Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Bilic'i getirende biziz. Bir su?lu varsa biziz minvalinde bir c?mle kurdu Ba?kan.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterg?khan ben o olayi anlamadim, kongrede biseymi dedilerki?Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?z?n?z? seveyim Simone ?rne?i vermeyin. ?ok komik g?r?n?yorsunuz.
Bu arada Bilic'e sayd?rmay?n. Bileti kesilmi? zaten. Ne yapt???n?n art?k ?ok ?nemi yok.
Muhtemelen kesmi?ler biletini. Sezon sonu medenice ayr?lacaklar.
Yorum Yap
-
hadi insallah, ama yerine kimi getirecekler oda ?nemliAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic'i getirende biziz. Bir su?lu varsa biziz minvalinde bir c?mle kurdu Ba?kan.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterg?khan ben o olayi anlamadim, kongrede biseymi dedilerki?Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?z?n?z? seveyim Simone ?rne?i vermeyin. ?ok komik g?r?n?yorsunuz.
Bu arada Bilic'e sayd?rmay?n. Bileti kesilmi? zaten. Ne yapt???n?n art?k ?ok ?nemi yok.
Yorum Yap
-
?lk gidecekleri isim Luce ve ?enol hoca olacakt?r. Bence ?enol G?ne? gelir abi.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhadi insallah, ama yerine kimi getirecekler oda ?nemliAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic'i getirende biziz. Bir su?lu varsa biziz minvalinde bir c?mle kurdu Ba?kan.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterg?khan ben o olayi anlamadim, kongrede biseymi dedilerki?Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?z?n?z? seveyim Simone ?rne?i vermeyin. ?ok komik g?r?n?yorsunuz.
Yorum Yap
-
Denizliyi be?enirim ama hakikaten bu nedir arkada? yaaAslı Burak Antmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? k?t? kadro ??karm?? ama Denizli'nin Fener deplasman?ndaki kadar k?t? olamaz..
[ATTACH]7071[/ATTACH]
Bili? gidebilir ?ok tak?lmam ama umar?m Denizli d???nceleri yoktur..
Yorum Yap
-
sol a??k ismail, sa? a??k tello idi. ernst, fink ve toraman orta 3 l?yd?Aslı Onur Arici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDenizliyi be?enirim ama hakikaten bu nedir arkada? yaaAslı Burak Antmen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? k?t? kadro ??karm?? ama Denizli'nin Fener deplasman?ndaki kadar k?t? olamaz..
[ATTACH]7071[/ATTACH]
Bili? gidebilir ?ok tak?lmam ama umar?m Denizli d???nceleri yoktur...gif)
Yorum Yap
Yorum Yap