Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Kosova | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri | 12 Kas?m Cumartesi - 20.00
??k?ş
X
-
2-0 ?ndeyiz ama her?ey pamuk ipli?ine ba?l?, dikkat etmek laz?m
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Sonunda gecmisi hatirlayan biri cikti. Cenk genc yasta geldi ve hala gelistirebilecegi ozellikleri var.
Ben de goruyorum Cenk'in bu sene iyi olmadigini ama oyuncularimizi surekli itin bir tarafina sokunca ne kazaniyoruz onu anlamiyorum. Bir sonraki hazirlik macinda da Cenk'i isliklariz artik.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Burak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak bitirici ama baska bir sey yok..pas atamiyor cok ofsaytta kaliyor ama bitiricilik iyiSu buraginnattigi golu gecen sene bizde gomez atardi oda gidince boyle gol atacak adam yok bizde malasef
Bir yorum yaz:
-
offf Sergen ya kopardi beni yineemre mor girebilir dedi ya
Bir yorum yaz:
-
Sergen viskiyi vuruyor heralde. Ne Emre Moru [emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Cenk cok ayagina bekliyor ama burak pozisyon yaratiyor kendine. Gecmiste olanlar olmasa gelsin isterdim
Bir yorum yaz:
-
Hahaha ulan Sergen ne adamsin ya. Adamin dunyadan haberi yok. Yorumcu olarak cagirmasalar su maci bile izlemez.
Bir yorum yaz:
-
Emre Mor tercihi gelebilirmi? 5-6 dkya Sergen ?yle diyor hahaha
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak bitirici ama baska bir sey yok..pas atamiyor cok ofsaytta kaliyor ama bitiricilik iyiSu buraginnattigi golu gecen sene bizde gomez atardi oda gidince boyle gol atacak adam yok bizde malasef
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: