse saadede gelecek olursak. .
Bi kere kadromuz di?er 3 rakiptende iyi..Ba?ak?ehir dahil ..?yle abaratmayin bi Emre olmadi mi bi halt yiyecekleri yok.
Gs ayn? tas ayni hamam de?i?en bi?ey yok.Suan ki orta sahalari ge?en sezon ki orta saha ki ge?en sezon sinayder vardi.
K?saca gs nin kadrosu ve nefesi yetmez. .iddia ediyorum yine hi?bir b?y?k ma?? kazanamayacak..
Al?n i?te sisirilen gs ile fb ayni puanda ki daha fb nin sahas?na gidecek..
Fb Alanya ma??n?n ilk dk larini izledim.Alanya 2 y?zde y?z pozisyon ka??rd? pe?inden fb ilk pozisyonundan gol ikinci pozisyonuda gol ama ofsayt ile 2-0 yapt?. .
Yani ?yle rakibe h?kmetme falan filan hikaye. .Sadece fizik ve kondisyonlariyla gitmeye ?al???yorlar ama ger hafta bir topcularinin adalesi at?yor.
??in i?ine ba?ka etkenler girmezse Fb nin de nefesi yetmez. .
Bizim ne yapaca??m?z ?ok ?nemli. .E?er Fb ve Ts ma?lar?nda 6 puan yaparsak psikolojik sosyolojik b?t?n etkenler bizden yana olur.
Tek korkum fb ma?lar?n?n bizde b?rakt??? sinir ,y?pratma ve hasar..Ama olurda 3 g?nde iki defa yenersek o zaman moraller tavan yapar.
Dedi?im gibi bu tak?m bu sezonda ?ampiyon olacak. .Bizi poliyannacilik ile su?layacaklar olabilir. Olsun canlar sa? olsun.Hepimiz Be?ikta??m?z?n ba?ar?s? i?in ?aba g?steriyoruz..Sezon sonu hep birlikte sevinecegiz in?aallah
Iki sezonda da ayn? ?ah?s g?rm??t? r?yalar? ve ??km??t? onlar..in?aallah bi daha ??kacak. .
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla 8 puan gerideykeyde bu tak?m ?ampiyon olacak dedim..Konya ma??ndan sonrda diyorudum yine diyorum Allah'in izniyle bu tak?m ?ampiyon olacak. .
Son iki ?ampiyonlukta da g?vendi?im baz? his mi diyeyim r?ya mi diyeyim her neyse kafan?z? kar??t?rmayayim ama bizim ?ampiyon olaca??m?z y?n?nde i?aretler var.. (Medyum falan de?ilim fala falanda inananmam ?yle bi?ey de?il yani)
Neyse saadede gelecek olursak. .
Bi kere kadromuz di?er 3 rakiptende iyi..Ba?ak?ehir dahil ..?yle abaratmayin bi Emre olmadi mi bi halt yiyecekleri yok.
Gs ayn? tas ayni hamam de?i?en bi?ey yok.Suan ki orta sahalari ge?en sezon ki orta saha ki ge?en sezon sinayder vardi.
K?saca gs nin kadrosu ve nefesi yetmez. .iddia ediyorum yine hi?bir b?y?k ma?? kazanamayacak..
Al?n i?te sisirilen gs ile fb ayni puanda ki daha fb nin sahas?na gidecek..
Fb Alanya ma??n?n ilk dk larini izledim.Alanya 2 y?zde y?z pozisyon ka??rd? pe?inden fb ilk pozisyonundan gol ikinci pozisyonuda gol ama ofsayt ile 2-0 yapt?. .
Yani ?yle rakibe h?kmetme falan filan hikaye. .Sadece fizik ve kondisyonlariyla gitmeye ?al???yorlar ama ger hafta bir topcularinin adalesi at?yor.
??in i?ine ba?ka etkenler girmezse Fb nin de nefesi yetmez. .
Bizim ne yapaca??m?z ?ok ?nemli. .E?er Fb ve Ts ma?lar?nda 6 puan yaparsak psikolojik sosyolojik b?t?n etkenler bizden yana olur.
Tek korkum fb ma?lar?n?n bizde b?rakt??? sinir ,y?pratma ve hasar..Ama olurda 3 g?nde iki defa yenersek o zaman moraller tavan yapar.
Dedi?im gibi bu tak?m bu sezonda ?ampiyon olacak. .Bizi poliyannacilik ile su?layacaklar olabilir. Olsun canlar sa? olsun.Hepimiz Be?ikta??m?z?n ba?ar?s? i?in ?aba g?steriyoruz..Sezon sonu hep birlikte sevinecegiz in?aallah
Iki sezonda da ayn? ?ah?s g?rm??t? r?yalar? ve ??km??t? onlar..in?aallah bi daha ??kacak. .
Yorum Yap
-
Az futbol oynasak ?ampiyonuz da i?te deplasmanlarda bal yapmayan ar?y?z nas?l bu seviye ye geldik anlam?yorum ?u tak?m ?ne ge?ince vitesi y?kseltse ?uan bile liderdik ?ok anlams?z puanlar kaybettik rakiplerin hali ortada hi? birinde bi?e yok biraz ba?ak?ehir rakip olur ama biz kendi futbolumuzu oynam?yoruz gol ?zelli?i olan adamlar da gol atmay? unutunca b?yle oluyor.Puan fark? kapat?l?r yeterki kendi oynumuzu oynayal?m.Sorun neyse giderilmeli
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa ?imdi gelde deli olma.. ?u adileri o sahaya g?mmrmiz gerekiyordu
pozisyonlar? g?sterdikleri a??lara bak sizin ben soyunuzu sopunuzu s...m ama sizde su? amk ?omarlar? sizi o sahaya g?mmeyen de su? var
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa ?imdi gelde deli olma.. ?u adileri o sahaya g?mmrmiz gerekiyordu
pozisyonlar? g?sterdikleri a??lara bak sizin ben soyunuzu sopunuzu s...m ama sizde su? amk ?omarlar? sizi o sahaya g?mmeyen de su? var
Yorum Yap
Yorum Yap