Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
Juve Paris gibi korkak ba?lamad? .. yaln?z ben barca bir ?eyler yapacak gibi g?r?yorum ..
Bir yorum yaz:
-
Camp Nou'da ilk defa bu kadar bask? yapan, g?r?lt? ??karan Bar?a seyircisi g?r?yorum. Tiyatro gibi ??t ??karmadan izlerdi 100.000 ki?i normalde.
Bir yorum yaz:
-
?spanyollara bu sene ?ok destek oldu Uefa..
Her daim BE??KTA?!!!
Bir yorum yaz:
-
cidden kassai nin verdigi b?t?n kararlar hatal? mactaki 6 golun 4 ? hatal? karar sonucu
insallah bizim mactada hakem ev sahibi lehine boyle kararlar verir
Bir yorum yaz:
-
Juve hepsini ezer ge?er in?allah... San?r?m Chiellini fan?y?m 3l? defans olay?ndan beri ne garip adam ?irkin pis tipsiz muhte?em oyuncu. Resmen ?i? et yiyecek tipten bir varl?k
Bir yorum yaz:
-
hasdhasdhasdhashdashd direk beni etiketleseydin daha iyiydiAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBarcelona-PSG ma??nda "hakem Barcelona'y? kollad? yeeea" diyenleri piste davet ediyorum.
?s T?rkiye'de ne ise Real de odur..
Bir yorum yaz:
-
Lyon'u inanm?yorum ama olur da elersek Juve'yle S?per Kupa finali oynar?z. Siyah Beyaz bi ma? olur.Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi bizim rakibimiz s?per kupa'da kim olacak..?!
Bir yorum yaz:
-
Yani bu geceki hakemi de g?rd?kten sonra Atletico gelecek alay?n? ?pecek in?allah.
Bir yorum yaz:
-
Alay? birle?se Juve vermez turu.Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBarcelona-Psg ma??nda Deniz Aytekin, bu ma?ta Kassai , ispanyollar kollan?yor ger?ekten. Yar?n Allah Juve'nin yard?mc?s? olsun.
Bir yorum yaz:
-
Bar?a/psg ma??nda bar?adan nefret etmi?tim,bu ma?ta da Real'den.
Lyon ile oynayaca??m?z ma?tan da endi?eliyim.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?ddia geldi?inden sonra futbol bittiki zaten.bu da ayarl? ma? bence adam kendi kalesine att??? gol? hepsi izliyor [emoji38]Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolun i?ine ettiler iyice.
Bir yorum yaz:
-
Futbolun i?ine ettiler iyice.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: