SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Bayernin hakkindan gelmek bize dustu. Hala Madrid
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
-

Atletico Madrid - Leicester City
B. Dortmund - Monaco
Bayern M?nih - Real Madrid
Juventus - Barcelona
Bir yorum yaz:
-
Avrupa'daki ?lkelerin puan durumlar?n? inceledim de ?L'de ?n?m?zdeki y?l 3. torbada yer almam?z garanti g?r?n?yor. Mutlaka ?ampiyon olmal?y?z.
Bir yorum yaz:
-
Fransa nin 2.ligi ve Bel?ika ligini izlemeleri bile bu tip oyuncu bulmamiza yeter.Aslı Mert Demirkat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBakayoko transfermarkt de?eri 7.5M ? diyo da bu gidi?le 75 olur.gif)
??yle bi adam bulmak ?ok mu zor Fransa'dan?
Gidip dandik H?rvat ve Brezilya liglerini izleyeceklerine ?u Fransa liglerini izleseler.
Bir yorum yaz:
-
Bakayoko transfermarkt de?eri 7.5M ? diyo da bu gidi?le 75 olur.gif)
??yle bi adam bulmak ?ok mu zor Fransa'dan?
Gidip dandik H?rvat ve Brezilya liglerini izleyeceklerine ?u Fransa liglerini izleseler.
Bir yorum yaz:
-
?u UCL yi almak en b?y?m hayalimdir saklamam. Ama ?u ?eyrek finale kalan tak?mlara bak?yorum... insan finalden bile korkmuyor ama mesela yar? finalde deplasmana Bay-arena,nou-camp, barnebau veya juventus arenaya ??k?yorsunuz. En ?ok o ma? beni d???nd?r?yor [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
do?ru hoca ve oyuncu se?imleri yapm??lar demekkiAslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaya t?rt gelmi?ti Monaco o zaman.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaln?z fener sene ba??nda bu monacoyu az daha eliyordu enteresan
Sene ba?? tam oturmam??t? monaco kadrosu demekki
?u anda da benim i?in ?ok ?st?n y?ld?z oyuncular? Yok.
Demem o ki biz de Monaco gibi olabiliriz.
Bir yorum yaz:
-
Baya t?rt gelmi?ti Monaco o zaman.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaln?z fener sene ba??nda bu monacoyu az daha eliyordu enteresan
?u anda da benim i?in ?ok ?st?n y?ld?z oyuncular? Yok.
Demem o ki biz de Monaco gibi olabiliriz.
Bir yorum yaz:
-
yaln?z fener sene ba??nda bu monacoyu az daha eliyordu enteresan
Bir yorum yaz:
-
Fabinho bir sene ?nce sa? bek performans?yla Avrupa'n?n dev kul?plerini pe?inden s?r?klemi?ti. Adam ?u an defansif orta saha olarak oynuyor, Kante ile birlikte mevkisinin en iyisi d?nyada.
Bir yorum yaz:
-
Vardy att?rd?. Tosi?-van Persie gibi oldu...Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNasri de atilmis.gif)
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: