Aslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mert Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener atti gecmis olsun, su takimdan 4 puan gerideyiz. Emegi gecen herkese tesekkurler, umurlarinda oldugunu da sanmiyorum
Yorum Yap
-
Valbuena ve Giuliano d???nda kos koca bir 0 olan bir kadro 4 puan ?n?m?zde. ?enol G?ne? ge?en sene bu sene en iyu futbol oynayan ikinci tak?m sizsiniz demi?ti oyunculara. Birinci s?rada kimse yok ama seneye oray? hedefliyoruz demi?ti. O g?nden bug?ne ne de?i?ti? Taraftar Y?netim Hoca Futbolcular kimyas? bu kadar uyu?mu?ken 2 y?l ?st ?ste ?ampiyon olmu?ken ne de?i?ti de bu hale gelindi? Mesela 5 y?l ?st ?ste ?ampiyon olmam?z i?in daha ne gerekiyordu? Ne eksik?
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener fizik olarak asiri guclu. cok pas yapip yormaliyiz onlari. 3. olmak zo run da yiz!!! karabuk ve konya ya kesinlikle puan vermeyip fener macina yuzde yuzle oynamaliyiz. kahrediyorum sunlarin bizden iyi oynadigini gordukce
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfener fizik olarak asiri guclu. cok pas yapip yormaliyiz onlari. 3. olmak zo run da yiz!!! karabuk ve konya ya kesinlikle puan vermeyip fener macina yuzde yuzle oynamaliyiz. kahrediyorum sunlarin bizden iyi oynadigini gordukce
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSalakca gol yemede bizle yarisiyorlar fazla gulmeye gerek yok bence
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap