bu giroud nerdeyse almeida kadar yeteneksiz bi adam ama senelerdir arsenal de ve fransada oynuyo anlam?yorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Euro 2016 Grup Kar??la?malar?
??k?ş
X
-
Do?ru ?yleymi?Aslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterStancu'ya de?il Stanicu var ona diyor san?r?m.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterStan?u ne ya.gif)
Yorum Yap
-
Bende bi?ey anlamad?m ?nceden k?rm?z? penalt? veriliyordu ?imdi n'oluyormu?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe neymis abicim bariz gol sansindaki kural ?
Hayir ilk anlatigi degisikligide anlatamadi dogru duzgun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Degisiklik var ; onu bil yeterAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBende bi?ey anlamad?m ?nceden k?rm?z? penalt? veriliyordu ?imdi n'oluyormu?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe neymis abicim bariz gol sansindaki kural ?
)
Ilk anlattigi neydi peki ; onuda cozedim. Baska biseyle meskuldum tam dinleyemedim ama onuda cok kotu anlatti sanirim.
Kirmizi gorurse vs
Yorum Yap
-
Bariz gol sansini 3 e ayirdilarAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBende bi?ey anlamad?m ?nceden k?rm?z? penalt? veriliyordu ?imdi n'oluyormu?Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe neymis abicim bariz gol sansindaki kural ?
1: ceza sahasi disinda bariz gol sansi varken faul olursa = kirmizi kart
2: ceza sahasi icinde bariz gol sansi varken zamanlama hatasindan faul = penalti sari
3: ceza sahasi icinde bariz gol sansini engellemek icin yapilan haraket (mesela arkadan cekme, itme, indirme veya cizgide elle mudahele) = penalti kirmizi
Yorum Yap
-
Sakat de?il Cezayirli... Giroud'yu top diye sektirecek adam? almad?lar kadroyaAslı Ufuk Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbenzema niye yok sakat m? ?
Yorum Yap
Yorum Yap