Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 ?ampiyonu Real Madrid

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Atanur Mehmet Demir
    yanıtladı
    Nasri de atilmis

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    Liecester City elemi? Uefa reyizi!!

Premier Ligde d??memeye oynayan tak?m ?eyrek finale ??k?yor, hem de ?spanya'n?n en eli y?z? d?zg?n tak?mlar?ndan birini eleyerek... Vay be!

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    Arsenal - Bayern ma?? ilgin? de?il miydi? Yine ilave hakem ma?a etki etti. Ma? 1/2 bitti.

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Bu psg liler k?rm?z? kartlar g?r?p 5 tane felan oyunu tatil etseydiler ya, en az?ndan ma?? h?kmen 3-0 kaybederlerdi ama turu ge?erlerdi. (3-0 dan sonra pekala yapabilirlerdi)
    ge?mezlermiydi yoksa yinede
    K?t? niyetli olduklar? anla??l?rsa (ki b?yle bir durumda k?t? niyet a?ikard?r) direkt olarak elenirler ve en az 1 sene boyunca Avrupa kupalar?ndan men edilirler. ?yle ?ark kurnazl??? yapt?rmazlar k?sacas?...

Bir yorum yaz:

• Metin Sayan
    yanıtladı
    Bu psg liler k?rm?z? kartlar g?r?p 5 tane felan oyunu tatil etseydiler ya, en az?ndan ma?? h?kmen 3-0 kaybederlerdi ama turu ge?erlerdi. (3-0 dan sonra pekala yapabilirlerdi)
    ge?mezlermiydi yoksa yinede

Bir yorum yaz:

• Halil Yildiz
    yanıtladı
    Pazar gunu soyunma odasinda fransizlara 5-0 imkansiz ama 6-1 7-2 daha gercekxi duruyor dedim cok gulduler bana hatta mactan sonra dalga gectiler. Cok keyifliyim. 88 de frikigi kimseye birakmayip oraya vurmak ne ozguvendir be kardesim.

Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Ali Koca
    yanıtladı
    Aslı Muammer ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Yunus Sercan Y?ld?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Dakika 82 de ma?? kapatt?m s?k?ld?m ma?kolikten mesaj geldi Bar?a tarih yazd? diye dedim kesin dalga ge?iyorlar bir bakt?m 6-1.Yuh be karde?im.?uan ?ok ama ?ok pi?man?m son 10 dakikay? izlemedi?im i?in.
    Aynen aynen Acayip ?zg?n?m.
    afedersiniz, o boku bende yedim sen evine tivibu al gel b?yle bir ma?? 82. dakikada kapat yat vallahi skora bak?nca parisliler kadar ?z?ld?m..

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ozcelik
    yanıtladı
    UEFA ?ampiyonlar Ligi 2016/2017 Sezonu

Be?ikta??m zamanla ?yle bi kadroya sahip olacak ki belki biz g?remeyiz ama herkesin o imrenerek bakt??? real, barca ,bvb ve bayern hepsine ayn? tarifeden ?ak?p evlerine yollucak [emoji38][emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Dortmund ve Barca 3 4 3 sistemiyle oynam??. San?r?m 4 2 1 3 sistemine yava? yava? elveda deme zaman? geliyor.

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Bence bu y?l her yol Atletico'ya ??k?yor. Sanki bu sene alacaklar art?k kupay?

Bir yorum yaz:

• Ozan Omrak
    yanıtladı
    Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ??in ?akas? bir yana Barcelona lehine verilen 2 uyduruk penalt? ve PSG lehine verilmeyen 2 net penalt?n?n oldu?u bir ma?.
    Semih ?u hani mascheranonun kayarken eline ?arpan top var ya asl?nda penalt? ama ben uefan?n yerinde olsam o pozisyonlar?n hi? birine penalt? vermem adam kayarak m?dahalede bulunmaya ?al???yor ee haliyle v?cut b??t?nl???n? d???nd???nde adam?n o eli herhangi bi yerine sokma ve ya saklama ihtimali yok niyet elle oynamak de?il at?n??n pozisyonuda bu kategorinin daha ilerisinde hatta
    di?erlerini bilemeyece?im ama barcan?n lehine de pozisyonlar var psg nin lehine de
    ama PSGsin sende kopenhag fln de?ilsin 89dan sonra 3 tane yemeyeceksin

Bir yorum yaz:

• Cafer Evirgen
    yanıtladı
    Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yaln?z ?yle kapanma demekle olmuyor bu i?ler, oraya ne b?y?k tak?mlar geldi de ceza sahas?ndan ??kamad?lar.
    Tabi 4 tane atip daha fazla rezil olmasinlar diye duran takimlarda denk geliyor bazen(Bayern)

SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
    Bar?a'n?n bu turu ge?ece?ini tahmin etti?imi yazd?m. Dedi?im gibi bana g?re b?y?k s?rpriz olmad?.

Ancak 2 y?l evveldi san?r?m, Bar?a-Bayern e?le?mi? ve ilk ma?? Bar?a 3-0 kazanm??t?. Ben o ma? i?in Bayern turu ge?er demi?tim. Ma? g?n? Bayern'in ?ok eksi?i(Robben, Ribery) oldu?u i?in turu ge?ememi?ti. Ama eminim tam kadro ??ksalard? peri?an ederlerdi Bar?a'y?.

O y?zden Bayern evin reisidir, Bar?a da b?y?k o?lan

Bir yorum yaz:

• Sinan Öz
    yanıtladı
    Gruplardan sonra kimsenin kimseye ac?mas? yok, fark yemeden elenen ??kmad? bu nas?l turnuva la b?yle. Tarihin en goll? ?ampiyonlar ligi san?r?m.

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yaln?z ?yle kapanma demekle olmuyor bu i?ler, oraya ne b?y?k tak?mlar geldi de ceza sahas?ndan ??kamad?lar.
    Tabi 4 tane atip daha fazla rezil olmasinlar diye duran takimlarda denk geliyor bazen(Bayern)

SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Cafer Evirgen
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X