Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet Can Arpak
    yanıtladı
    Bursa hocasi ?ok lazim istifa edicem diyor ama kabul etmezler buyuk ihtimal.

Bir yorum yaz:

• Tayfun Polat
    yanıtladı
    Canlar? cehenneme salak herifler berabere kalsalard? ,haftaya beraberlik yetecekti.
    Sanal d??manl?k yaratan , alg?lara inanan bir camia futbol camias? olamaz.Ankarag?c?yle ?ampiyonluk yar??? yap?p d??man olurlar seneye

Bir yorum yaz:

• Hasan Kıroğlu
    yanıtladı
    Bursaspor d??mesin bence. Nedenleri;

1- Her sene 6 puan?m?z?n garanti olmas?.
    2- fb den s?rekli puan almalar?.
    3- rize deki ma?lar?n kamera a??lar?n?n k?t? olmas?.

Bir yorum yaz:

• Hakan Özbek
    yanıtladı
    Asl?nda hata ba??ndan beri bizdeydi. Bunlar bizi akranlar? sand?k?a, biz cevap verece?iz diye u?ra?t?k. Ayn? s?kletin tak?mlar? de?ildik bir kere. Neyse, ta?lar ?imdi yerine oturdu. Tamam, Bursaspor -kadro itibar? ile- halihaz?rdaki yerinden daha iyi olmal? ama futbol b?yle bir ?ey. ?imdi son hafta biz -k?smetse- ?ampiyon olarak sahaya ??karken onlar hayatta kalmak i?in Trabzon'da m?cadele edecek. Tek ?anslar? kendileri kazan?rsa kurtaracaklar. Zor ama ama?s?z bir Trabzon'u yenmeleri s?rpriz olmaz. Dedim ya, futbol b?yle bir ?ey : Ne oldum de?il ne olaca??m, diyeceksin.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Yaln?z lig 3-5 ma? daha devam etse Akhisar ilk 3'e oynar, Osmanl?spor da k?me d??erdi.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Nas?l oldu da Rize-Bursa aras?ndaki durum buralara geldi ak?l al?r gibi de?il ya. Hem de ilk yar?da skorlar Bursa ve Rize lehineyken. Yaln?z Osmanl? tam le? o?lu le? bi tak?m oldu. Haftaya bize de b?yle bekliyoruz.

Bir yorum yaz:

• Mert Dursen
    yanıtladı
    Bursa kendini bir ?ey zannediyordu. Takilsinlar karde?ler bir alt k?mede..

Pixel XL cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Umit Yengil
    yanıtladı
    Be?ikta?'la u?ra?an?n iki yakas? bir araya gelmez

Bir yorum yaz:

• Ozan Bakan
    yanıtladı
    Bir Rizeli olarak Rize hak etti d??s?n diyordum y?llard?r 2-3 bin seyirci ile k?mede kalma m?cadelesi verdi?i i?in fakat i?in rengi de?i?ti Bursa'ya fena s?k?nt? bast?, bu saatten sonra yar?m b?rakmak olmaz BursAnkara

Bir yorum yaz:

• Uğur Ilgın
    yanıtladı
    Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bursa kals?n k?mede,rize taraftar? haketmiyor ??nk?, en az?ndan bursa futbol sehri
    500 ki?iye oynayan tak?mlar?n ligde i?i yok. teker teker hepsi d??er in?allah. bende rize d??s?n istiyorum.

Bir yorum yaz:

• Ersin Ozturk
    yanıtladı
    Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bursa kals?n k?mede,rize taraftar? haketmiyor ??nk?, en az?ndan bursa futbol sehri
    Mantiken oyle,katilirdim size ama bize karsi aldiklari tavir bir ceviz kabugunu doldurmayacak muhabbet o yuzden dussunler alt ligde kardes kulubunle takilsinlar o degilde ts bunlara koyarsa dusman olarak goreceklermi bakalim

Bir yorum yaz:

• Doruk Ilhan
    yanıtladı
    Tak?m?n?n otob?s?n? bas?p futbolcular? tartaklayan taraftar m? hakediyor ?
    Resmen kendileri d???rd?ler tak?mlar?n?.
    Azc?k da Gen?lere Trabzon'a d??man olsunlar.

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Bursa k?meye. in?allah trabzon da??t?r bunlar? da rize de kazan?p ligde kal?r.

Bir yorum yaz:

• Sezgin Yeşildal
    yanıtladı
    Rize ma? sonu iyi sevindi ve gen?ler 90+2 att??? gol ile sevindi stat [emoji4]

Her hafta bir Harf --> ? A M P ? Y . .

Bir yorum yaz:

• Sinan Erdal
    yanıtladı
    Ha ha ha ha ha ha ha! Dar?s? Gayse ile Fenev'in ba??na... Bir de Wolfsburg...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X