ses kayd? da burada http://www.fanatik.com.tr/video-gale...sozler-1224374
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Ne diyecek ben bunlar? demek istemedim.?akala??yorduk diyecektir.
Tek ki?iyi de de?il hem Fikret Orman'a hem Aziz Y?ld?r?m'a ,hem Be?ikta? camias?na hem Fenerbah?e camias?na.
Benim tahminin ya laflar? demedim diye ?zerine yatacak, ya yaz?l? ?z?r metni yay?nlayacakt?r.Aksi takdirde futbol d?nyas?nda ad?n? kimse duymaz.(Bence ?z?r dilemesi de kurtarmaz ,baya bir s?re kendi kuytusunda kalacak )
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim as?l tak?ld???m mevzu, madem bu kadar g??l?yd?n de niye hi? faydan? g?rmedik bas?nda ?
Daha geldi?in ilk g?n "tanr? par?ac??? m?s?n?" diye yerin dibine soktular, ne cevap verdin ?
Her ma?tan sonra y?rt?nd?n, bas?na kar?? cevap yeti?tirmeye ?al??t?n ama hi? etkin oldu?umuzu hat?rlam?yorum.
Ben s?ylediklerine tak?lmad?m, beni as?l ilgilendiren nokta madem bas?nda bu kadar g??l?yd?n de niye hi? lehimize kullanmad?n ya da kullanamad?n.
Yorum Yap
-
Kendisi b?y?k hayallerimizin s?zc?s? olmu?tur. B?y?k Vizyonu oldu?una inand?rmi? lakin franco ve motta dany transferleri vizyonunun ?ap?n? g?stermi?tir. Be?enmedi?i yal??n ayhan danyden daha s?n?f stoper olmas?na ra?men be?enmeyerek istifa zemini olu?mu? ve gitmi?tir.
Gerek ak?c? konu?mas?, yak???kl? tipi ve v?cut dili ile siyaset alan?nda ba?ar?l? olabilece?ini spor da ise i?te buraya kadar diyebilece?im bir vatanda??m?zd?r.
Yorum Yap
-
Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendisi b?y?k hayallerimizin s?zc?s? olmu?tur. B?y?k Vizyonu oldu?una inand?rmi? lakin franco ve motta dany transferleri vizyonunun ?ap?n? g?stermi?tir. Be?enmedi?i yal??n ayhan danyden daha s?n?f stoper olmas?na ra?men be?enmeyerek istifa zemini olu?mu? ve gitmi?tir.
Gerek ak?c? konu?mas?, yak???kl? tipi ve v?cut dili ile siyaset alan?nda ba?ar?l? olabilece?ini spor da ise i?te buraya kadar diyebilece?im bir vatanda??m?zd?r.
Yorum Yap
Yorum Yap