Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehirin kalan maclara baktim ilk yarida bizim disimizda puan kaybedebilecekleri mac yok gibi.umarim ben yanilirim
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Ba?ak?ehir'e helal olsun vallahi Avrupa tak?m? gibi oynad?lar. Pasla ??kt?lar, tela? yapmad?lar, arkas? d?n?k adama bir kez bile faul yapmad?lar. Gs i? saha ma?lar?nda rakip ?ndeyse s?re ge?mek bilmezdi. Bu ma?ta dakikaya bakma ihtiyac? bile hissetmedim. Bizim ma?ta zorlu olacak bunlarla. Sinir harbi d?necek, geri d??meden ?ok sakin oynamak laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?s'nin bu kadar kalmas? bile mucizeydi yar??ta. ?lk haftadan da??lacaklard? ?ans ve hakem kurtard?. Sonra antalya ma??, yine hakem kurtard?; ama onlarda bir yere kadar.
Ba?ak?ehir ise ger?ekten ?ok enteresan tak?m. Hi?bir b?lgede ortalama alt? oyuncular? yok. Hepsi ligimiz i?in ortalama veya ?st? oyuncular. ?st?ne y?llard?r ?st?ne koya koya geli?tirdikleri tak?m oyunlar? ile ?ok do?ru futbol oynayarak geldiler bu noktaya. ?ampiyon falan olamazlar pek tabi. Bu ba?lamda bizim potansiyel rakiplerimizden birini deplasmanda yenmi? olmalar? ?ok iyi..
Ve bu adamlarda yok. Bir noktada t?kanacaklard?r mutlaka..
?s feneri deplasmanda en son yendi?inde ben 5 ya??nda faland?m heralde
Yenemezler, beraberlik de ?ok iyi olur. Hatta en iyisi..
Yorum Yap
-
-Ba?ak?ehir kendini kasmadan ?ok rahat bir galibiyet ald?.
Oyunun hi?bir b?l?m?nde Gs'nin oyun ?st?nl??? yoktu. .
lider takima kar?? kendi sahanda oynuyorsun ama 5 dk. Dahi bask? kuramiyorsun
-Ba?ak?ehir iyi takim ama onlar?nda zaaflari var..
Bask? kuruldu?u an gol yiyorlar.
-Fb pazar ma??n? kazanir ve gs yi yenerse Gs 'nin ?n?ne ge?ecek. .
Daha ?nce Fb 8 puan gerideyken bile bizim as?l rakibimiz Fb d?r demi?tim. .
Gs nin yapaca?? en b?y?k i? haftaya fb den 1 puan almas?
-Gs de Bruma olmay?nca topu yar? sahaya bile tasiyamiyorlar..
-Emre uzun maratonu kaldiramiyor ki Ba?ak?ehir i?in ?ok ?nemli bir oyuncu. .
Yorum Yap
-
ba?ak?ehirle oynad???m?z ve yendi?imiz haz?rl?k ma??nda ?unu g?rebildik ki esas olaylar? savunmada hep beraber durmalar? ve yard?mla?malar? - yap?lmas? gereken ?ey sab?rl? oyun plan?na sad?k kal?p oynamak ??nk? onlar rakibin sinirlerini gererek oynama pe?indeler ( ge?ti?imiz senelerde de b?ylelerdi ) - ligin ilerleyen k?sm?nda federasyon ve hakemlerin onlara tav?rlar? da netle?tirir baz? ?eyleri
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu adam inan?lmaz itici ya. Ergun G?rsoy kadar antipatik bir adam..
Yorum Yap
Yorum Yap