Aslı Bahad?r Co?kun tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Bahad?r Co?kun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n hem Gs hem Ba?ak?ehir puan kaybeder umar?m. Gs yenilir Ba?ak berabere kal?rsa 44-44-44-41 olacak ve 3 puan fark bizi yar??ta tutar
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Hasan Ali Kald?r?m'? dikkatle izleyece?im kart s?n?r?nda bakal?m es ge?ecekler mi kartl?k hareketini...
Yorum Yap
-
Banko beraberlik ma?? ?z?lerek s?yl?yorum. biizm orta saha maestromuz yok. yar?m maestro talisca vard? oda gitti. defans 2 k?sa boylu adama kald?. adamlar?n forveti hem g??l?,hem formda,hem uzun boylu. maestrolar?da formda.sakatl?ktan ??k?yor gene at?yor att?r?yor.fb nin bal?n? unutmayal?m en k?t? oynad?klar? ma?ta bile bir ?ekilde bizden puan al?yorlar. bizimde seyirci+hakem bu sefer bize negatif olamaz bask?dan dolay? diye d???n?yorum.
?u kadro ??ks?n galibiyet al?r?z derim ama ??kar m? sanm?yorum. Fabri-Tosi?-Vida-Caner-Adriano-Tolgay-Medel-O?uzhan ( benim tercihim atiba olurdu normal ?artlarda ama bu ma? tamam? devamm? ma??.riske girip p?zuhan diyorum.yoksa asla hi? bir ?artta o?uzhan? bu ??l?den birine tercih etmezdim. ) Babel-Q7-LOVE.
Lenside bu ma?ta d???nm?yorum riske giremem.eski tak?m? olumluda oynay?p ma?a damga vurabilir,a??r? iste?inden sa?ma sapan i?lerde yapabilir. o y?zden bu ma?ta lendi pas ge?iyorum
Yorum Yap
Yorum Yap