Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLens birkac hafta oynayamayacakmis, bu mac da insallah berabere biter. Arada avrupa maclari var sonrasinda rize deplasmaninda da puan kaybedecekler bence
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursasporlu Serdar Kurtulu?'un alt yap? ile yap?lan ma?ta aya?? k?r?lm??.
Yorum Yap
-
Aslı ??kr? Pulluk?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursasporlu Serdar Kurtulu?'un alt yap? ile yap?lan ma?ta aya?? k?r?lm??.
Ben pozisyonu izledim. 6 aydan ?nce d?nemez. Sezonu kesin olarak kapatt?..
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNani'ye el sikkoyu sormu?lar, "Ne benim ne de d?nyan?n ilgisini ?eken bir ma? de?il" demi?.
Ahahaha... Helal sana Nani, konu?...
zeki adamm?? 1 senede ??zd? olay?
Yorum Yap
-
Kjaer maca yetisiyormus. Ama hala topal ve lens buyuk eksiklik.
Beraberlik gelsin olmadi fener yensin gs'yle yarismayuz hemde ga kaybederse 2 hafta once sampiyon diye ortalikta dolasirken 9 puan geriye dusecek bi anda hoca degisimine giderler iyi koparlar.
Fenerbahce kismen avrupada da oynadigi icin daha makul bi rakip.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNani'ye el sikkoyu sormu?lar, "Ne benim ne de d?nyan?n ilgisini ?eken bir ma? de?il" demi?.
Ahahaha... Helal sana Nani, konu?...
Yorum Yap
Yorum Yap