herkes kandilli g?zlem evi biz bbg eviyiz, geri d?n ?nder ba?kan
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Valla sevgili Okan biraz tak?m ?al??mas?, partnerle i? yapma gibi konularda pek i?inde bulunmam?? gibi konu?uyor benim ?ahsi kanaatim.
Ben ?nder hoca'ya selam g?nderirken g?z? parlayan bir Bilic g?r?yorum. Benim g?zlemim bu. "Well done derken bu senin i?in de well done" dedi o an devrik bi c?mleyle. Baz? insan b?yledir. ?nder hoca'n?n b?y?k katk?s? oldu?unu biliyorum ancak olmasa bile Bilic dostunu onore etmeyi erdem g?ren bir insan. Biz burda tart???rken de muhtemelen Sofie'ye nazar boncu?unu tak?yordur ?nder ?zen.
Bilic bu ba?ar?y? payla??cak kadar y?ce g?n?ll?yken biz neyi payla?amad?k anlamad?m ben.
Yorum Yap
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok g?zel konu?tu galatasaray?n konyada oynamak istememesi ?zerine HELAL OLSUN
Yorum Yap
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok g?zel konu?tu galatasaray?n konyada oynamak istememesi ?zerine HELAL OLSUN
Yorum Yap
-
Aslı Ufuk Akyuz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok g?zel konu?tu galatasaray?n konyada oynamak istememesi ?zerine HELAL OLSUN
Yorum Yap
-
Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ufuk Akyuz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok g?zel konu?tu galatasaray?n konyada oynamak istememesi ?zerine HELAL OLSUNEn son düzenleyen Koray Metin; 14-12-2014, 01:21.
Yorum Yap
-
Be?ikta?'a ?nder ?zen gibi isimler gerekiyor,y?llard?r Be?ikta?'?n evlatlar? diye alt yap?da veya menejerlik yapan isimler oldu,bu kul?be hi? bir katk?lar? veya ba?ar?lar? olmad?,?nde ?zenin bu kul?pten gitmesinin nedeni y?neticilerin 2. plana gecmesidir,g?ndemde olmak i?in ?nder hocay? bitirdiler...
Yorum Yap
-
?nder hoca asl?nda ?st? kapal? Ali D?r?st?n a??klamalar?na da giydirdi. Ali bey b?yle dememi?tir ben inanm?yorum dedi. Sunucu da b?yle a??klama yapmasa koymad?k dedi. ?nder ?zen de bilmemezlikten gelip ha ?yle mi, ?yleyse ilgin? dedi. Yani Ali D?r?ste en hafif tabirle yak??mad? demeye getirdi.
Yorum Yap
Yorum Yap