Ba?ar?l?yd? ba?ar?s?zd? ayr? konu ama bu adam konusunca etkiliyor insanlar?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNas?l tak?m?'n oturmas?, hocan?n ?lke futboluna adaptasyonu, Plan'lar?n?n ger?ekle?meye Ba?lamas? gibi durumlar ilk senede ?ok zor oluyor ise. Sportif direkt?r?n Plan'lar?n?n ger?ekle?mesi de ayn? ?ekilde zaman al?yor. Kar???kl???n sebebi ise y?neticilerdi ?nder ?. Varken her i?e burunlar?n? sokuyorlard?. B?y?k ihtimal sezon ortas?nda transfer planlamalar? yap?lm??t? , yani bu Tak?m?'n her noktas?nda ?nder ?zen'in eme?i var. Bili?'in oldu?u gibi.
Tekrar Be?ikta? i?in ?al??mas?n? isterim Aralar?ndaki uyum ?ok iyi.
Ayr?ca ?nder ?zen 18 ay kendine s?re tan?m??t?. Tak?mda olumlu geli?meler olmazsa istifa edecekti. ?uan o 18 ay? doldurmak ?zereyiz.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla tak?mdan ayr?ld? Hem tak?m hem de Bilic kendine geldi
Demek ki i?erideyken kar???kl?k diz boyu idi.
Emekleri i?in tekrar te?ekk?r edip TV'den yorumlar?n? seyretmek yeterli olacakt?r.Zaten Bilic'te b?yle d???n?yor..
Do?rudur , bu yap?y? kuran bu in?aat?n temelini m?thi? bi titizlikle haz?rlayan ama arada yanl?? tu?lalar da kullanan ?nder Hoca tak?m? kar??t?ran ki?idir.
Hocam seviliyorsun, d?nd???n g?n? d?rt g?zle bekliyorum.
Yorum Yap
-
Herkese tek tek al?nt? yap?p cevap vermeyece?im.Bir durum g?zlemledim ve bunu payla?t?m.Bunu anlamayacak arkada?lar varsa zaten s?z?m olamaz.Bilic ile konu?mu?lu?um falan yok yoksa.
Neyse; bekleyelim, g?relim.Uzun uzad?ya bir ?eyler yaz?p kimseye bir ?eyler anlatmak derdinde de de?ilim.
G?zlem yetene?i olan her insan ?nder ?zen gittikten sonra Bilic'teki rahatlamay? g?r?r.
S?per muhabbet, s?f?r icraat...
Yorum Yap
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerkese tek tek al?nt? yap?p cevap vermeyece?im.Bir durum g?zlemledim ve bunu payla?t?m.Bunu anlamayacak arkada?lar varsa zaten s?z?m olamaz.Bilic ile konu?mu?lu?um falan yok yoksa.
Neyse; bekleyelim, g?relim.Uzun uzad?ya bir ?eyler yaz?p kimseye bir ?eyler anlatmak derdinde de de?ilim.
G?zlem yetene?i olan her insan ?nder ?zen gittikten sonra Bilic'teki rahatlamay? g?r?r.
Yorum Yap
-
Aslı Ugur Isen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerkese tek tek al?nt? yap?p cevap vermeyece?im.Bir durum g?zlemledim ve bunu payla?t?m.Bunu anlamayacak arkada?lar varsa zaten s?z?m olamaz.Bilic ile konu?mu?lu?um falan yok yoksa.
Dostum ?o?unlu?un d???nd???ne uymak zorunda m? herkes bu forumda?
Kendi d???ncem bu.
Bekleyelim g?relim derken g?n olur belki ?nder ?zen geri gelir ba?ar? artarak devam eder ?zr?m?z? dileriz ?ekiliriz yolumuza.Ya da tam tersi olur ki bunu hi? istemem maalesef hakl? ??kt?k deriz falan filan.
Ne merakl?s?n?z arkada? insanlar?n Be?ikta? a?k?n? sorgulamaya.
Yorum Yap
-
Aslı Ugur Isen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerkese tek tek al?nt? yap?p cevap vermeyece?im.Bir durum g?zlemledim ve bunu payla?t?m.Bunu anlamayacak arkada?lar varsa zaten s?z?m olamaz.Bilic ile konu?mu?lu?um falan yok yoksa.
say?n ?zen'i bizle a?lmadan ?nce tan?mazd?m, yorumlar?n? da dinlemezdim haliyle. ?imdi dinliyorum, Be?ikta?'a sahip ??kmas?, laf sokmaya ?al??anlara diklenmesi ho?uma gidiyor, Be?ikta?'?n eski top?ular?ndan da daha iyi yorum yap?yor ama gene de bence ba?ar?s?z bir yorumcu. Laflar? ?ok uzat?yor, ???'lar? ?ok fazla, yorumlar? keskin de?il.
Bizde iken al?nan oyuncularda ?ok ba?ar?s?z oldu?u durumlar oldu. Bence o zaman mant?kl? olan Danny hamlesini falan ??k?p savundu hatta.
Say?n Bilic'in kendisine sahip ??kmas?na gelirsek, soru soranlar?n aras?nda Say?n ?zen'i de g?r?nce hakk?n? iade etmi?; Say?n Bilic'in mertli?i, g?zelli?i
Yorum Yap
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerkese tek tek al?nt? yap?p cevap vermeyece?im.Bir durum g?zlemledim ve bunu payla?t?m.Bunu anlamayacak arkada?lar varsa zaten s?z?m olamaz.Bilic ile konu?mu?lu?um falan yok yoksa.
?craat s?z?n?z ?nder ?zen'e ise ?ok ay?p. Bu zaferlere sevinmemizde ?ok b?y?k eme?i olan ki?iye s?f?r icraat demek ?z?c?.
Ba?kas?na ise bir ?ey diyemem..
Yorum Yap
-
Aslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic bile kabul ediyor ?nder hocan?n katk?s?n? gelip hala burada ?nder ?zen gitti Bilic rahatlad? diyorlar [emoji4]
Bilic neden te?ekk?r etmi? bir daha d???n bence.Hatta bir daha izle.Anlamad?ysan bir daha izle.Sonra tekrar konu?al?m.
Bak a?a??da ne g?zel yazm?? Olgan Saricalik Abimiz;
Say?n Bilic'in kendisine sahip ??kmas?na gelirsek, soru soranlar?n aras?nda Say?n ?zen'i de g?r?nce hakk?n? iade etmi?; Say?n Bilic'in mertli?i, g?zelli?i
Bide b?yle d???n bence
Yorum Yap
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic bile kabul ediyor ?nder hocan?n katk?s?n? gelip hala burada ?nder ?zen gitti Bilic rahatlad? diyorlar [emoji4]
Bilic neden te?ekk?r etmi? bir daha d???n bence.Hatta bir daha izle.Anlamad?ysan bir daha izle.Sonra tekrar konu?al?m.
Bide b?yle d???n bence
Yorum Yap
-
Aslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic bile kabul ediyor ?nder hocan?n katk?s?n? gelip hala burada ?nder ?zen gitti Bilic rahatlad? diyorlar [emoji4]
Bide b?yle d???n bence
Be?ikta? i?in kimin 1 damlal?k hakk? varsa helali ho? olsun Allah raz? olsun.?nder ?zen'den de Allah raz? olsun.
Yaln?z konu ba?ka sen ba?ka telden ?al?yorsun.
E?er Bilic, ?nder ?zen'in kalmas?n? isteseydi ?nder ?zen kal?rd? bence.
Benim yorumum bu.Do?rudur, yanl??t?r bilemem.Bana g?re do?ru olan budur.
Yorum Yap
Yorum Yap