Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Kosova | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri | 12 Kas?m Cumartesi - 20.00
??k?ş
X
-
G.G?n?l 90 dakikay? iyi ??kard?. Daha da iyi olacak in?allah. Ayr?ca hi?bir adam?m?z sakatlanmad?, en ?ok buna sevindim.
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Rezil Cenk ?u an gol kral? ligin.
Bir yorum yaz:
-
Kosova bizden iyi oynadi . Kosova bile bizden daha cok takim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak bizdeyken yine ayni sekilde itin bir tarafina sokuldu simdi yere goge sigdiramiyoruz
Ben Burak'i da cok tutardim ama kufur etmeyen yoktu ne hikmetse. Genc oyuncu her zaman gelisime aciktir.
Hah Cengo giriyor atis serbest yuhalayin
Bir yorum yaz:
-
Gokhan gonul iyi oynadi. Formunu buluyor artik. Bizde de surekli oynamali
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Bir yorum yaz:
-
Onu bunu bilmem ama Batalla tam bizlik adam aslinda, keske devre arasi o ayarda birini alsak. Veya Sosa 6 ayligina kiralik gelse, orta saha kesinlikle ihtiya?.
Bir yorum yaz:
-
Burak bizdeyken yine ayni sekilde itin bir tarafina sokuldu simdi yere goge sigdiramiyoruz
Ben Burak'i da cok tutardim ama kufur etmeyen yoktu ne hikmetse. Genc oyuncu her zaman gelisime aciktir.
Hah Cengo giriyor atis serbest yuhalayin
Bir yorum yaz:
-
Polyannacilikla alakasi yok. Cenk'i gecen seneki gibi iyi kullanirsan cok onemli bir oyuncu olur. Buyuk bir takim icin mukemmel bir hamle Cenk.
Ama sen Gomez'i tutamayip yerine Aboubakar'i getirirsen elestirilen Cenk olur tabi. Ben bunu Abou'nun transfer edildigi gun de yazdim.
Cenk'in kotu bir oyuncu oldugunu hicbir zaman kabul etmem. Bu sene kotu durumda kabul ama itin bir tarafina sokmaya gerek yok. 11 oyuncusu olmadigini biz de goruyoruz.
Gerci bu forumda Oguzhan da begenilmiyor. O yuzden cok takilmiyorum Cenk'e sallanmasina
Bir yorum yaz:
-
Cenk son zamanlardaki haliyle 2.forvet bile olmaz omer varken
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Sonunda gecmisi hatirlayan biri cikti. Cenk genc yasta geldi ve hala gelistirebilecegi ozellikleri var.
Ben de goruyorum Cenk'in bu sene iyi olmadigini ama oyuncularimizi surekli itin bir tarafina sokunca ne kazaniyoruz onu anlamiyorum. Bir sonraki hazirlik macinda da Cenk'i isliklariz artik.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Sonunda gecmisi hatirlayan biri cikti. Cenk genc yasta geldi ve hala gelistirebilecegi ozellikleri var.
Ben de goruyorum Cenk'in bu sene iyi olmadigini ama oyuncularimizi surekli itin bir tarafina sokunca ne kazaniyoruz onu anlamiyorum. Bir sonraki hazirlik macinda da Cenk'i isliklariz artik.
Bir yorum yaz:
-
?ok de?il bir iki ma? kaybetsin Be?ikta? as?l o zaman forumu g?rece?im ben bazen ger?ekten ?ok s?k?c? oluyor buras?. Burak'a Benzema muammelesi yap?ld? ya ne diyim herkese iyi geceler.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: