Talisca'n?n ya??na bak?yorum 20, videosuna bak?yorum olmu? bitmi? bu adam.
Top gelmeden bir plan? olmas?, fark?ndal???-?evrisindekileri g?r???, bu kafas?ndaki ?izimi h?zla uygulamas?, g??l? sol aya??-Demba Ba'n?n bu hafta goldeki ?utunun benzeri ?ekilde kaleyi g?rd??? anda leblebi gibi ?utu istedi?i zaman sert ve isabetli ?ekmesi, bileklerinin d?n??? ve hava hakimiyeti...
Akl?m kar???yor benim.. Kendisini ?ok be?enen biri ve yapt?klar?n?n sonuna kadar do?ru oldu?unu d???nen biri olarak Kerim Frei ve G?khan T?re deki performans art???n?n sebebi kendisinin ayr?lmas? olabilirmi.. Yada ilk geldi?inde sadece adam eksiltmeyi bilen -onuda yar?m yamalak yapan- devaml? top ezen bir G?khan T?re'nin bir senede futbol anlay???n?n de?i?mesindeki sebep Bilic mi? ?zen mi? Hala gitmesinin tak?ma + s?m? yoksa - simi olur ??zemedim..
Aslı Turgay Balkan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Akl?m kar???yor benim.. Kendisini ?ok be?enen biri ve yapt?klar?n?n sonuna kadar do?ru oldu?unu d???nen biri olarak Kerim Frei ve G?khan T?re deki performans art???n?n sebebi kendisinin ayr?lmas? olabilirmi.. Yada ilk geldi?inde sadece adam eksiltmeyi bilen -onuda yar?m yamalak yapan- devaml? top ezen bir G?khan T?re'nin bir senede futbol anlay???n?n de?i?mesindeki sebep Bilic mi? ?zen mi? Hala gitmesinin tak?ma + s?m? yoksa - simi olur ??zemedim..
Abi G?ktan T?re'nin arkadas?nda en ?ok duran adam ?nder ?zen'dir kesinlikle.Hala laf s?yletmez yani programlarda bile ?ok fazla g?veniyo ger?ekten.
Aslı Turgay Balkan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
ge?en bu adamlar i?in ?ok g?zel bir ?ey s?yledi
be?ikta?a ilk geldiklerinde yedek oyuncular ?imdi asil oldular ve bu durum ilk ba?ta onlar? bocalatt? ama ?imdi g?venlerini toparl?yorlar ve ?ok iyi olacaklar daha da dedi
ki bence en g?zel yorumu yapt? bence etkisi yok bu yorum ?st?ne
Lanziniyi bas?n?n kafas?n? kar??t?rmak ad?na kullan?yormusuz demek. Ben birinci tercihimiz san?yordum.
Ah be ?nder hoca ukte kald? i?imde iki ?? sene i?inde m?thi? kadrolar kuraca??na ?ahsen ad?m gibi emindim. Umar?m yolumuz yine bir yerde kesi?ir. Bas?ndaki ?o?u Be?ikta?l?dan daha Be?ikta?l?s?n ?o?u zaman. Adams?n! Yukar?da da yaz?lm?? ger?i nerede olursan ol ama T?rk futbolunun i?inde bir yerlerde ol. Karakterli adamdan zarar gelmez.
ne d??l?yorum abilerim biliyor musunuz. bu seneyi ?ampiyon bitirip, yeni stad?m?zda ?ampiyonlu?u kutlarken, ?nder ?zeni ?ampiyonluk kutlamas?nda onure edip, dakikalarca ona tezahuratlarla hakk?n? teslim etmek. bu tak?m?n ?zerinde eme?i ?ok.
Yorum Yap