Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Q7 nin olmadigi macta 90 dakika kor dovusu seklinde stresli bir mac seyretmektense, bugun bu isin bitmesini isterdim. Ama b.sehire de helal olsun. son haftaya kadar birakmayacaklar sampiyonlugu..
-
Kume dusmus, kac as oyuncusu olmayacak antepe, en az 20 bin taraftarla sampiyonluk macinda 3 puan alamayacaksak...
Sadece son bir heyecan yasayacagiz, ?ampiyon biziz.
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak atacak 90+2de
Bir yorum yaz:
-
Berabere bitse ?ok g?zel olacakt?. Neyse sorun de?il, yar?n kendi i?imizi kendimiz g?r?r?z. Herkes yar?na odakland?yd? zaten. Tek s?k?c? durum bu itlerin gene son dakikada atm?? olmalar?.
Bir yorum yaz:
-
Ne kadar paranoyaksiniz arkadas, Doka'nun f.ck off demesi ve kirmizi kart falan gormesi de mi ayarlanmis
Bir yorum yaz:
-
Yarin full dikkatli konsantre baskili oynamaliyiz, taraftara da cok is dusuyo, goygoysuz baskici bi tribun bekliyorum
Bir yorum yaz:
-
S?per Lig 33. Hafta Ma?lar?
Yar?n kar??m?zda ?s?ran bir antep do?rayan bir hakem g?r?nce bu laubali?i o zaman anlayaca??z. En son bu laubali tav?rlar? ba?ak ma??nda yapm??t?k. Bitmi? sezonu oynuyoruz..
Bir yorum yaz:
-
Adana elinden geleni yapt?. Halis de iyi ma? y?netti, eyyam yapmad?. Foul karar? da do?ruydu ?u b?c?r Napoleoni Antalya'da yapt???n? yapt? yine . Kendi i?imizi kendimiz g?t?r?r?z. Ben beraberlik istiyordum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbence ba?ak?ehir yenecek, her ?ey ayarl?, son bi moralimizi bozmak i?in b?yle bir yol se?mi?ler. son derece ciddiyim, bak?n izleyin g?r?n.
golden hemen sonra bu mesaj?n geldi akl?ma, malesef ger?ekle?ti..
Bir yorum yaz:
-
Ba?ak?ehir Mustafa'y? istetecek 5 milyondan a?al?m kap?y? resmen ta??d? adamlar? biz istesek kimseyi vermez ba?ak
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ihsan.Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Noyan Hac?pa?ao?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbence ba?ak?ehir yenecek, her ?ey ayarl?, son bi moralimizi bozmak i?in b?yle bir yol se?mi?ler. son derece ciddiyim, bak?n izleyin g?r?n.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: