Bu sergen haybeden para kazan?yor.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Kosova | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri | 12 Kas?m Cumartesi - 20.00
??k?ş
X
-
Cenk bu sezon toplasan 12-13 golu gecemez. Burak 31 gol atti bizim ligde. 2 kere gol krali oldu. Her yonuyle cenkten iyi. Bitiricilik,pozisyon bilgisi,sezgi,hiz hepsinde cenkten iyi. Sadece ofsayta kalma sorunu var. Cenkten birsey olmazAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?
Cenk ge?en y?l ?sve? ma??nda 2 gol atarken ikisi de bu golden daha ??kt?.
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
TesekkurlerAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?
Sonunda gecmisi hatirlayan biri cikti. Cenk genc yasta geldi ve hala gelistirebilecegi ozellikleri var.
Ben de goruyorum Cenk'in bu sene iyi olmadigini ama oyuncularimizi surekli itin bir tarafina sokunca ne kazaniyoruz onu anlamiyorum. Bir sonraki hazirlik macinda da Cenk'i isliklariz artik.
Yorum Yap
-
Siz polyanayi oynamaya devam edin o zaman. Bizim ard arda sampiyonluklara basarilara ihtiyacimiz var ve cenk bu takimin forveti asla degil benim gozumde. Sizin fikrinizede saygi duyarimAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurlerAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?
Sonunda gecmisi hatirlayan biri cikti. Cenk genc yasta geldi ve hala gelistirebilecegi ozellikleri var.
Ben de goruyorum Cenk'in bu sene iyi olmadigini ama oyuncularimizi surekli itin bir tarafina sokunca ne kazaniyoruz onu anlamiyorum. Bir sonraki hazirlik macinda da Cenk'i isliklariz artik.
Yorum Yap
-
Cenk bu tak?m?n gayet iyi 2.Forvetidir tabiki 1 de?ildir topk? h?rs?z?n da olamayca?? gibi. Evet pollyannay? oynuyoruz iyi forumlar.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSiz polyanayi oynamaya devam edin o zaman. Bizim ard arda sampiyonluklara basarilara ihtiyacimiz var ve cenk bu takimin forveti asla degil benim gozumde. Sizin fikrinizede saygi duyarimAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurlerAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?
Yorum Yap
-
1. Forvet olarak soyluyorum ben. Yedek forvet olarak ideal ona bisey demiyorum. Ben buragi istemiyorum zaten. Sadece cenkle buragi kiyasladimAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk bu tak?m?n gayet iyi 2.Forvetidir tabiki 1 de?ildir topk? h?rs?z?n da olamayca?? gibi. Evet pollyannay? oynuyoruz iyi forumlar.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSiz polyanayi oynamaya devam edin o zaman. Bizim ard arda sampiyonluklara basarilara ihtiyacimiz var ve cenk bu takimin forveti asla degil benim gozumde. Sizin fikrinizede saygi duyarimAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurlerAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?
Yorum Yap
-
Polyannacilikla alakasi yok. Cenk'i gecen seneki gibi iyi kullanirsan cok onemli bir oyuncu olur. Buyuk bir takim icin mukemmel bir hamle Cenk.
Ama sen Gomez'i tutamayip yerine Aboubakar'i getirirsen elestirilen Cenk olur tabi. Ben bunu Abou'nun transfer edildigi gun de yazdim.
Cenk'in kotu bir oyuncu oldugunu hicbir zaman kabul etmem. Bu sene kotu durumda kabul ama itin bir tarafina sokmaya gerek yok. 11 oyuncusu olmadigini biz de goruyoruz.
Gerci bu forumda Oguzhan da begenilmiyor. O yuzden cok takilmiyorum Cenk'e sallanmasina
Yorum Yap
-
yani dedigin gibi Cenk ?uan Besiktas in birinci forveti olabilecek tecrubeye ve yetenege sahip degil. Belki 28 29 yasindan sonra Burak gibi parlayabilir ama ben ?uan icin yeterli gormuyorum malasef. Kotu de?il ilerde iyi bir forvet olabilir ama ?uan Be?ikta?'?n 1. forveti olamazAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Cenk'in ya??ndayken ligin en kazma oyuncusuydu. Kosova'ya att??? golden sonra bizim forvetlerin hepsinin toplam?ndan iyi oyuncu olmu?
Yorum Yap

Yorum Yap