Gs ve Ba?ak?ehir banko kazanacak. Biz kazanamazsak yine gerileyece?iz. Ya kazanaca??z ya da kazanaca??z.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb-Trabzon-Ba?ak?ehir
Bu 3 ma?tan en az 7 puan almad???m?z s?rece ?ampiyon olma ihtimalimi yok
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb-Trabzon-Ba?ak?ehir
Bu 3 ma?tan en az 7 puan almad???m?z s?rece ?ampiyon olma ihtimalimi yok
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb-Trabzon-Ba?ak?ehir
Bu 3 ma?tan en az 7 puan almad???m?z s?rece ?ampiyon olma ihtimalimi yokEn son düzenleyen Rahmi Kerem Kalfali; 19-02-2018, 00:38.
Yorum Yap
-
Ge?en haftaya kadar Ba?ak ?ampiyon olur diyordum ama ge?en hafta Fb ma?? ?ncesi Emre'nin kas?tl? kart yemesi,Epureanu'nun birden grip olmas?,Mossoro'nun birden ortadan kaybolmas? sonras? akl?ma sorular tak?ld? ?st?ne ?stl?k bu hafta hakemin iki tane sar? kart? olan oyuncuyu kollamas? ve abuk sabuk kart vermesi sistemin Fb'ye d?nd???n? d???nd?rmeye ba?lad?. O bok kadro taa bizim ilk ma?ta ligden kopacakt? ama bug?ne kadar getirildi. Fb rezil bir tak?m Avrupaya gitsin normal hakemlerle Cl'de gruplarda sonuncu olur d?nerler. Adamlar?n iki stoper neutstder ve kazma bir adam daha. Forvet Fernandao,kanat At?f bu rezil kadroyla buraya kadar getiren mhk i?i tamamlar sanki.
Yorum Yap
-
Valla 8 puan gerideykeyde bu tak?m ?ampiyon olacak dedim..Konya ma??ndan sonrda diyorudum yine diyorum Allah'in izniyle bu tak?m ?ampiyon olacak. .
Son iki ?ampiyonlukta da g?vendi?im baz? his mi diyeyim r?ya mi diyeyim her neyse kafan?z? kar??t?rmayayim ama bizim ?ampiyon olaca??m?z y?n?nde i?aretler var.. (Medyum falan de?ilim fala falanda inananmam ?yle bi?ey de?il yani)
Neyse saadede gelecek olursak. .
Bi kere kadromuz di?er 3 rakiptende iyi..Ba?ak?ehir dahil ..?yle abaratmayin bi Emre olmadi mi bi halt yiyecekleri yok.
Gs ayn? tas ayni hamam de?i?en bi?ey yok.Suan ki orta sahalari ge?en sezon ki orta saha ki ge?en sezon sinayder vardi.
K?saca gs nin kadrosu ve nefesi yetmez. .iddia ediyorum yine hi?bir b?y?k ma?? kazanamayacak..
Al?n i?te sisirilen gs ile fb ayni puanda ki daha fb nin sahas?na gidecek..
Fb Alanya ma??n?n ilk dk larini izledim.Alanya 2 y?zde y?z pozisyon ka??rd? pe?inden fb ilk pozisyonundan gol ikinci pozisyonuda gol ama ofsayt ile 2-0 yapt?. .
Yani ?yle rakibe h?kmetme falan filan hikaye. .Sadece fizik ve kondisyonlariyla gitmeye ?al???yorlar ama ger hafta bir topcularinin adalesi at?yor.
??in i?ine ba?ka etkenler girmezse Fb nin de nefesi yetmez. .
Bizim ne yapaca??m?z ?ok ?nemli. .E?er Fb ve Ts ma?lar?nda 6 puan yaparsak psikolojik sosyolojik b?t?n etkenler bizden yana olur.
Tek korkum fb ma?lar?n?n bizde b?rakt??? sinir ,y?pratma ve hasar..Ama olurda 3 g?nde iki defa yenersek o zaman moraller tavan yapar.
