Ayr?ca bu sefer Juventus'un almas?n? istiyordum bir Real Madridspor'lu olarak.S?rf Buffon i?in. Bari seneye als?n Juve.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid
??k?ş
X
-
yahu siz bayern real e?le?mesinde hakemin yapt?klar?n? unutmuyorsunuz da barcelona psg e?le?mesindeki deniz aytekin in performans?n? niye unutuyorsunuz.
Ayr?ca bu sefer Juventus'un almas?n? istiyordum bir Real Madridspor'lu olarak.S?rf Buffon i?in. Bari seneye als?n Juve.
-
Bayern savunmac?s? m? oldunuz ?imdi de ya arkada? bu Kral tak?m?na kar?? kim varsa onu destekleyin zaten xD 12 ?L al?n sonra kap???r?z hadi ben yat?yorum art?k sabah ?zelden triggerlar?m seni ?pt?m :*Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok o kadar eskilere gitmeye gerek yok. Bayern e?le?mesinde hakemin yapt?klar?n? unutmad?k..Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAy k???k Katalan fan? nas?l da a?l?yor klasikle?ti iyiceAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKirli ?ampiyonlu?unuzu tebrik etmiyorum.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD @Arda ?elikmaden
?ki ?ikeci tak?m?n finali beni pek enterese etmiyordu ayr?ca.gif)
Hadi eski zamanlara, Di Stefano'nun kirli transferini tekrar yaz hadi hak ettin hasdhasfhashdashd 

Bir yorum yaz:
-
Yok o kadar eskilere gitmeye gerek yok. Bayern e?le?mesinde hakemin yapt?klar?n? unutmad?k..Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAy k???k Katalan fan? nas?l da a?l?yor klasikle?ti iyiceAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKirli ?ampiyonlu?unuzu tebrik etmiyorum.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD @Arda ?elikmaden
Hadi eski zamanlara, Di Stefano'nun kirli transferini tekrar yaz hadi hak ettin hasdhasfhashdashd 
Bir yorum yaz:
-
Ay k???k Katalan fan? nas?l da a?l?yor klasikle?ti iyiceAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKirli ?ampiyonlu?unuzu tebrik etmiyorum.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD @Arda ?elikmaden
Bir yorum yaz:
-
Kirli ?ampiyonlu?unuzu tebrik etmiyorum.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD @Arda ?elikmaden
?ki ?ikeci tak?m?n finali beni pek enterese etmiyordu ayr?ca
Bir yorum yaz:
-
Slm nbr Juve i?imizden ge?ecekti hani xD [MENTION=27500]Arda ?elikmaden[/MENTION]
Bir yorum yaz:
-
?ki sevdi?im tak?m ge?en sene real alm??t? bu sene juve als?n istedim ama olmad? buffon cl ?ampiyonlu?u g?remedi kupada realde kald?.
Bir yorum yaz:
-
Son 5 sene Cl istatistikleri
Ronaldo 67 gol 20 asist 3 ?ampiyonluk
Messi 43 gol 12 asist 1 ?ampiyonluk
der ka?ar?m.
Bir yorum yaz:
-
Real baya ?st?nd?.
Juve ?ok hafif kald?.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
12 mi oldu ne sayam?yoruz art?k ?ok geliyor
Katalanlar kudurabilir xD
Bir yorum yaz:
-
Transfer basligi niye kapali ya
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Juve ikinci yar?da yoklar? oynuyor. Real'in bekleri ders veriyor resmen. Biride Buffon'a abdest almay? ??retsin art?k.
Hakemde tam bir s?f?r. Garip fauller sa?ma sapan sar?lar.
Bir yorum yaz:
-
De?il...Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKurada 3. Torbada olma ihtimalimiz ?ok mu d???k?
Y?ld?z? yeni parlayan tak?mlar var. Hoffenheim, Nice gibi... Bir de eski olup da puan? bizden d???k tak?mlar var. CSKA, S. Lizbon, Club Brugge, Steaua B?kre? gibi... Bunlardan en az biri gruplara girer.
Bir de ?ampiyon olup da iki ?n eleme oynayacak, bizden y?ksek puanl? tek tak?m var: Olympiakos... O da elenir b?y?k ihtimalle.
Ya ilk paragraftan iki tak?m girer ya da oradan bir tak?m girerse ve Olympiakos elenirse 3. Torba'day?z.
Epey ?ans?m?z var.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: