Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa bunlar sabaha kadar havlas?nlar. Devir de?i?ti art?k. Hi?bir ?ey yapamazlar. ?tt?re ?tt?re ?ampiyon BE??KTA? yazd?raca??z..
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa bunlar sabaha kadar havlas?nlar. Devir de?i?ti art?k. Hi?bir ?ey yapamazlar. ?tt?re ?tt?re ?ampiyon BE??KTA? yazd?raca??z..
Yorum Yap
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerin macinda bile bizi konusuyorlar iyi sokmusuz sizlere
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi izlemeyin sunlari ya. Milleti deli etmek icin ellerinden geleni yapiyorlar.
Futboldan para kazaniyor bir de bu herifler...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa bunlar sabaha kadar havlas?nlar. Devir de?i?ti art?k. Hi?bir ?ey yapamazlar. ?tt?re ?tt?re ?ampiyon BE??KTA? yazd?raca??z..
Sabaha kadar alg? yaps?nlar. Devir de?i?ti art?k. Aziz'i de medyas?n? da ipleyen yok..
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyonlar? yeni izledim ?unu g?rd?m ki C?c? Fener'i susuz sabunsuz g?t?rm??. Eski zamanlarda bir Be?ikta? ma?? izliyor gibi oldum.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
O i? k?sa vadede olmaz; ama gerekte yok ?u an i?in. ?ok fazla ?rne?i var bu sene ve ge?en sene, hakemler hakk?m?z? gasp edemiyor. Renklilere de g?rece ortada ma? y?netiyorlar. Hangi hakem gelse b?yle oldu ve olacak. fener zaten bu. Aziz havlar, mahmut havlar. Medya ve lig tv ile manip?lasyon yaparlar; ama kendiler ?alar kendileri oynar art?k. Bir ?s tehlike. Onlar?n ba?lant?lar? daha derin ve k?kl?. Osmanl? haftaya ?eker fi?lerini. Hepsini ?tt?recez..
Sabaha kadar alg? yaps?nlar. Devir de?i?ti art?k. Aziz'i de medyas?n? da ipleyen yok..
Bir gunde mhk degistirdiler gsnin son sampiyonlugunda yari donemlik taseron mhk geldi. Simdide oyle is basindalar ben guvenmiyorum bgn yapmaz gelir yarin calar sacma sapan sonra da tv de sunu der bu adiler. Hakettiler ama kendilerince hakli bulduklari pozisyonlar adina bize biat odetirler
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyonlar? yeni izledim ?unu g?rd?m ki C?c? Fener'i susuz sabunsuz g?t?rm??. Eski zamanlarda bir Be?ikta? ma?? izliyor gibi oldum.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyonlar? yeni izledim ?unu g?rd?m ki C?c? Fener'i susuz sabunsuz g?t?rm??. Eski zamanlarda bir Be?ikta? ma?? izliyor gibi oldum.
Yorum Yap
Yorum Yap