Dedi?im gibi bu tak?m bu sezonda ?ampiyon olacak. .Bizi poliyannacilik ile su?layacaklar olabilir. Olsun canlar sa? olsun.Hepimiz Be?ikta??m?z?n ba?ar?s? i?in ?aba g?steriyoruz..Sezon sonu hep birlikte sevinecegiz in?aallah
Yorum Yap
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO de?ilde bizde ?ok ball?y?z ya bi ?ekilde yar??ta kal?yoruz normalde coktan havlu atmam?z laz?md?
Bi toparlayabilsek... u?up gidecez de.
Hoca gergin, sa?l?kl? d???nemiyor; var bir sorun. ?n?. Toparlar; tek ?aremiz hoca ??nk?.
Bu tak?m bu kadar k?t? olamaz, in? toparlan?r?z.
Yorum Yap
-
Aslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO de?ilde bizde ?ok ball?y?z ya bi ?ekilde yar??ta kal?yoruz normalde coktan havlu atmam?z laz?md?
Hoca gergin, sa?l?kl? d???nemiyor; var bir sorun. ?n?. Toparlar; tek ?aremiz hoca ??nk?.
Bu sezonun en k?ymetli golleri Alanyaspor ma??nda Negredo, Ba?ak?ehir ma??nda Tosi? ve Bursa ma??nda Negredo bu goller bizi yar??ta tutan gollerdi..
Ha ka??rd?klar?m?zla en tepede de olabilirdik ancak barda??n dolu taraf?ndan bakmakta fayda var..
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO de?ilde bizde ?ok ball?y?z ya bi ?ekilde yar??ta kal?yoruz normalde coktan havlu atmam?z laz?md?
Bu sezonun en k?ymetli golleri Alanyaspor ma??nda Negredo, Ba?ak?ehir ma??nda Tosi? ve Bursa ma??nda Negredo bu goller bizi yar??ta tutan gollerdi..
Ha ka??rd?klar?m?zla en tepede de olabilirdik ancak barda??n dolu taraf?ndan bakmakta fayda var..
Gol atamad?k?a d???yoruz oyundan...
Hele gol? yedik mi pert... Bir diren? bir h?rs yok.
Ben buna malesef t?kenmi?lik doymu?luk diyorum...
Bu sebeple;
Gen?, dinamik yeni futbolcular laz?m. Ne olursa olsun sene sonu muhakkak atiba ve Q7 ile yollar her t?rl? ayr?lmal?. Tolgay sat?lmal?. Babeli yedekliyecek gen? biri.
Talisca al?nmamal?, Sosa tarz? hem ko?an hem pres yapabilen hem de top da??tabilen bir 10 numara tipi ve son olarak g?zel bir golc?
?ok ?ey istedim ama anca kurtulu? bu..
Yorum Yap
-
M?nih ma?lar? tak?m?n kimyas?ni ister istemez bozdu bozacak..
?nemli olan bu s?reci en az hasarla atlatmak..
??nk? ger?ekten son 8 hafta ciddi fikst?r avantajimiz var..
Takim ful konsantre oldu?u zaman be yapabildi?ini biliyoruz. Ge?en sezon fb macindan sonra ki 4 haftada tak?m tabanca gibiydi. Yine ?yle olacak merak etmeyin.
Lens d?zelmeye ba?lad? Love atmaya ba?layacak. Medel Vida tak?ma iyice ?s?nmaya ba?layacaklar..
Ozzy ve Tolgay'da biraz k?p?rdadi mi tamamd?r. .
Herkesin aksine tak?m?n ?ampiyonluk inanc? ve i?tah?n? be?eniyorum.
Bursa ma??nin zemini ve ola?an?st? atmosferi..Konya ma??nda ki hakemin ?erefsizligi olmasa ?uanda 45 puandaydik..
Sadece biraz daha ?ans ve hakemlerin adil olmas?na ihtiyacimiz var.
Yoksa takimda bi s?k?nt? g?rm?yorum
Yorum Yap
Yorum Yap