Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Lobimle ba?a ??kamazs?n?z.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYanindayim halil lol.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdmin de?i?mi? abi , ben dik duruyorsidum yoksaAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSemih bak basligin adini degistirdi umut ilgi azaldi. Hep senin nanelerin bunlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
yaln?z biz Adana ma??n? kazanal?m - ki kazanaca??z in?allah - ?u ma?? ne zevkle izlerim ama [emoji3]
Yorum Yap
-
ahanda buraya yaz?yorumAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbanada ?yle geliyor.. Benfica ma?? yorucu ge?ecek. Napoli ma??ndan sonra trabzon ma??na bakacak olursak ba?ak?ehir ma??nda i?imiz baya zor. Talisca ve caner olsa daha farkl? d???n?rd?mAslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon veya Gen?lerbirligi ma?indaki gibi oynarsak Basaksehiri yenemeyiz bence, hatta maglubiyet b?y?k olasilik.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster0 bence. Basaksehir dususe gececekse onlari arenada yenmemiz lazimAslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada ba?ak?ehir in ?.rize ye tak?lma ihtimali nedir?
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
ben ba?ak?ehirden puan kayb? bekliyorum.
beraberlik gelebilir o ma?ta.
Yorum Yap
-
?nce Adanaspor'u yenelim.Ondan sonra Fenerbah?e - Galatasaray ma??nda berabere kalmalar?n? bekleyelim. ?lla i?lerinden biri kazanacaksa Galatasaray olsun.??nk? Riekerink Bey'in ?ap? sayesinde bu hafta tak?lmazsa ilerleyen haftalarda tak?l?rlar.Hi? olmazsa Fenerbah?e'yi devreden ??karm?? oluruz.
Yorum Yap
-
?n?allah aylarca d?zelemez. Amin.Aslı Cem Abdullah Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLens sakatlanm??.Beraberlik banko gibi art?k.
Bende b?yle art?k. Pisli?e kar?? pislik...
Yorum Yap
-
Beraberlik kokuyor bu mac. Isimize gelirAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTopal cezal? Lens sakat. Bu ?s bal? anzerde bile yok. Fener en formda ve en iyi 2 oyuncusundan yoksun derbiye ??kacak. Nerden baksan %30 g?? kayb?. Yinede Lens olmasada g?zl?k takar yenilmezler bunlara i?erde. 1-1 bitecek gibi hissediyorum. Bizim i?in en iyi sonu? beraberlik olur..gif)
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
bir adanal? olarak adansporun bizi yenmesi y?zde 0,00001Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce Adanaspor'u yenelim.Ondan sonra Fenerbah?e - Galatasaray ma??nda berabere kalmalar?n? bekleyelim. ?lla i?lerinden biri kazanacaksa Galatasaray olsun.??nk? Riekerink Bey'in ?ap? sayesinde bu hafta tak?lmazsa ilerleyen haftalarda tak?l?rlar.Hi? olmazsa Fenerbah?e'yi devreden ??karm?? oluruz.
Yorum Yap
-
Bugunun yarinida var semih.Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLobimle ba?a ??kamazs?n?z.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYanindayim halil lol.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdmin de?i?mi? abi , ben dik duruyorsidum yoksaAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSemih bak basligin adini degistirdi umut ilgi azaldi. Hep senin nanelerin bunlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
yaln?z biz Adana ma??n? kazanal?m - ki kazanaca??z in?allah - ?u ma?? ne zevkle izlerim ama [emoji3].gif)
Yorum Yap
-
Birkac hafta derken kac acaba? 3 haftayi gecerse bizim macta da yok demekAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLens birkac hafta oynayamayacakmis, bu mac da insallah berabere biter. Arada avrupa maclari var sonrasinda rize deplasmaninda da puan kaybedecekler bence
Yorum Yap
-
Tam bizim ma?a yeti?ir bence ??nk? bu sakatl?k 15-20 g?n s?r?yor bizim ma?a da 20 g?n falan vae o ma?a yeti?tirirler.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBirkac hafta derken kac acaba? 3 haftayi gecerse bizim macta da yok demekAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLens birkac hafta oynayamayacakmis, bu mac da insallah berabere biter. Arada avrupa maclari var sonrasinda rize deplasmaninda da puan kaybedecekler bence
Yorum Yap
Yorum Yap