Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ba?ak?ehir resmi twitter hesab?ndan ?ampiyon kendi kutlaman? kendin yap istedik@Be?ikta? yazm?? hahahaha
    Cakal bunlar psikolojik oynuyolar

HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Aycan Kaya
    yanıtladı
    Ba?ak?ehir resmi twitter hesab?ndan ?ampiyon kendi kutlaman? kendin yap istedik@Be?ikta? yazm?? hahahaha

Bir yorum yaz:

• Ceyhun Kavrayici
    yanıtladı
    Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?u Fenerbah?e'de iyi bile dayand? Lens, kiral?k olmas?na ra?men uzun s?re elinden geleni yapt?. FB'nin bir ara toparland??? d?nemde (Avrupa Ligi grup ma?lar? vs.) u?uyordu bu adam, bizim gibi iyi bir tak?m?n par?as? olsa nas?l olaca?? malum.
    Ayni fikirdeyim. Bizde kesinlikle cok faydali bir oyuncu olur

Bir yorum yaz:

• Gokhan.Kara
    yanıtladı
    ?u Fenerbah?e'de iyi bile dayand? Lens, kiral?k olmas?na ra?men uzun s?re elinden geleni yapt?. FB'nin bir ara toparland??? d?nemde (Avrupa Ligi grup ma?lar? vs.) u?uyordu bu adam, bizim gibi iyi bir tak?m?n par?as? olsa nas?l olaca?? malum.

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?u lensi izliyorum da bu adam Quaresman?n yerini falan dolduramaz Quaresmay? sat?p ayn? paraya lensi alma salakl??? yapmay?z umar?m
    ?uan da baya formsuz durumda,ko?maya hali yok neredeyse. Bu tak?m?n durumundan m? kendinden mi kaynaklan?yor bilemiyorum.Sezonun ilk yar?s?nda b?yle de?ildi ??nk?
    Bence tamamen fenerin durumuyla alakali. Hic sallamiyor suan feneri adam. Yoksa lens cok iyi oyuncu bence. Son haftalara kadar gayet iyi oynadi

HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Ismet Koparan
    yanıtladı
    Beyler 2 macta bir galibiyet yetiyor onu da bir zhmet als?nlar ayr?ca bir arkada? yar?n Q7 yok demi? asl? varm?d?r acaba

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Güneş
    yanıtladı
    Lensi son haftalardaki performans? ile de?erlendirmek do?ru de?il bence, tak?m?n?n hi?bir hedefi kalmad? sezonu bitirdiler ?st?ne zaten kiral?k adam 1 hafta 10 g?n sonra ayr?lacak tak?mdan b?yle bir durumda ne kadar konsantre oynayabilir oyuncu

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı
    Adana essek gibi kacirdi okadar.

O degilde emre neden daldi sahaya kirmizidan sonrami ?
    Ben goremedim haklimiydi kirmizi. ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?u lensi izliyorum da bu adam Quaresman?n yerini falan dolduramaz Quaresmay? sat?p ayn? paraya lensi alma salakl??? yapmay?z umar?m
    ?uan da baya formsuz durumda,ko?maya hali yok neredeyse. Bu tak?m?n durumundan m? kendinden mi kaynaklan?yor bilemiyorum.Sezonun ilk yar?s?nda b?yle de?ildi ??nk?

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı
    Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Adana'da iyi ayarlanm?? tam direklere isabet ettirdiler
    Hatta hakeme de talimat vermi?ler ?nce k?rm?z? ver sonra da gol? iptal et diye

Bir yorum yaz:

• Levent.Sahin
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• T?rker G?ng?r
    yanıtladı
    Aslı Ozcan Fevzioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Mehmet Fatih Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Q7 nin olmadigi macta 90 dakika kor dovusu seklinde stresli bir mac seyretmektense, bugun bu isin bitmesini isterdim. Ama b.sehire de helal olsun. son haftaya kadar birakmayacaklar sampiyonlugu..
    Sadece f?rsat?n? buldu?um i?in yaz?yorum yanl?? anla??lmas?n

yani ba?ak?ehir kimdir ne zaman kurulmu?tur b?t?esi taraftar? nedir kimdir iktidarla yak?nl??? malum, 2 sene ?ncesine kadar fet?yle aras?ndaki ba? nedir eski antren?r? (arif erdem) yurtd???nda kanun ka?a??, yapt??? ald??? transferleri hangi b?t?e ile nas?l yap?yor stad?n? hangi parayla yapm??? Kimse kalk?pta yok helal olsun falan demesin futbola ihanettir bu! Olmazda bunlar ?ampiypn olsayd? benim daha t?rkiye ligiyle falan i?im olmazd?

LG-H860 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    Alk??l?yorum seni karde?im. Ger?ekler her zaman ger?ektir. Bunlar?n alay? suni kul?plerdir. Siyasi alt yap?s? olan kul?pler defolsun gitsin.

Bir yorum yaz:

• Ozcan Fevzioglu
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Fatih Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Q7 nin olmadigi macta 90 dakika kor dovusu seklinde stresli bir mac seyretmektense, bugun bu isin bitmesini isterdim. Ama b.sehire de helal olsun. son haftaya kadar birakmayacaklar sampiyonlugu..
    Sadece f?rsat?n? buldu?um i?in yaz?yorum yanl?? anla??lmas?n

yani ba?ak?ehir kimdir ne zaman kurulmu?tur b?t?esi taraftar? nedir kimdir iktidarla yak?nl??? malum, 2 sene ?ncesine kadar fet?yle aras?ndaki ba? nedir eski antren?r? (arif erdem) yurtd???nda kanun ka?a??, yapt??? ald??? transferleri hangi b?t?e ile nas?l yap?yor stad?n? hangi parayla yapm??? Kimse kalk?pta yok helal olsun falan demesin futbola ihanettir bu! Olmazda bunlar ?ampiypn olsayd? benim daha t?rkiye ligiyle falan i?im olmazd?

LG-H860 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Halil Nuri Yurdakul
    yanıtladı
    Adana'da iyi ayarlanm?? tam direklere isabet ettirdiler

Bir yorum yaz:

• Noyan Hacıpaşaoğlu
    yanıtladı
    bizim ma?ta beraberli?in yetmiyor olu?una sevindim bile ben, koyal?m ge?elim fazla s?ze gerek yok, in?allah yar?n ?ampiyonuz.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X